sorunlarımı biriyle paylaşmak istiyorum kendimi o kadar yanlız ve çaresiz hissediyorum ki ..tanımadığım biriyle uzun uzun konuşmak istiyorum beni anlayacak biriyle... benim psikolojim bozuk . düzgün bir psikolojiye sahip değilim ... hayatımda gerizekalının biri var ama ben bunu çok fazla seviyorum deli gibi seviyorum .. kimseyi sevmediğim kadar onu seviyorum ben . onu o kadar büyütmüşüm ki gözümde halbuki işe yaramaz biri bana yalan söylüyor ama genede soğuyamıyorum ondan ... ona o kadar bağlıyım ki ayrılamıyorum . onunlayken inanılmaz mutluyum herşey çok güzel . ama zaten uzaktayız sürekli görüşemiyoruz. birlikteyken herşey çok güzel ama uzaklaşınca iş değişiyor sanki o değilde başka biri oluyor beni umursamıyor ben mesaj atmayınca o atmıyor beni hiç aramıyor. ama buna rağmen iyi anlaşıyoruz bazen ondan o kadar nefret ediyorum ki ama işte sadece güzel bir anımızı hatırlamamla her şey bitiveriyor mutlu oluyorum tekrar seviyorum onu. kendime artık hakim olmak istiyorum onu kendimden çok düşünmek istemıyorum . her şey için yoruldum onu düşünmekten her şey için çabalamaktan .. ama onuda kaybetmek istemıyorum . aklım o kadar karışık ki yanlış kararlar vermek istemiyorum. üzülmek istemıyorum . her şeyi zamana mı bırakmalı?
Cevabın nedir?
+1 yılher seyden önce kendi mutluluğunu unutmamalısın. Senin yazdıklarını benim buraya yazdığımı varsay sen bana ne akıl verirdin bir düşün? Kim sana acı cekmeye devam et, her seye gözünü kapa diyebilir? Emin ol sana değer veren tüm insanlar yanlıs yaptığını söyler. Kac yasında olduğunu yazmamıssın ama çok genç olduğunu düşünüyorum. Birini bu denli sevmen normal fakat onu kendi mutluluğunun, kendi isteklerinin önünde tutman yanlıs. Anlasılan karsındaki, senin ona verdiğin kadar değer vermiyor sana. Bunu kabullenip hayatına yeni bir yön vermeli ve önüne bakmalısın. Emin ol her gün canının yanmasından daha sancılı olmayacak bu süreç.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir kere ilk yapacağın şey onu gerçekten unutmak istemek. Çünkü sen kafanda bir kere kurmuşsun ne yapsam unutamıyorum diye. en büyük atan burada. İnsan inanmak istediği şeyi yapar mutlaka. Onu unuturum diye düşün. aklına sürekli kötü huylarını seni üzdüklerini sana değer vermediğini vs getir. unuttum ki demeye başla zaten psikolojik olarak bir süre sonra gerçekten böyle hissetmeye başlayacaksın. bizzat denenmiş ve onaylanmış bir durum bu tarafımdan :D
00 Yorumla
+1 yılKaçırma gözlerini hayattan...
Hep hayatın içinde olsun bakışların. Hep kendi içinde. Baktığın kadar varsın bu hayatta. Hatta sadece bakmakla da yetinme. Görmen de lazım. Görüp de bilmen, bilip de sevmen lazım. Hayatı kendi içinde, kendini hayatın içinde. Bir nefeslik molaları çok görme kendine. Arada bir karanlıkta kalsa da bir yanın, sakın pes etme..! Çekil kendi kabuğuna bir süre. Sadece içine bak. Kendi aydınlığın senin içinde. Ara ve bul..! Gerçeğin düşlerle bölünmesine, düşlerin gerçeğin altında ezilmesine izin verme15 Yorumla- +1 yıl
çözülmeyecek sorun sıkıntı yoktur eğer elimden gelen bişeyse fikir üretirim
Soran+1 yılçözülmeyecek sorun sıkıntı yok evet .. ama içim o kadar parça parça ki nasıl toplayabilirm ben kendimi?
- +1 yıl
Yanlış Hayatın Peşinden Koşmayacaksın!
Boş Hayaller Kurmayacaksın!..
Ummakla, dilemekle olmuyor, ayağa kalkacaksın!
Her şeyden önce farkına varacaksın!
Hangi öğretiye inanırsan inan, üstün körü anlamayacaksın.
