Kafayı yemek üzereyim !!

sorunlarımı biriyle paylaşmak istiyorum kendimi o kadar yanlız ve çaresiz hissediyorum ki ..tanımadığım biriyle uzun uzun konuşmak istiyorum beni anlayacak biriyle... benim psikolojim bozuk . düzgün bir psikolojiye sahip değilim ... hayatımda gerizekalının biri var ama ben bunu çok fazla seviyorum deli gibi seviyorum .. kimseyi sevmediğim kadar onu seviyorum ben . onu o kadar büyütmüşüm ki gözümde halbuki işe yaramaz biri bana yalan söylüyor ama genede soğuyamıyorum ondan ... ona o kadar bağlıyım ki ayrılamıyorum . onunlayken inanılmaz mutluyum herşey çok güzel . ama zaten uzaktayız sürekli görüşemiyoruz. birlikteyken herşey çok güzel ama uzaklaşınca iş değişiyor sanki o değilde başka biri oluyor beni umursamıyor ben mesaj atmayınca o atmıyor beni hiç aramıyor. ama buna rağmen iyi anlaşıyoruz bazen ondan o kadar nefret ediyorum ki ama işte sadece güzel bir anımızı hatırlamamla her şey bitiveriyor mutlu oluyorum tekrar seviyorum onu. kendime artık hakim olmak istiyorum onu kendimden çok düşünmek istemıyorum . her şey için yoruldum onu düşünmekten her şey için çabalamaktan .. ama onuda kaybetmek istemıyorum . aklım o kadar karışık ki yanlış kararlar vermek istemiyorum. üzülmek istemıyorum . her şeyi zamana mı bırakmalı?
Kafayı yemek üzereyim !!