Arkadaşlar 2 senedir birlikteyiz ama 2 senedir aynı sorun yok ne demek anlamıyor uzun bir süredir çalışmıyorum sıkıntılardayim kendi kendime bunalıma girdim o sürekli şuraya gidelim şunu yapalım şunu yiyelim arabayla gezelim çalışmadığından beri aramızda kavga gürültü eksik olmuyor sürekli benim istediğim olsun istiyor şunu yapalım bunu yapalım şu olsun ben ne yapacağımı şaşırdım parasızlıktan da bunaldım hala da iş bulamadım ne yapmalıyım?
Aldım karşıma konuştum bak yok idare et ama hiç dinlemiyor
Aldım karşıma konuştum bak yok idare et ama hiç dinlemiyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu ne kadar saçma bir düşünce yapısı ya, sana gerçekten değer veriyor olsaydı senin halinden anlardı hatta sana destek bile olmak isterdi. Böyle durumlarda insanın gerçek yüzü ortaya çıkıyor derler ya gerçekten çok doğru dost kara günde belli oluyor işte. Baktın anlamıyor ayrıl gitsin onca derdinin içinde bir de kalkıpta onun isteklerini yerine getirmekle mi uğraşacaksın? Kaldı ki daha kendine bile yetemiyorsun ve işsiz olduğun için bunalımda olduğunu söylüyorsun. Sakın kendini ezdirme eğer kendini de kötü hissettiriyorsa sana bu ilişki ya ara ver birazcık uzak kalmaya çalış en azından o da sana karşı hatalarını anlamış olur ya da ayrıl gitsin hiç arkana bile bakma. Bu kadınlar ne kadar şeytan ya….
İşte aradığım yorum...👏👏👏👏👏👏👏👏
Gerçekten öyle. Bi kadını en iyi böyle sınayabilirsiniz. her şey varken canım cicim her şey toz pembe, olmayınca vay efendim nasıl yok
Konuştum anlattım söyledim ufak kız çocuğu gibi, yok ben yaparım ben ederim şöyle olur böyle olur her dışarıya çıktığımızda cebimden 500 600 gidiyor 2 güne bir buluşmak istiyor sürekli yan yana olmak istiyor ne yapacağım artık bilmiyorum
2 senedir beraberiz ilk tanıştığımız da bı kötü motorum vardı çok şükür çok çalıştım çok kazandım şimdi 2 arabam var ama borcum da var çalışmıyorum çok uzun süredir birikmişim de yok ne yapacağımı bilmiyorum
Herkes kendi hesabını kendi ödesin? Bak bakalım o zaman da yanında olucak mı?
Çalışmıyor zaten okuyor kredi kartlarını patlatti gene ben ödedim sıkıştı gene ben ödedim yaptım Yaptım yaptım maaşımın tamamıyla borç ödüyordum yetistiremiyorum diyordum o zamanda anlamıyordu sürekli birlikte olmak istiyor ben artık ne yapacağımı gerçekten şaşırdım
Paraya zaafı varsa bilmiyorum yani çok kötü bence...
Sen kendi canını sıkma. Önce kendini düşün başkalarını düşünüceğine. Şimdi sana çok mantıklı bir cümle kuracağım; o zaman anlayacaksın ne demek istediğimi. Sen durumun kötüyken onu düşünüp şartlarını zorluyorken ki kaldıki bütün her şeyindan feragat ederek bu çabayı sarf ediyorsun; o peki zor gününde senin için ne yapıyor? Sana maddi olarak destek mi oluyor? Manevi olarak seni anlamaya çalışıp daha makul tekliflerle mi geliyor? Hayır. Yani sen ilişkinizi ve onu düşünüyosun, o ise kendi çıkarını ve eğlencesini. Şimdi anladın mı aradaki farkı?
Kesinlikle ayrıl bak kesinlikle
Uzak dur hatta yani
Yarın bir gün çok daha büyük borçlarla gelip seni daha da zor durumda bırakmaya çalışabilir hele manipüle ederse işin daha zor mümkünse ayrıldı her yerden engelle
Kardeşim zaten senin bu halinde dahi şimdiden böyle sana davranıyorsa ikişkiniz daha ileriye gittiği zaman ne yapar bir şey diyemiyorum... kesinlikle anlayışlı olmalı seni koşulsuz şartsız her halinle seviyorsa bence...
Kız arkadaşının burcu nedir merak ettim usta doğum tarihini biliyorsan hangi ayda dogduysa bak internetten bi
Ne burcu ne interneti kadın yılan burcu yılan
@crocodilebirkin ya bi öğrenelim neymiş bakalım
İyi öğrenelim bakalım
Dayı burçla ne alakası var 😄
Söyle sen söyle o kızın huyunu husunu bi açıklığa getirelim
Baya çok alakası var hemde inanmayabilrsin ama az da olsa var o kadar derim...
Saçmalamayın biraz mantıklı düşünün insan davranışlarını nasıl astrolojiye bağlayıp buna inanabiliyorsunuz ki karakter analizi yapmak çok daha doğru olur bence.
@crocodilebirkin ben karakter analizi demiyorum huy hus analizi.
Aradaki fark tam olarak nedir acıklar mısın 😂
@crocodilebirkin kendi burcunu söyle
İkizler
@crocodilebirkin ikizler kadını çok duygusaldır duygusal olarak dengesizdir yüreğinde sürekli duygusallık yaşarlar aldatma potansiyeli olan burçlardır. Tutarsız ve kararsız yapıları vardır. Çabuk sıkılan alaycı yapıları vardır. Bunların haricinde acayip derecede duygusal ve çok çabuk aşık olabiliyorlar. Dengesiz duygusallığı olduğu için bir anda sinirlenip bir anda yumuşayabiliyorlar. Alakasız bir konu üzerine durabiliyorlar. Mantıksız hareketleri ve düşünceleri olabiliyor. İkizler kadını dengesiz davranışları yüzünden çevresindekileri olumsuz yönde etkilerler bunlardan birisi duygusallık diğeri patavatsızlık.
Aldatma konusu hariç söylediklerinin hepsi doğru bende
Bir de çabuk aşık olma kısmı yanlış
Eskiden biraz lay lay lomdum ama
@crocodilebirkin yükselenin de önemli ordan 1-2 özellik alıyorsun. Ama genel olarak burç böyle bişey insanın huyunu husunu belirleyen aydır yükselende tamamlayıcıdır. Karakter ise insandan insana değişir aldatan ikizler kadını da var aldatmayan da. Ama duygusal dengesizlik yaşadıkları için bunu biraz tetikliyor.
Çok doğru dedin