Bir bilgiyi gerçekten hayatında uygulayamıyorsan, o bilgiye sahip olduğun
yanılgısına kapılmışsın demektir.
Kendini kandırmayacaksın!
Gerçekleri anlayacak, sonu her ne olursa olsun kabul edeceksin.
Bazen bildiklerin, öğrendiklerinin acı verir.
Onu da yaşayacaksın.
Önce kendinin, ne olduğ
Soran+1 yılgerçeklerin farkındayım ama işte kalbim izin vermiyor .. mantığımı kullanamıyorum
- +1 yıl
istersen ekle konuşalım uzunca
uzaklaş ondan. hormonların epeyce aktif hislerin bu yuzden psikolojini etkiliyor. mantıklı düşündüğün de o kişinin sana bir artısı yok. sevgi herseye yetmeyeceğini ilerde anlayacaksın ama kısa surede anlarsın umarım. biraz kendine ceki duzen vermeye calıs. enerjini kendine yogunlastır. kendini tanımaya kendine vakit ayırmaya calıs. duzenli, beslen. spor yap. uykunu duzenle. herseyi yoluna koymaya bir yerden baslamalısın. bu yer sensin. kendinden basla..
02 Yorumla
Soran+1 yıluzaklaşamıyorum .. keşke oyle olsa .. ruhen çok kötü hissediyorum .:( ona o kadar bağlıım ki sonrasını düşününce çok üzülüyorum biliyorum çok üzülücem ..
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
31Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKendi yazdıkların da aslında ne yapman gerektiğinin cevabını veriyorsun...
Aşağıdaki tespitleri sen kendin yazmışsın;
1) " işe yaramaz biri "
2) "bana yalan söylüyor"
3) "birlikteyken herşey çok güzel ama uzaklaşınca iş değişiyor sanki o değilde başka biri oluyor beni umursamıyor "
4) "ben mesaj atmayınca o atmıyor beni hiç aramıyor"
Eğer bu yazdıkların, abartısız ve GERÇEK ise... (yanlış anlama yalancısın demiyorum sadece sakin ve normal halinle düşünüp bu yazdıklarını onaylıyorsan )
Bence en kısa zamanda bir piskologa gitmelisin...!
Çünkü böyle bir insan ile beraber olunmaz. Çünkü böyle bir insanın yanında olmasının tek nedeni cinsel yönden senden faydalanmaktır...
Tekrar ediyorum, Eğer bu yazdıkların, abartısız ve GERÇEK ise... (yanlış anlama yalancısın demiyorum sadece sakin ve normal halinle düşünüp bu yazdıklarını onaylıyorsan )10 Yorumlasanki beni anlattin yemin ederim.. bende ayni böyle bir durum yasadim.. piskolojim okadar bozulduki ilac bile kullaniyordum.. ama simdi nasilim bilmek istermisin?... hic mutlu olmadigim kadar mutlu.. seni mutsuz eden insanlari hayatindan cikar, bir saniye bile dusunmeden.. bir kac ay aglarsin belki ama sonradan aslinda iyi birsey oldugunu bilirsin.. bir söy vardirya bugün olmadi diye agladigin seye gün gelir olmadi diye sevinirsin.. simdi hayatimda yeni biri var, ve ne kadar mutlu oldugumu anlatamam sana.. zamana birak. en güzel seyler beklenmedik anda olur
11 Yorumla
Soran+1 yılçok güzel gerçekten .. inaşallah bir gün bende o mutluluğu yakalrrımm
diyeceğim şu ki bunları bir insandan ziyade hayali bir varlığa anlat.
atıyorum yastığın senin sırdaşın olsun, sana cevap veremez nasıl olsa ne var ne yok anlat içini dök kurtul zincirlerden.
insanlar eninde sonunda sana arkandan vurmaya kalkarlar emin ol. en zayıf hissettiğin tarafını, mahremini açma kimseye. sonra yine sen incinirsin çünkü.
allah yardımcın olsun, kolay gelsin :-)01 Yorumla- +1 yıl
Yastık sana fikir vermez ki.sadece dinler! Oysa o onunla konusacak anlayacak sicak ve şefkatli bir sese ihtiyaç duymakta
+1 yılSenin gibi bir arkadaşım var aynı sen yemin ediyorum.Anlattıklarınla birebir örtüşüyorsunuz.Bir an onun yazdıklarını okuyorum sandım. Şunu söyliyim canım senin çaren yok gidebildiğin yere kadar git .İnan bu işin sonunu sen bile kestiremezsin .İnşallah üzülen sen olmazsın .Bende arkadaşıma çok dil döktüm ama kimseyi dinlemek yerine hep kendini dinledi ve sonuçlarını gördü o yüzden konuşup anlatmanın sana çare olacağını düşünmüyorum :))
03 Yorumla
Soran+1 yılzamana bırakmalıyım dimi .. ama gün geçtükçe üzülüyorum . şuan bile ağlıyorum çünkü o kadar çaresizim ki
- +1 yıl
Canım at gitsin bir kenara ama keşke benim görebildiklerimi görebilsen .O zaman ne tür insanlarla zaman kaybettiğini görünce daha çok üzüleceksin .Allah yardımcın olsun ne diyeyim .
