Evet küs olduğum sevgilim ile tabi ki de ilgilenirdim çünkü sevgilim benim için her şeyim olurdu.. özellikle de hasta olduğunda onunla ilgilenir daha çok yanında olurdum mesela yemek yapardım hediye alırdım nasıl olduğunu sorardım mümkünse yanında olurdum sürekli ve ayrılmazdım.. tabi ki de şimdiye kadar sevgilim olmadı ama bir gün olursa çok ilgilenmeyi düşünüyorum
tabi ki de kızlar bu kadar ilgiyi sever mi onu bilmiyorum.. ama ben ilgilenirim tabi ki de..
Kim küstü genellikle kızlar küser bu sefer erkekler bunda çılgına döner benimle kusemezsin formuna girince ipler iyice gelir demir çelik fabrikasında o kadar kaliteli çelik uretilmez sonra araya hastalık girincede her şey birden tekrar çelik ilk haline eriyik vaziyete döner işte aşk aynen o eriyik vaziyet gibidir yakar
Geçen sene bi kalp krizi geçirdim. Ölümden döndüm. 2 stent takıldı. Kız arkadaşım aradı geçmiş olsun dedi. Sana çiçek göndericem deyip hastanenin adresini istedi. Verdim. Aradan 10 gün geçti. Taburcu oldum eve geldim. Aradım çiçeği sordum. Ben unuttum seni dedi.
Yok ya ben ilgilenmem annem ilgilensin benim yerime. Böyle yüz vermeyeceksin kimseye sonra seni saymıyorlar o yüzden ne kadar ilgili olmazsan bence o kadar iyi diye düşünüyorum ben. Eğer ilgili olur yedi yirmi dört onunla ilgilenir edersen ilerde bu adam seni hiç saymaz bile. O yüzden hiç umrunda olmasın ki gözünde daha değerli biri ol.
Küs olduğum biri nasıl sevgilim olabiliyor 🙄 gitmem isterse gebersin benim hiç sevgilim olmadı ama sevdiğim aşık olduğum oldu, onlar beni tanımak bile istemedi bir şans bile vermedi değer verdim onu bile vermediler hasta oldum bir geçmiş olsun da yazmadılar ne halleri varsa onları görsünler hiç üzülmem
Beni bu ♿ haldeyim diye reddeden kızlara ben neden acıyayım
İmkanlarım dahilinde elimden geleni yapmaya çalışırım ama imkânım yoksa hiçbir şey yapamam. Yani konuşmuyoruz diye tüm yollar kapanmış olabilir, bu durumda bir şey yapamam...
İlgilenirim elbette hatta daha çok ilgilenirim ki küs olma sebebimizden neye kime karşı geldiğinin farkında olsun yani iyilikle utandırmak lazım bence bazen birçok cevaptan daha etkili oluyor bu
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Elbette ilgilenirim. Zaten genel olarak pek küs kalamam onunla.
Neyden dolayı küs olduğumuza bağlı tabi ki ufak tefek bir şey ise evime alır ben bakarım : ) ama işin içinde başka bir erkek var ise kesinlikle cenazesine bile gitmem.