etrafimdaki yakin cevremdeki hatta tanimadigim insanlar bile yakisikli oldugumu soyluyorlar erkek kiz fakat hic kiz arkadasim olmadığını duyunca sasiriyorlar tecrübeli bir arkadas yardimci olabilirmi
Cevabın nedir?
eğer çekingensen biraz zor çünku kızlar genelde bu konuda hassas oluyolar daha çok utangaç oluyolar yani şimdi bir kiz sana cikma teklifi edicek değil ya denge bozulur 😀 mesela sen sevdigini bir kiza seni seviyorum dersen ilk adimi ataarsan kizda sana karşi birsey hissediyorsa illaki itiraf eder ilk adimi atman herşeyi çok iyiye götürebilir ☺
016 Yorumla
Soran+1 yılmühim olan o adim zaten galiba buyuzden yalnizim
Soran+1 yılsey dusuncesi oluşuyor sevgilisi varsa falan filan
Soran+1 yıluzaklasiyorum birden djfj
Soran+1 yılboyle sadece bir kizla oldu okadar bakistik ettik sonuc olarak baskasiyla cikti
Soran+1 yıleh iste cekingenlik
Soran+1 yılkazanmadigim bişeyi kaybedemem
Soran+1 yılkazanmadigim icin kaybetmedimde ama cekingenlik koruu
Soran+1 yılkötü
Soran+1 yılTeşekkürler yorum icin ;)
En İyi Cevaplar
+1 yılEe bunda ne var? Benimde güzel olduğumu söylerler aynen senin dediğin gibi hayatımda görmediğim ama bir şekilde beni görmüş insanlar hatta hiç sevgilim olmadığını söyleyince baya şaşırdılar da bunda ne var kenks
011 Yorumla
Soran+1 yılsıkıntıda bu işte kanks :D iş tipte giyimde felan hiçbirşeyde degil :D bazılarıda tipsizim sevgilim yok die geziniyor tiple giyimle kuşamla hiç bir alakası yok olmayınca olmuyor :D
- +1 yıl
Yani sevdiğim biri olmadı beni sevenleri ben sevemiyorum :d 1 kere denk geldi oda olmadı
Soran+1 yılaynı şekil işte :D kısmet tutmuyor :D
- +1 yıl
Tek sorun bu olsun boşver dmshsksje
Soran+1 yılsorunları buraya yazsak sabaha kadar uzanır kqpdowkqpowdk
- +1 yıl
:dd
Soran+1 yılAllah kötüsünden saklasın bide düzgün bir kız nasip etsin
- +1 yıl
Amin kanka
Soran+1 yılsanada delikanlı bir cocuk kanka kqopdk
- +1 yıl
Amin :d
Soran+1 yılAmin :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşim cidden bende öyleyim ya harbiden beni derste öğretmenlerim bile o kadar çok över ki "Çok yakışıklısın" derler. Kız-Erkek arkadaşlarım bile cok güzel yüzün var çok yakışıklısın derler ama hiç kız arkadaşım olmadı benim kimseye de açılmıyorum aynı dertten muzdaribiz :(
07 Yorumla
Soran+1 yılherkezle bakısırsın hiç biriyle konusamazsın ya o durum :D
Cevap sahibi+1 yılVallahi öyle yaa :D Hacı ben konuşuyorum da hatta ekmek almaya gidiyorum yanımda annem var kız gözlerime bakarak bana gülümsüyor bana imalı imalı bakıyor :) kaç kere geldi farklı ortamlarda böyle :) Konuşma var her şey var ama gerisi yok ama birde ben çok seçiciyim kardeşim mesela daha önce bir erkekle olmuşsa silerim çünkü ben kimseyle yaşamadım bir şeyler ve ilk ve son olsun istiyorsun kendimi eşime namuslu bir şekilde saklamak istiyorum :)
Soran+1 yılbende aynıyım konusmasına konusursunda ileri gidemezsin :D o durum var düzgün biriside cok zor boyle bir nesilde kimseyle cıkmadan gelmiş insan cok zor
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle sorma kardeşim neredeyse çoğu ahlak yoksunu ar damarları çatlamış sanki ama abi var yinede cidden öyleleri temiz ahlaklı namuslu kızlar var hala ama benim bulunduğum ortamda yok işte :/ Keşke olsa öyle biriyle tanışsam zaten direk evlilik planları yaparım çünkü ben ciddiyim bu konularda. Kandırmak ve gönül eğlendirmek karakterime yakışmaz.