Soran+1 yılteşekkür ederim bende o şekil görebilsem keşke.. kör gibiyim
+1 yıluzaktayken sen de kendine vakit ayır. bu ruh halinden kurtul.olayın bu kadar içindeyken nasıl doğru karar alabilirsinki.dışarıdan bir kendize bakmaya çalış.fedakarlıkların karşılığı olmaz.o da senin gibi olsun demek istersin ama olmaz işte.çok fazla bunlar.yıpranırsın yıpratırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılçok yıprattım kendimi ya hemde çoooooook ://// keşke benim ona davrandığım gibi en azından birazcık benim gibi davransa böyle olmazdı
- +1 yıl
canım benim ..biraz kendi değerini bilsen o da bilecek
+1 yıltipik iyi insanlr, çoğu kişi senin bu durumdan faydalanack sonra yine üzülen sen olan yüzüne gülenleri dost falan sanma nedemiş felsefeci en tehlikeli canavar İNSANDIR! saçmalama her önüne gelen kişiye anlatma salaklık okur mu sakın ! bide abicim zaman nedir ya o geçn her dk yı nsl sabırla yaşarsınız saçmalık zamnmış peh :P
00 Yorumla
+1 yılbenmle dertleşebilirsn. kendini hazır hissetmiyosan ayrılma sonunda sen üzülürsün sonra onsuz yapamaz dönersin daha komik bir duruma düşersin zamana bırak hazır yanındayken çok umursamamaya alıştr kendini
03 Yorumla
Soran+1 yılzamana bırakmalyım dimi ? çünkü ayrılırsak geri dönmek gibi bir durum olursa daha kötü olur
- +1 yıl
heh tam anlatmk istediğim bu çok küçük duruma düşersn zamana bırak o yanndayken soğut kenedenden onu
- +1 yıl
Bu konuda bir exper olarak cozumunuzu onadim.aynen oyle canım
+1 yılşuan böyle olmanın nedeni alışkanlık ve sen de sanki bu durumdan kurtulmak için pek çabalamıyo gibisin. dışarı çık arkadaşlarınla vakit geçir başka erkeklerle takıl sana güzel iltifatlar edilsin özgüvenin yerine gelsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbi an kendimi gördüm... bence boşluktasın ve tek dayanak olarak onu görüyorsun belliki sorunlarında var o destek olsun yanında olsun istiyorsun sevmekten çok alışkanlık olmuş sende o... ve emin ol uzaktaysan çok çok çok zor be kardeş... mesela o çocugu arkadaşından işletsene dene bakalım nasıl biri ? bana çok tekin gelmedii
00 YorumlaHayatın akışında kaçırdığın önemli şeyler var..Sana tavsiye verebilirim ? Ve eminim ki tavsiyemden sonra hayata bakış açın değişecektir..
02 Yorumla
Soran+1 yıldinlerim tavsiyelerini
ne takıyon kafana at gitsin bak adam hiç kendini sıkıyomu hiç sen kendini bitiriyorsun o hiç tınmıyor.sende önemseme bak nasıl aklı balına gelir başka birimi var diye.
04 Yorumla
Soran+1 yılbende böyle düşünmek istiyorum kendi kendime yıpratıyorum aslında . gün gelicek ne kadar aptalmışım dicem
Soran+1 yılüzülen sadece biz oluyoruz ... boşuan yıpratıyoruz sonuç ne olur boşuna zaman kaybı pişmanlık
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. beraberken iyi zaman geçiriyorsanız ve sorun yoksa sürkli bıt bıt mesajlaşmak zaten güzel değil akışına bırak biraz.
