Biz ayrılmıştık ama o hastaneye benimle geldi o kadar iyi baktiki bana, hiç yanımdan ayrılmadı yemeğimi yedirdi, yürümeme yardımcı oldu hastanenin masraflarını karşıladı son parasını bana harcadı ben ona bir kez daha aşık oldum hastanede kimseye ayrıldığımızı söylemedi :( Saçımı okşadı elimi tuttu.. Bana sırf acıdığı icin mi yanımda oldu bilmiyorum 😔 Siz olsanız eski sevgilinize ya da sevgilinize hastanede bakıp yanında kalır mıydınız?
beni sevdiğimi sandığım adam da hastalandığımda yanimdaydi . acımış veya Hastasın diye uzulmemen için yanında olmuştur. üzmek istemem ama ben hastaneden çıkınca bir sure sonra çok kotu yüzüme vurmustu canım fena yanmıştı. benm gozlerime bakarken yanımda olurken sahiciydi. yani ben öyle sanmisim ama uzulmemyym diye olmuş ve gerçekten o hisle olmamis dünya basıma yıkılmıştı. bende kalirdim sevdiğim için acımak değil ve sonrasında yaninda olurdum.
seviyodur ama daha farkli duygular icindedir sana karsi sadece sana kendinin ozel oldugunu hissettirmeye calisiyo ama aslinda degil göz boyama biraz casanova bu arkadas seni etkileme sevmesede bir başkasına yar etmemek icin elinin altinda olmasini istiyo her ihtimale karsi
Annesi ailesi varsa gitmem kimsesi yoksa yaninda muhakkak giderim hastaligina gore tabi bir grip oldu diye beni oraya yorarsa onu komaya sokup geri gelirim😂😂
ahahah ben ona demedim 😂😂😂😂 kendi sevgiliniz hasta olsa dedin ya bem kendim adına konuştum napim ben senin eski sevgilini be 😂😂 ayrıca ben o tarz bir insan değilim tam anlamışsınız cümlemi
@Farkındalıklı dogru düzgün bir cumle kursaydi yanlış miyim yanlis anlaşılmaya cok musait bir cumle kurmuş bende dogal olarak rahatsiz oldum hatta arkadasin yorumunu kaldirirsan sevinirim zira alakasiz görüş ne ima ettiği belli degil bakarik yanu diye ekleseydi sonuna. Bende benimki icin yirim onu dedi sandim anlamiyorum cumle kurmak bu kadar mi zor?
@Farkındalıklı Şu an ikinizin yuzunden iyice kotu oldum midem bulaniyor ztn butun gece uyumadim atesimde cikti tebrik ederim sizi benide sikayet edin bari oldumu
En İyi Cevaplar