Soran+1 yılciddi oldugumuz için yalnızız sanırsam gelecegin anneleri olucak bunlar 20 25 yaşına kadar 20 30 tane sevgili degiştirmiş insalar sayamamıs insanlar hepsiyle öpüşmüş koklaşmış insanlar gelecegin anneleri olucaklar gülesim geliyor sadece Allah bize düzgün temizini nasip etsin 1 kere etsin :D
Cevap sahibi+1 yılAynen kardeşim ve 20-30 sevgilisi olmuş bir anne çocuğuna nasıl bir terbiye, ahlak verecek? İğrenç midesiz geniş insanlar bunlar kardeşim bırak biz böyle kalalım temiz kalalım. namus her iki cins içinde geçerli ve bizde bizim gibilerle evlenelim ama insan bir an önce hayatının kadınını bulmak istiyor hatta yalnız olunca içi bir kötü oluyor diyor ki keşke biri olsa hayatını adayabileceğin ömrünü vereceğin karakterli bir kadın. Ben hep annem karakterinde bir eşimin olmasını istemişimdir ve anneme aşığım cidden o beni çok güzel yetiştirdi doğru yetiştirdi ve mühim olanda doğru kalabilmek :)
Soran+1 yılbende aynı şekilde annem gibi düzgün birini ararim
+1 yılKardesim sendede cekingenlik vardir, ozellikle kizlara karsi iletisim konusunda olabilir. Bu bendede vardi, sadece en son gittigim psikiyatrinin yontem ve tavsiyeleriyle cekingenligi atlatabildim, yardimci olurum
028 Yorumla
Soran+1 yılulasabilirmisin bana
Soran+1 yıltel no atsam felan
- +1 yıl
Profilime mesaj at kardesim
Soran+1 yılxper seviyem yok
- +1 yıl
Neyse kardes burdan yazayim ozaman. Benim son gittigim psikiyatri cekingenligin duygularin ne yogunlukta hissedildigi veya belkide henuz hissedilmedigiyle iliskili farkli gruplara ayrildigini soyledi. Tabi bunu tespit edebilmek icin bana sordugu soruyu sanada sorcam simdi. Senin çocuklukta veya bugune kadar hic platonik veya sevgili olarak bir anlikta olsa 'seviyorum' diye dusundugun oldu mu? Yanliz platonik veya sevgiliye 'hoslaniyorum' dusuncesini sormuyor. Bunu cok iyi duşun kardesim, eger yanliş cevaplarsan cekingenlik konusunda nasil yokedebilecegine dair vercegim tavsiyeler işe yaramaz. 'Seviyorum' diye bir anlik bile gecmiste dusunduysen ayri sekilde sadece 'hoslaniyorum' dusuncesi olduysa ayri sekilde gruba ayrilip ona gore cozulucek cekingenligin
Soran+1 yılhoşlanıyorum dusuncesi oldu
- +1 yıl
Kardesim ozaman senin cekingenligin hic hissedilmemis duygudan kaynakli filofobinin sebep oldugu cekingenlik olabilir. Tabi kesin olarak bunu soyleyemeyiz, diger cesit cekingenlikte olabilir. Bende bunu tam net olarak ogrenmek istedigimden kendimde psikiyatri bana mmpi yani sorular bulunan test uyguladi. Verilen cevaplara gore cekingenlik cesidi ortaya cikiyor ve kisideki bulunan cekingenlik cesidi hangi yollarla yok edilir bunlar kagittan seciliyor. Bunun kagitlari bende hala, sen veya gizliden cik ben mesaj atip sorularida atayim.