02 Yorumla
Soran+1 yılbende seviyorum zaten zırt pırt mesahı ama benimle ilgilense ölmez
ondan ayrılırsan en fazla bir kaç ay ağlayıp silikliğini atacaksın
cesur ol..bi adım at gerisi gelir,ıskalama hayatı00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende.aynı.durumdayım.onu.üzdüm.oda.benı.üzüyo.ama.neolursa.olsun.ayrılmak.istemıyorum.cok.alıştırdım.kendımı.ayrılnca.neyapacagımı.blmıyorum.okulda.hiç.arkdasımda.yk.korkuyorum.acıkcası.
06 Yorumla
Soran+1 yılbende öyleyim çaresizim yanlız kalıcakmısım gibi onsuz olursam alıştım artık ona
Cevap sahibi+1 yılzamana.bırakıyım.dedm.ama.yinede.nefret.edemıyorum.ondan.beklıde.dahacok.zamana.ıhtıyacm.var.ama.buzamanı.bn.ona.versemde.obana.vermıcek.ayrılcaz.gbi:(
Soran+1 yılbende öyle düşünüyorum aylırız kesn ve ben çok üzülücem kahrolucam ne yapıcam hiç bilmiyorum ?
Cevap sahibi+1 yılnebilm.yasayıp.gorcez.heralde.olebise.olursa.yardımcı.olmak.isterm.aynı.durumda.sayılırız.
Soran+1 yılyardımcı olamı isterdim aynı durumdayız evet
Cevap sahibi+1 yılekleedm.seni
bazen insanlar cesur olmak ve eskiyi yıkıp yeni birşeylere başlamak zorunda kalıyorlar bu dediğimse bizim hayatımızın kırılma noktası.. sen bir kırılma noktasındasın
05 Yorumla
Soran+1 yılcşdden aşığım hissediyorum
Soran+1 yılbana yalan söylemesi en büyük yanlışş
bende seninle aynı durumdayım... zamana bırakma senin için daha çok kötü olur... eğer anlatmak istersen dinlerim...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. çok fazla kasmamalı biraz rahat bırakmalı sıkboğaz edipte kaçırmamalı
00 YorumlaSize yardımcı olmak istiyorum . Ve İNŞALLAH yardımcı olucağım . Size nasıl ulaşabilirim?
00 Yorumla
+1 yılbence sen sana yardım edebileceğine inandığın, fikirlerine tavsiyelerine güvendiğin birini bul ve onunla otur enine boyuna konuş. böyle daha çok kafan karışır ki.
00 Yorumla
+1 yılAynı durumdayız. Merak etme yavaş yavaş alışıyor insan hatta onu kaybetmeyi bile göze alacaksın yakında. Ben almak üzereyim..
04 Yorumla
Soran+1 yılkaybetme korkusu beni öldürüyor zaten .. kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki
- +1 yıl
Merak etme yakında o korkuda gidecek. Biraz kendini kontrol etmeye başlayınca kendin ayrılmak isteyeceksin. Ben o aşamaya yaklaşıyorum.
Soran+1 yılo aşamaya gelirim dimi ? artık şu içimdeki sıkıntıdan gerçekten kurtulmak istiyorum
- +1 yıl
Kesin gelirsin merak etme
Sen kiminle konuşmak istiyorsan onun yorumlarına cevap larına bak sana hitap ediyorsa ekle konuş.
00 Yorumla
+1 yılseni sevmediğini düşünüyorsan etrafına bak daha iyileriyle tanışa bilirsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayatındaki geri zekalıyı ciddi ciddi sorgula ,yani şöyleki o gerizekalı olmasa herşey normale dönecek gibi ...
00 Yorumlasen bunu düşünme erkeğin düşünmesi gereken şey bu her türlü kadın erkeğe istediği zevki verir ama cinsel ilişkiye girdiniz zaman hareketleri değiştirin yeter
00 Yorumla
+1 yılYardım etmek isterim tek mesajla işi çözerim burda ayrıl diyenler o acıyı bilmez
00 Yorumlaekliyim konuş. eski mesjlarna baktım piskolojik delisin sen.
11 Yorumla
Soran+1 yılneden ?
+1 yılDeğersizssin o ellerde..az geri çek kendini sorun sende.sorun bu kadar büyük sevmende.dışardan bak olaya biz gibi..
05 Yorumla
Soran+1 yıldüşüyorum öyle ama olmuyor . yapma diyorum sevme onu vazgeç diyorum ama olmuyor yapamıyorum ..
