Kürt olduğum için terk edildim?

2 aydır konuşuyorduk ama her şey okadar ilerlemiştiki evlenmeyi düşünüyorduk her gün beni görmeye geliyordu üzerine titriyor biraz geç mesaj atsam meraklanıyordu her gün bana evlilikten bahsediyordu ailesinin benden haberi vardı
Ben düşüncelerini merak ettiğim için birazda abartarak ya kültür farkı yaşarsak ya yapazsan ya ben yapazsam sonuçta yedi yabancıyı dedim oda bunun sorun olmayacağını asla böyle bir hisse yapılmayacağına ikna etti hem de canı gönülden konuşarak sonra bir kaç saat sonra tekrar bir araya geldik bana kültür farkından kastımın ne olduğunu sordu bende genel işte dedim sizde kürtlük falan yok demi dedi bana (inşallah Kürt değilsindir det gibi ) bende kürdüm dedim biraz duraksada bunun sorun olmayacağını söyledi ogunde ayrıldıktan sonra msjlaştık her şey yolunda gibiydi ertesi sabah beni görmeye gelmedi akşamada ben aradım ailesiylede konuşmuş haklıymışım kültür farkı olurmuş ve ayrıldık
çok kötü hissediyorum bir saniye aklımdan çıkmıyor ona bir şey demedim sadece böyle düşunebileceğini biliyordum Allah bir daha senin gibiler karşılaştırmasın dedim okadar soğuktuki nerde hata ettim ben bu konuyu açmak için erken miydi yaptığına pişman olacak mı
Kürt olduğum için terk edildim?