Soran+1 yıltamamdir aksam mesaj aticam
- +1 yıl
kardeşim mesaj atmadın, belki hesabı kapayabilirim kapamadan at istersen
Soran+1 yılmesaj atamiyorum xper seviyem yetmiyor telefon no verirsen wpden yazabilirim
- +1 yıl
whatsap kullanmıyorum kardeşim, çık şimdi gizliden madem ben mesaj atayım sonra gizlenirsin yine. bir mesaj atayım yarın bu konuyu hallederiz yanlız şimdi uyumam gerek
- +1 yıl
Evet? yardim istiyosan yaz kardes
Soran+1 yılwp at yaziyim afa
- +1 yıl
Whatsap im yok ki kardesim, ancak açmam gerekir oyle yapacagimiza gizliden cik madem burdan mesaj atayim. ya da xper toplayip yaz oyle olmazmi
Soran+1 yılcikamiyorumki
- +1 yıl
Ha kusura bakma kardesim eskiden gizliden cikilabiliyodu simdi yokmus oyle birsey,2 xper oldugunda mesaj atabiliyorsun, biraz soru cevaplasan 2 xper kolay, sonra mesaj atarsin
- +1 yıl
Oldun mu 2 xper ben yakinda kapicam hesabi olunca yaz bana
Soran+1 yılhala olmadi. a
- +1 yıl
Az bir cevaplama yapsan kolay olunuyor 2 xper kardesim yaparsin
- +1 yıl
Yazmiyon mu? hesabi kapicam yakinda ona gore
- +1 yıl
yazcaksan
- +1 yıl
Kardesim onca yorumu yazma diye mi yazdim. Yardim istiyosan da istemiyosanda yorumunu bekliyorum
Soran+1 yılkardes yazamiyorumki
- +1 yıl
1 xper misin daha
- +1 yıl
Ozaman bu 2 gunde xper toplarsin soru cevaplaman gerek
- +1 yıl
Kardes Şu an whatsapp actim bende kullanmaya basladim, ordan yaz madem
- +1 yıl
Kardes watsap gerekli diyodun yardimimiz olsun diye watsap actik simdide yazmiyosun. Okuyunca mutlaka bisey yaz
Soran+1 yılnumarani yazabilir misin acaba
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
13Cevap
+1 yılSenin durumuna göre tecrübeliyim diyebilirim :D Kibar ve centilmen buluyor millet beni, ve hep soruyorlar kız ark. var mı diye, hiç olmadı diyince yeme bizi diyorlar. Güzel bir tavsiye alırsan banada söyle :D
01 Yorumla
Soran+1 yılyorumlar apaçık bir cozumu yok gibi jdjfi
Bazen yakışıklı olman eksi oluyor
Hiç tanımadığın bir kız var normal bir arkadaşın ve sen aynı anda istek at seninkini kabul etmeme oranı çok yüksek çünkü sen yakışıklısın ve baştan beni üzer diye değerlendirilirsin açık net06 Yorumla
Soran+1 yılkızların mantıgını anlamış degilim kardeşim anladım tip herşey degil biliyorum ama hani bazı insanlar diyoki tipsiz oldugum için sevgilim yok ben herkezden cok olumlu tepkiler alıyorum tip giyiniş vesaire karakter kişilik bak yanımızda kimse yok
- +1 yıl
Kanka bende bollukta değilim bazen tanıştığım kızlara anlatamıyorum bunu
Geçen oturuyoruz 2 erkek 3 kız sevgili muhabbeti oldu kız sordu bana kaç sevgilin oldu diye diğer kızlar ordan neden soruyosun ki baya olmuştur baksana çcuğa dediler haklılar sadsadsad
Ama kovalamayacaksın sana gelen kızları değerlendireceksin benden sana tavsiye
Soran+1 yılbende aynı durumdayım işte millet diyo bunun sevgilisi talibi çok ben bunla ugrasmıyayım ulan nerden biliyosun gel bir sor :D yalnızız hala :D
Soran+1 yılhayırlısı hakkımızda ne diyim :D
- Aşk İlişkileri konusunda 978 cevap paylaştı.
+1 yılFazla bir arkadaş çevren yok mu ya da herkesten bir adım çekingenmisin? Her şey yakışıklılık değil ki belki de tavırların ni engeldir
015 Yorumla
Soran+1 yılbir adım cekingenim
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Cekingenligimi biraz yendim kendi kendime, bunu nasil yaptim konusabiliriz istersen
- +1 yıl
#biradimcekingenim diyene soyluyorum
Soran+1 yılbuyur goruselim
Soran+1 yılwp felan durumun varsa yaz numarani
- +1 yıl
Telefonum tamirde burdan yazarmisin
Soran+1 yılxper seviyem yok
- +1 yıl
Tuh ya.(
Soran+1 yılface wp durumun olursa anca
- +1 yıl
Xper yaparsin ama kolay
Soran+1 yılurasicak vaktim yok gibi
- +1 yıl