- +1 yıl
Sev ama geride dur.merak et ama arama en azından o aramadan arama
Soran+1 yılöyle yapayım dimi ? kendime hakim olamıyorum ama işte
- +1 yıl
Olacaksın.zaten kendine hakim olduğunda daha rahat olacaksın inan;)o gelecek bu sefer sana;)
Soran+1 yılinşallah o günleride görmek istıyorum
sorunlu insanlardan sıkıldım benimle konuşma da kiminle konuşursan konuş
10 Yorumla
+1 yılönce kendini dizginle bir dengeye oturt, sonra da ilişkini.
00 Yorumla
+1 yılsen okadar cok kendini ona hapsetmişsin ki hayatın anlamı sanıyorsun yanlışı orada yapıyorsun tamam sevgi aşk güzel şeyler birazda mantık gerekli ...
00 Yorumlazaman belki işe yarar ama senin durumunda işe yaramaz ki senin kafanı iyice karışmasını sağlar
o yüzden sana yeni çözümler bulmak lazım00 Yorumla
+1 yılbri konuşacak biri mi dedi ? tamam oluuur :) zaman herşeyin ilacıdır ama bence aşkların düşmanı ;)
05 Yorumla
Soran+1 yılzamana bırakıcam ne olursa olsun artık dayanamıyorum gerçekten
- +1 yıl
dene ozaman geçecek sanacaksın uyayacaksın uyanacaksın tekrar uyanacaksın belki de yıllar geçecek hiç barışmamış ve birbirinize son sözünüzü söyleyememiş olacaksın ama gerçekten seviyorsan geçmeyecek şimdiki aklım olasaydı birkaç yıl önce söylenmemiş tüm sözleri tamamlardım ama artık çok geç çok fazla zaman iyi değil
Soran+1 yıldimi ? pişmanlik yaşamak istemiyorum hiç bir zaman
- +1 yıl
umarım yaşamazsın ..
Soran+1 yılumarım .
Aşk İlişkileri konusunda 793 cevap paylaştı. Zamanla öyle bir unutuyosun ki ..sen bile anliyacaksin aslinda nekadar fazla abartigini.
03 Yorumla
Soran+1 yılöyle olucak dimi ?
Soran+1 yıltamma sağol bu aradaa
senin bir gecelik ilişkiye ve fuckbody'e ihtiyacın var...
00 Yorumlaiyi bir konuşmacı dersen değilim ama iyi bir dinleyicimisin die sorarsan o konuda kendimi bile gecerim
00 Yorumla
+1 yılayrılıcaksın bukadar basit.ne sevgisi sevgi mevgi yok sende.sen bunun bağımlısı olmuşsun
110 Yorumla
Soran+1 yılolmuyor yapamıyorum
- +1 yıl
başkasını bulamıyorsun ondan yapamıyorsun sebebi bu.aslında sen onu sevmiyorsun ona dehşet derecede öfke dolusun ama bağımlı olduğundan sürekli onu affediyorsun hep onunla olmayı seçiyorsun.git başkalarına şans ver kendini kurtar
Soran+1 yılbaşkasını istemıyorum ki ..
- +1 yıl
daha yaşın kaç yapma gözünü sevim ya:D kimler gelir kimler geçer.biliyorum zor durumdasın ama doğrusu bu bak ileride anlarsın
Soran+1 yılinşallah .. mesaj atmıyım ona taki o merak edip atana kadar .. ben umursamıcam artık onu
- +1 yıl
aynen bak bu güzel bir adım olur senin için.baktın merak falan etmiyor ileriki zamanda kop şundan ya cidden al kendini kurtar şundan.nekadar zamandır berabersiniz
Soran+1 yıl3 sene oldu
- +1 yıl
olsun olabilir.şimdi uzun ilişki diyip ahkam kesme bana:) sana emek vermeyene sende emek verme bunu öğren genç.sana dediklerimi uygula.değere binmezsen senin değerini başkası bilsin gerçekten.
Soran+1 yılhaklısın. bana değer verecek biriyle olmaylıyım
- +1 yıl
mantıklı şeyleri söyledim sana uygulamak senin elinde
Gizli Üye(36-45)+1 yılO kendini senin gozunde degerli yapmis bir yuz verip bir vermeyerek o yuz vermediginde kendini tut hic arama bak nasik kosacak pesinden
00 Yorumlaanlatmak ister misin?
02 Yorumla
Soran+1 yılevett :(
+1 yılSenin gibi sırılsıklam sevgili bulabilirmiyim
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmem belki
- +1 yıl
İnş buluruz :)
+1 yılkendine bir dildo al bir sorunun kalmaz
00 Yorumla
+1 yılanlatmak ıstersen dınler yardımcı olmaya calısırım
00 Yorumla