Önceden yapıyordum halen yaparım ama kime ve nasıl olacağı değişir mesela fedakarlık yapmışımdır yapmışımdır bidaha bidaha baktım sonu yok eyvallah kardeş benden bukadar derim çeker giderim sonra ebediyen görüşmek istemem ölsem köpek gibi sürünsem arayıp sormam Allah büyük konuştu diye bu konuda sınamasın amin
fedakar biriyim devam ederim kendim başkası hayatına girdikten sonra yine korurum ama uzaklaşmakta benim hakkım ondan ve uzaklaştım da ne kadar sevsemde olmuyorsa başkasında kendini buluyorsa hayatından çıkmam gerek
Söze katılıyorum mantıklı gelmiyor ha yaparsin fedakarlık tada nereye kadar tek taraflı yaa gururluyum bn ya gurur girerse devreye yok dedigii an tm deyip gidebilirim
Fedakâr olmak insanın özellikleri doğrultusunda yapısında bulunan bir olgu. bir insan gerçekten fedakarsa bunun için koşul gözetmez. yâni tek taraflıda mümkündür
evet şu an senin için dışarı çıkıp beni biri silksinnnn diye bağırabilirim :D leyla ile mecnun
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben sadece sanaldan bile adı 's*laklık' olan öyle fedekarlıklar yaptım ki anlatsam inanmaz kimse. Çoğunluğu maddi olarak ama şunu anladım ki; hayat acımasızmış. Yani bencil olursan sana güler.
En İyi Cevaplar