Ozaman ks deki uyeismini soyle ben bulurum takip ederim
Soran+1 yılsrmseverimxsddd
Off aynı ben utangaçlık ve hiç teklif etmedim demi ben gibi
012 Yorumla
Soran+1 yıltamda ben :D
Soran+1 yıltecrübelerimden yana hiç tanımadıgım kızlarla deli gibi bakışmama rağmen bir tanesi bile kendi gelmedi :D ve tanıdıgım tüm kızlar erkekler yakısıklı oldugumu soylerler demekki ilk adımı hiç bir zaman kızlar atmıyor iş bizde bitiyor ama bana görede ters geliyor. D
Soran+1 yılyolda görsen çöpçü dicegin insanlar deli gibi kızlarla çıkıyorlar seviyorlar ama allah biyerden alıp biyere veriyor Bize tip vermiş yanımızdakılerı almıs :D onlara agız vermiş tipi almış garip işte herkezin artısı eksisi var ama emin ol biz konussak cok daha iyi şeyler yaparız ama karakterimize uygun degil :D
Soran+1 yılbu hayali kurarken inanabıldınmı kardeşim :D çok zor
Soran+1 yılİstanbul :D
Soran+1 yılkısmet ve konusmayada baglı
+1 yılOlmasi sart degil mi. Olanlarin olmayanlardan bir farki yok :)
032 Yorumla
Soran+1 yıldertlerini paylasabılcegın arkadaştan öte birisi olması kötü birşey degil bence. diceksin şimdi arkadaşlar kardeşler onlarda biryere kadar :D
- +1 yıl
Sevgilinle her seyini paylaşamıyorsun. Zaten her seyini de paylasma bunu aklinin bir kenarına yaz
Soran+1 yılolursa yazarım :D ama bence normal insanlardan yakın olur sana
- +1 yıl
Yakinlik ve sirdaslik cok farkli bir sey. Hayatta bazi seylerde cikmaza girebiliyorsun mantık ve duygular yonlendiriyor seni. Lakin sevgilin duygusal yaklastigi icin mantikli olani soylemek isine gelmiyor tamamrn bencilce oluyor sevgiliyle dertlesmek. Cunku seni takmasa bile dinlemek zorunda kaliyor ama takmiyor iste bir faydasi olmaz yani
Soran+1 yılhaklısın. oyuzden dert ortagı herşeyin olabilcegin birini bulmak zor iş.
- +1 yıl
Aynen oyle. Sirdas arama bence kendine. :)
Soran+1 yılen düzgününü bulana kadar urasıcam :D
- +1 yıl
Oyle yap zaten. Acelen ne ya 😂😂 lakin şunu bil sen duzgununu ariyorsan duzgunu de duzgun arar. Sen her gördugun kusun etini yemeye calisirsan o senden kacar bulamazsin oylesini
Soran+1 yılyok oyle biri degilim oyle insan cok zaten :D ben sadece düzgün birini arıyorum :D
- +1 yıl
O zaman daldan dala atlama birak nasibin sana gelsin:)
Soran+1 yıldaldan dala atlamayı geç dala çıkamadık daha :D
- +1 yıl
Aman boşver ya 😂😂ugrasma bak cidden dönüp dolasip nasibin bulur gelir
Soran+1 yılo nasib bir gelsin bunca yıl nerdeymiş sorucam :D
- +1 yıl
Sorarsin sorarsin 😂😂 bol vaktiniz olur konuşursunuz iste bunlari
Soran+1 yılinşallah içimi açtın be :D
- +1 yıl
Hic onemli degil 😂😂 her zaman psikolojik destek verilir bosuna okumuyoruz o kadar akademik kitabı
Soran+1 yılmotivasyon :D yaşam koçuna benziyorsun :D
- +1 yıl
Bir nevi diyebiliriz 😂😂
Soran+1 yılne işle urasıyorsun psikoloji felan?
- +1 yıl
Matematik ogretmeni. 😂 lakin bir egitimciyiz malum insan psikolojisiylr icli disliyiz
Soran+1 yılmatematikmi :D bukadar zeka normal degil zaten :D
- +1 yıl
Ne zekasi? 😀😀 hepimizde var o.
Soran+1 yılkullanabılene :D %100 %3 mantıgı :D
- +1 yıl
😂😂 kullanmaya çalışıyoruz. Allah bosuna mi verdi bu akli
Soran+1 yıltabiki hayır :D ama herkez farklı yola kullanıyor :D
- +1 yıl
Ne gibi😂
Soran+1 yılherkez farklı işlerde kullanıyor :D
- +1 yıl
Bosver ya milleti 😂
Soran+1 yılniye :D onlarda bir insan degilmi
- +1 yıl
Kimsenin isiyle ugrasamicam 😂
Soran+1 yılyardımcı olabılcegın kadar oldun :D teşekkür ederim
- +1 yıl
😂😂 tamam tesekkur ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşveer bana da sürekli güzel olduğum söylenilir kız erkek ilte söylerler ama hiç sevgilim olmadı hatta bunu duyanlar şaşırıyor
047 Yorumla
Soran+1 yılaynı durumdayım.
