Kişilik & Karakter 2 ay Sevdiğiniz insanlar için fedakarlık yaparmısınız? ALVlN Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Sevdiğiniz insanlar için fedakarlık yaparmısınız? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yaptım yaparım da. Zaten sevdıgın içn fedakarlık yapmayacaksan sevgının ne anlamı kalır ki. Çoğu duvarlarımı aştım tabularımı yıktım haa değdimi değmedi orası ayrı 😒 0 0 Yorumla
Öluruhlu23 Takip Et Xper 6 Yaş: 124 , eic 100% 2 ay Yapmadım yapmam da tek kendimi düşünürüm 0 3 Yorumla ALVlN 2 ay Bencilsin Yorumla Öluruhlu23 2 ay Bu dünya da öyle olmak lazım Yorumla ALVlN 2 ay Doğruda herkeze değil ama Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 15,9b cevap paylaştı. Yaptım zaten karşıma çıktı 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 156,9b cevap paylaştı. yaparım evet 0 0 Yorumla
Gayedark Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 645 cevap paylaştı. yaptım yapıyorum yaparım 0 0 Yorumla
iwont Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 560 cevap paylaştı. Yapıyorum ama abartmadan 0 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. tabi ki yaparim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yaptım yaparım da. Zaten sevdıgın içn fedakarlık yapmayacaksan sevgının ne anlamı kalır ki. Çoğu duvarlarımı aştım tabularımı yıktım haa değdimi değmedi orası ayrı 😒
Yapmadım yapmam da tek kendimi düşünürüm
Bencilsin
Bu dünya da öyle olmak lazım
Doğruda herkeze değil ama
Yaptım zaten karşıma çıktı
yaparım evet
yaptım yapıyorum yaparım
Yapıyorum ama abartmadan
Kral yaptık ama hep kötü olduk
tabi ki yaparim
Gereksiz
Sonuna kadar