Kişilik & Karakter İnsanlar için fedakarlık yapar mısınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Ben eskiden yapardım baktımki cok darbe yedim yarı yolda bırakıldım şimdi en degerli benim diyorum. İnsanlar için fedakarlık yapar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Sevdiklerim için sadece 0 0 Yorumla
Salo3456 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Buzamana kadar yaptım artık anca ruyalrinda gorurler 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Bu yaşıma geldim şunu ogrendim, hayatta en cok kendini seveceksin, kendini dusuneceksin. Yorumla Salo3456 1 yıl Aynen Yorumla Soran 1 yıl Hayır diyemediklerimiz bugun bize hayır deyip tekmeyi koyup defolup gidiyo. Bizde izliyoruz. Yorumla Salo3456 1 yıl Ben çok yaşadım ama ben bununla ilgili kitap yazsam roman çıkar ya da okularda ders kitabı diye okutulur Yorumla Salo3456 1 yıl 😂😂 Yorumla
gecenin_kralicesii Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Herkes için fedakarlık yapılmaz nankörler çünkü bazıları 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Fedakarlik yapilacaksa dozunda yapılmalı Yorumla Soran 1 yıl Kesinlikle oyle Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Her şey kendim için 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Helal Yorumla
OldBoy88 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Çok yaptım, bu beni çok yordu yıprattı… 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yapma işte kimse icin kendinden ödün verme Yorumla OldBoy88 1 yıl Bunu öğretti hayat bana… Yorumla
Drtitslover Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 505 cevap paylaştı. Bu saatten sonra hiçbir şey yapmam 0 2 Yorumla Soran 1 yıl En guzeli Yorumla Drtitslover 1 yıl Demek ki sana da bana yaptıklarından yapmışlar Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Yaptım yaparım yine de 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Degmez Yorumla
Yolgezer72 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 849 cevap paylaştı. Yaptım sonra kârları için feda ettiler 0 0 Yorumla
Berti53 Takip Et Guru Yaş: 42 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 729 cevap paylaştı. Hayatımız hep feda yaptin diye perisan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yaparım tabiki 🤌🏻 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Degmiyolar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Değen insanlara yaparım genellikle He değmeyecek olana da yaptıysak helal olsun hakkımız Yorumla Soran 1 yıl Benim helal olmasın giden oyle bi gidiyoki hakaretle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani insanoğlu nankör ben kötü düşünmem 🫠 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Yaptım 1 0 Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır. 1 0 Yorumla
Ozanlıgünler Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 yıl Sevdiklerim için yaparım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl O da dozunda tabi Yorumla Ozanlıgünler 1 yıl Tabiki Yorumla
Projectmachinee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 343 cevap paylaştı. Yoook 0 4 Yorumla Soran 1 yıl En guzeli Yorumla Projectmachinee 1 yıl Sen verdin de yarandın mı Yorumla Soran 1 yıl Yaranamadim Yorumla Projectmachinee 1 yıl Normalll çıkarına bakıcam sende Yorumla
Anadolulucahil06 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl İyi insanlar için yaparım 0 3 Yorumla Soran 1 yıl İyi insanlarda zamani gelince degisirler Yorumla Soran 1 yıl İnsanoglu Yorumla Anadolulucahil06 1 yıl Gerçekten iyi olan bi insan asla değişmez merhameti buna izin vermez ama öyle insanada çok zor denk gelirsin Yorumla
Ayaz_07_34 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 82% 1 yıl Tabiki yaparim 0 15 Yorumla Soran 1 yıl Yinede en cok kendini sev degmiyolar Yorumla Ayaz_07_34 1 yıl En çok kendimi sevicem zaten o kadarda değil yani balım Yorumla Soran 1 yıl Bu arada maşallah guzel cocuksun allah sahibine bagislasin Yorumla Soran 1 yıl Kendini sev tabi Yorumla Ayaz_07_34 1 yıl Yerim o ağzını he tessekurler Yorumla Soran 1 yıl Yaa cok şekersin🌸 rica ederim.🌼 Yorumla Ayaz_07_34 1 yıl Kaç yaşındasın bu arada balım Yorumla Soran 1 yıl 31 olcam ablası Yorumla Ayaz_07_34 1 yıl Oyyy işte şimdi ciddi anlamda ilgimi çektin Yorumla Ayaz_07_34 1 yıl 24 yaşındayım bende olur mu be ehehe Yorumla Soran 1 yıl Oylemi Yorumla Soran 1 yıl Sen 20mi Yorumla Ayaz_07_34 1 yıl 24 balım Yorumla Ayaz_07_34 1 yıl Ee konuşalım mı konuşmayalım mi Yorumla Soran 1 yıl Konuşalim Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Yaparım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Sevdiklerim için sadece
Buzamana kadar yaptım artık anca ruyalrinda gorurler
Bu yaşıma geldim şunu ogrendim, hayatta en cok kendini seveceksin, kendini dusuneceksin.
Aynen
Hayır diyemediklerimiz bugun bize hayır deyip tekmeyi koyup defolup gidiyo. Bizde izliyoruz.
Ben çok yaşadım ama ben bununla ilgili kitap yazsam roman çıkar ya da okularda ders kitabı diye okutulur
😂😂
Herkes için fedakarlık yapılmaz nankörler çünkü bazıları
Fedakarlik yapilacaksa dozunda yapılmalı
Kesinlikle oyle
Her şey kendim için
Helal
Çok yaptım, bu beni çok yordu yıprattı…
Yapma işte kimse icin kendinden ödün verme
Bunu öğretti hayat bana…
Bu saatten sonra hiçbir şey yapmam
En guzeli
Demek ki sana da bana yaptıklarından yapmışlar
Yaptım yaparım yine de
Degmez
Yaptım sonra kârları için feda ettiler
Hayatımız hep feda yaptin diye perisan
Yaparım tabiki 🤌🏻
Degmiyolar
Değen insanlara yaparım genellikle He değmeyecek olana da yaptıysak helal olsun hakkımız
Benim helal olmasın giden oyle bi gidiyoki hakaretle
Yani insanoğlu nankör ben kötü düşünmem 🫠
Yaptım
Hayır.
Sevdiklerim için yaparım
O da dozunda tabi
Tabiki
Yoook
En guzeli
Sen verdin de yarandın mı
Yaranamadim
Normalll çıkarına bakıcam sende
İyi insanlar için yaparım
İyi insanlarda zamani gelince degisirler
İnsanoglu
Gerçekten iyi olan bi insan asla değişmez merhameti buna izin vermez ama öyle insanada çok zor denk gelirsin
Tabiki yaparim
Yinede en cok kendini sev degmiyolar
En çok kendimi sevicem zaten o kadarda değil yani balım
Bu arada maşallah guzel cocuksun allah sahibine bagislasin
Kendini sev tabi
Yerim o ağzını he tessekurler
Yaa cok şekersin🌸 rica ederim.🌼
Kaç yaşındasın bu arada balım
31 olcam ablası
Oyyy işte şimdi ciddi anlamda ilgimi çektin
24 yaşındayım bende olur mu be ehehe
Oylemi