Cevap sahibi+1 yılEn acısı da böyle şimdi çirkin demiyeyim ama işte böyle değişik tiplerin bile sevgilisi var ya hahah yok yani karakterim de yerinde
Soran+1 yılbenımde bu elinde tesbih rengarenk giyinen çocuklar oo götürüyor işi :D bizden mutlular bende yakısıklılıkla karakterle yalnız kaldıgım sürece ne anlamı var :D
Cevap sahibi+1 yılHah aynen işte bence onlarda şeytan tüyü dedikleri şey var😅 İkimize de hayırlısı ya:D
Soran+1 yıldaha cok (egoist havalı canım züppe götü tavanda) olanların sevgilisi oluyor sözüm meclisten dışarı herkez için geçerli degil :D
Soran+1 yılsanada hayırlısı :D
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle bide karakter önemli diyorlar e o zaman niye karakteri olmayanla beraberlar 😂
Soran+1 yılhepsi hikayeee: D nerde kolpa nerde güzel kardeşim onu severler erkeklerde nerde oynak yollu varsa ona gider :D düzgün birisi çıkmıyo
Cevap sahibi+1 yılSanırım biz sap geldik sap gideriz 😜
Soran+1 yılhaklısın Allah biyerden verip biyerden alıyo :D bize tip zeka vermiş yanımızdakileri almış
Cevap sahibi+1 yılAynen haklısın bence kesinlikle öyle olmuş 😄
Soran+1 yılAllah karşıma benim gibi yalnız birini cıkarsın başkada kimseye gerek yok :D :D :D zeki olsun yeter
Cevap sahibi+1 yılAmin 😄
Soran+1 yılaynı şekil sanada :D
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim Amin 😄
Soran+1 yılaksam aksam iyi geldi bunları duymak :D
Cevap sahibi+1 yılHahaha aynen😂😄
Soran+1 yılyalnız birinin halinden yalnız biri anlar :D başkası anlıyamaz
Cevap sahibi+1 yılKatılıyorum
Soran+1 yılonlara hayat toz pembedir :D hiç birşeyi düşünmezler ben attıgım adımı bıle düşünüyorum acaba yanlıs bişe yaparmıyım yoksa ayıp olurmu diye :D
Cevap sahibi+1 yılZaten doğru olanda bu bence
Soran+1 yılyanlıs yapanlar kazanıyor ama D:
Cevap sahibi+1 yılOnu da bazı kızların salaklığına ver:)
Soran+1 yılhepsinin bence :D
Cevap sahibi+1 yılAlınayım mi? Hahah ben hariç orada anlaşalım hadi :D
Soran+1 yılburda bunları konusuyorsak alinmamalisin cokda iyisin bence ama elbette karaktersiz birini sevmissindir
- +1 yıl
Hayirlisi
Soran+1 yıl@Sanalkahraman41 insallah :D
Cevap sahibi+1 yılÖyle oldu:/ ama çocuk başta karakterli birine benziyordu erken anladım ama karaktersiz olduğunu zaten sadece bir hoşlanmaydı benim asıl sevdiğim çocuk ben daha çocukken gitti ne yazık ki zaten o karaktersiz de ona benzediği için belki de hoşlanmışımdır ondan yani etrafda öyle çok karaktersiz insanlar var ki ne yazık ki.. sen hiç öyle birinden hoşlandın mı?
Soran+1 yılsenin durumunla aynı durumdayım aşagı yukarı hoslandıgım kız gözlerime baktıgında gözleri parlıyordu hiç konusmamıstık ama öyle bir bakış yoktu en az 30 sn civarı sonra aradan 1 2 hafta geçti başkasıyla çıkmaya basladı o zamandan beri ne sevgiye inancım kaldı nede başka bişey :D
- +1 yıl
Nerden yorum yaptiysam sizin muhabbet epey surecek gibi geliyo. Ikiniz bir isik var gencler bence yorumlasmayin direk mesajlasin 😉😉😉
Cevap sahibi+1 yılBak karaktersiz çıkmış! Neden seninle flört ediyorsa o zaman😐 Benimde pek inancım kalmadı aslında ama bakalım işte belli olmaz
Cevap sahibi+1 yıl@Sanalkahraman41 hahahahahahh tamam tamam ben kaçar hepinize iyi akşamlar zaten ayda bir falan giriyorum ks ye hahah✌🏽️✌🏽️
Soran+1 yılişte herkezin hayatında bir hayal kırıklıgı var benim gibi biri olsaydı keske hayatımda :D
Soran+1 yıl@Sanalkahraman41 dertleşiyoruz :D
- +1 yıl
Kizim dertlesin iste ne guzel anlasiyonuz kafa dengi birini bulmussun hem birak biraz sans ver karsindakine bak ayni sorunlari yasamissiniz demekki ayni favoride kisilersiniz ;) olur bu is hadi hadi
Soran+1 yıl@Sanalkahraman41 katılmazmısın :D araya bir iki bişey sende at :D
Soran+1 yılgörüşürüz. :D
- +1 yıl
Benimki agar kacar ben evlendim ayrildim agir tecrubeliyim siz takilin 😉😉😉 kacirma derim
Cevap sahibi+1 yılYok yani sohbet hoş falan ama ks ye girdiğim yok neredeyse o yüzden yani.. ben şimdi gidiyorum ikinize de iyi akşamlar dilerim :) siz sohbete devam edin hadi:D
Soran+1 yıl@Sanalkahraman41 talihsizlik hayırlısı hakkında agır tecrübe agır kaçar :D
- +1 yıl
Bos birakma bak olsun sen yine selam icin hesabini yolla hatirsiz hatira olmaz 😀
Soran+1 yılgörüşürüz ara sıra gel özletme :D
Cevap sahibi+1 yılGelirim😂
- +1 yıl
Siz tanisiyonuz yani
Soran+1 yılhayır tanısmıyoruz :D
Soran+1 yıl@Sanalkahraman41 tanısmıyoruz :D
+1 yıldemek ki yakışıklı değilmişsin. yakışıklı olan bir erkek en az 4-5 kız eskitir
015 Yorumla
Soran+1 yılbahsettigim olayda tam anlamıyla bu kardeşim etrafımda tanıdık tanımadık herkez beni yakışıklı bulur tanımadıgım kızlar insanlar bile ama hiç ciddi bir ilişkim olmadı
- +1 yıl
valla dürüst olayım ben yakışıklı uzun olsam valla kızları kullanırdım. çünkü kızlar tipe boya tapıyo onların güçlü olduğunu tam tersi olanların ise güçsüz çelimsiz ve ezik olduklarını düşünüyo. Türk kızlarında böyle bir düşünce var ve bu yıllardır devam ediyo. kazık yerler üzülürler suçu bütün erkeklere atarlar ama aynı haltı yemeye devam ederler kendilerini masum gösterirler. bu yüzden Türk kızlarından soğudum artık yabancılara yöneldim
Soran+1 yılmesele güç ise vg ile urasıyorum :D bunlarla alakası yok bu işin boyumda 1.84 :D türk kızlarının yarısı sıkıntılı
- +1 yıl
vg ney?
Soran+1 yılvücut geliştirme ve powerlifting
- +1 yıl
bende geliştiriyorum fakat son 4-5 aydır yapmıyorum bilek sakatlığından dolayı kasım sonu gibi tekrar başlicam ama body'e değil dövüş sporuna devam edicem. ztn gücün boyda olduğunu söyleyen dingiller çok revaçta. uzun avareller kısa erkeği görünce koysam uçarlar diye artistlik yapıyo kendi kendine ama bilmiyo ki herif tecrübeli
Soran+1 yılcok boş insan var cook :D görünüşle olmaz hiçbirşey
- +1 yıl
ya abi hepsi öyle. kısa erkek ile uzun erkek kapışsa ve bahis oynansa %99'u uzun boyluya oynar
Soran+1 yılkısa boylu insan cok saglam yumruk atar: D
- +1 yıl
ya iş kısalık veya uzunlukta değil teknik önemli aslında. adam mesela boks yapıyo ve baya tecrübeli. uzun avarelin teki gelmiş boks yapsa kaç yazar kısa erkeği parmağımla döverim diyo iyi gel döv mk bekliyorum
Soran+1 yılöyle bu işler :D
- +1 yıl
ya kısayız diye bu muameleyi görmek zorunda mıyız? ulan boy kısa diye hakkımızı aramicak mıyız yani kendimizi kanıtlamak için adam mı dövelim? uzunları lider kısaları köle olarak görüyolar ama bilmiyolar ki her lider kısa boylu
Soran+1 yılkısa boyluykende hafife alınmamak istiyosan vgyle urasabılırsın :D
- +1 yıl
vücut var sen kafanı yorma
Soran+1 yılozaman sıkıntıda yok :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana da derler cok güzelsin, niye erkek arkadasin yok. Ihtiyacin olur. Ama ben okuluma meslegime daha cok önem veriyorum. Sende öyle yap. Daha sonrasi daha hayirli gelisir inan bana.
09 Yorumla
Soran+1 yılgenelde bunu diyenler hep biz yalnız olanlar :D
Cevap sahibi+1 yılHem yasimiz kac ki. Daha nice yillar var önümüzde. :)
Soran+1 yılbunu diyenlerde biz yine yalnız olanlar :D
Cevap sahibi+1 yılvardir bir bildigimiz :D
Soran+1 yılbence tamamen kendimizi avutma şeklimiz :D
Cevap sahibi+1 yılSanmiyorum. Sadece kendimize o konuda zaman taniyoruz.
Soran+1 yılo zaman er ya da geç gelir :D
Cevap sahibi+1 yılhayirlisi :)
Soran+1 yılhayırlısı :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılYakışıklı olmasan diyelim kız arkadaşın mı olcaktı Ya bence sen çok seçicisin ya da biraz soğık
021 Yorumla
Soran+1 yılhiç secici degilim gayet içten ve sıcagım ama tanıdıgım insanlara karşı böyleyim sadece
Cevap sahibi+1 yılÇevrede kız yoktur belki :D
Cevap sahibi+1 yılKızlar sana aşık olsa bile senden bekledikleei için teklifi olmuyo olabilir gurur işte
Soran+1 yıleh işte :D
Soran+1 yılanlamadıgım mantık bu işte seviyosan git konuş bence :D nası gurur bu sanki öyle gelse ben onu üzücek kırıcak hiçbirşey soylememki :D
Cevap sahibi+1 yılHeh işte onu kızlar anlamıyoki ilk adımı erkeklerden bekliyolar utangaçlıkta değil aslında saçma bir gurur 😂
Soran+1 yılklasik kız işte :D yapıcak bişe yok böyle yürümez bu iş :D
Cevap sahibi+1 yılSana şöyle özelinden bir kız lazımmış meğer 😀 Sorun sende değil
Soran+1 yılaaah ah öyle bir kız yokki :D
Cevap sahibi+1 yılÇıkıcak bak biraccık şu zaman dediğimiz aptal şeye ihtiyacın var 😊
Soran+1 yıldogru tabi herşeyin ilacı zamandı unuttuk :D
Cevap sahibi+1 yılEe ne diyelim , zaman çabuk geçsin az zaman sonra gelsiin 😁
Soran+1 yılo zaman göz açıp kapayıncaya kadar geçmiyor yalan.
Cevap sahibi+1 yılNerden bileceksin kii
Soran+1 yılgeçseydi bu zamana kadar geçmezmiydi
Cevap sahibi+1 yılAsıl şimdi başlıyodur belki
Cevap sahibi+1 yılTek olsun , zamanla olsun , sonsuz olsun
Soran+1 yılyok be :D başlangıcı bıle goremedık
Soran+1 yılzaten öyle istiyorum tek olsun sadece benim olsun sonsuz olsun :D
Cevap sahibi+1 yılSabırlı olll 😂
Soran+1 yılya sabiiiir djdj
+1 yılBana da güzelsin diyorlar ama benimde olmadı varsın olmasın
121 Yorumla- +1 yıl
sana mı güzel diyolar :)
- +1 yıl
@yokartıkbune Evet en başta sen diyorsun
- +1 yıl
kuru iftira :)
en başta ben diyosam başka kimler diyo - +1 yıl
@yokartıkbune arkadaşlarım
- +1 yıl
kız mı erkek mi :)
- +1 yıl
@yokartıkbune tabiki kız
- +1 yıl
iyi o zaman :)
- +1 yıl
boşuna takip etme
- +1 yıl
@vista1 her karşıma çıkana şans mı vereyim ben bir kızım ve biraz seçici olmam lazım
- +1 yıl
@vista1 Yüksek değil, sadece gönlüme yakıştıramadım kimseyi. Acelem de yok daha 18 yaşındayım
- +1 yıl
@vista1 aşık olduğum kişiyi görseydin veya tanısaydın bunu söylediğin için pişman olurdun. İyi geceler
- +1 yıl
aşık olduğun biri mi var hala
- +1 yıl
@vista1 yok değil, hatta hiç değil
- +1 yıl
@vista1 gönül bu, illa yakışıklı olacak zengin olacak diye bir şey yok. Bunca zaman erkeklerden uzak durdum diye egolu oldum. Yine de sen bilirsin. Ben senin gibi düşünmüyorum kim olursa olsun herkes birbirine zaman ayırabilir. Kendi tercihin.
+1 yılboşver takma kafana😐😐
018 Yorumla
Soran+1 yılöyle deme koyuyor :D elinde tesbih rengarenk giyinen çocukların bile yanında :D taş gibi kızlar var heralde konusma yetenegi ya da seytan tüyü bilemiyorum :D
- +1 yıl
konuşma yeteneğine bakıyo biraz 😁
Soran+1 yıleh kazmayız heralde :D
- +1 yıl
ya böyle kızlarla konuşmaya hebele hübele diye başlayıp sonradan yardiran kişiler tanıyorum 😂 herhalde konuşa konuşa olur o😁 ilk zamanlar baya zorlanabilirsin belki 😁
Soran+1 yılhebele hübele yardırmak sıkıntı :D
- +1 yıl
yoksa sonradan bad boy oldu ccuk 😂
Soran+1 yılbad boy olsa nolur kaporta aynı :D
- +1 yıl
işte böyle dusunerek kaybediyon 😂😂
Soran+1 yılulan esege altın semer vursan yıne esek :D dogru degilmi ama mantık dogru kızları onlar götürüyor
- +1 yıl
doğru değil demek ki kardeş öyle olsa bu soruyu sormazdin 😂😂
Soran+1 yıldogru ama mantık yanlıs :D böyle düşünüyoruz yalnızız o öyle düşünüyor kızlarla cıkıyor :D
- +1 yıl
aslında bende öyle düşünüyorum sayılır 😂😂 sen yalnızsın yani şu diyalogta😂😂
Soran+1 yılaah ah bide sen vur be :D
- +1 yıl
üniversite ye geçince olur mutlaka
Soran+1 yılbakıcaz artık :D üniversite güzel bir üni bekliyorum
- +1 yıl
hayırlısı o zaman 😃ama dikkat et kızlarla konuscam diye okulu boslama yoksa o okul bitmez. 😂
Soran+1 yılokulda öndedir bizde merak etme :D teşekkür ederim
- +1 yıl
ne demek her zaman 😅
+1 yılÇok coolsundur yanaşamıyorlardır?
08 Yorumla
Soran+1 yılsessiz sakinim dogrudur coolluk denmez bence buna ayrıca gelip bişe sordularda tersledikmi :(
- +1 yıl
Sen atıl biraz da
Soran+1 yılhiç tanımadıgım birine karşı nasıl atılayım :D
- +1 yıl
Hoşlandığına canım.
- +1 yıl
Bu işler böyle yürüyor yanii
Soran+1 yılhoşlandıgıma atılmasına atılırım :D o kolay ama düşünsene bir atıldıgın kişinin sevgilisi var: D
- +1 yıl
Orayı da sen tuttur işte
Soran+1 yılcok zor be: D neyse teşekkür ederim :D
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Eninde sonunda sana da gelir bir tane.
01 Yorumla
Soran+1 yılbu zamana kadar denk gelmedi :D
Karakterde sorun var demekki ya da beceriksizsin
05 Yorumla
Soran+1 yılcok agır oldu :D karakterimde sorun olsa etrafımda kimse olmazdı yinede teşekkürler
Soran+1 yılönemli degil eleştriye acık :D
Soran+1 yılahahah :D neyse aldım cevabımı
+1 yılparan yoktur kesin senin fakir
03 Yorumla
Soran+1 yılcok dogru :D fakir olarak cok dışlanıyoruz :D
- +1 yıl
bende fakirim çaktırma :D
Soran+1 yılzengin olanlar bu sitede olmaz zaten şu an kim bilir nerelerde geziyorlardır :D
Hiç birine açıldınmı
011 Yorumla
Soran+1 yılhayır
Soran+1 yılhoslandıgım kızla her dk karsılasıyorduk gozlerının ıcı parlıyordu baktıgında hep gülümsüyordu otobüste orda burda aradan 1 2 hafta geçti başkasıyla çıkmaya başladılar :D konusamadım haliyle
Soran+1 yılyok oluşunu izledim resmen :D bakmalar felan kesildi artık önüne bakıyo :D :D
Soran+1 yılkız cokda düzgün birini istiyorum eli ayagı rahat durucak birini :D
Soran+1 yılinsallah düzgün birine kayar ozaman :D
Soran+1 yılhayırlısı :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdın Alp mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır
Bende sen gibiyim :)
05 Yorumla
Soran+1 yılyok mu bu derde bir çare :D
Soran+1 yılaynen öyle topunu vurucaksın :D
Soran+1 yılhiçbişey :D
paran yoktur
01 Yorumla
Soran+1 yılcok dogru :D
Konuşmazsan olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılhıc tanımadıgım biriyle ne diye konusmalıyım :D
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılne güzel knk
01 Yorumla
Soran+1 yıltabiki :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılParan varmi?
03 Yorumla
Soran+1 yılyok :D para fakiriz :D
Cevap sahibi+1 yılSebebi bu
Soran+1 yılöyle deme bak bu elinde tesbihle rengarenk gezen çocuklardamı zengin :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynısı 😔
03 Yorumla
Soran+1 yılbahtımız kara :D
Cevap sahibi+1 yılBahtımız degil
İcimiz salak
Allah vermis kullanmayı bilmiyoruz
Soran+1 yılbencede :D
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi