İlk defa bir sevgilim oluyor. Sevgilim çok güzel ilk seferde turnayı gözünden vurdum. Tavsiyelerinizi alabilir miyim?

Çok mıç mıç olup kızı sıkma ama ilgisizde bırakma, o ayarı sen dengeleyeceksin. Eğer cimriysen belli etmemeye çalış, ter kokma, peşinden koşturma ama sende peşinden koşma, özgüvensiz olma ama kendini büyük görüp artizlik yapma ve içinden geliyorsa ona dünyanın en güzel kızıymış gibi hissettir çünkü bayanlar her daim kendilerini güzel bulan birini isterler ve onu kaybetmekten daha çok korkarlar.
öncelikle hayırlı olsun çok sıkma çokta gevşek bırakma arada ufak tefek süprizler yap mutlu et bir sorun olursada bana yaz kardeşim elimden geldigince yardımcı olurum
Kardeşim fazla yüz verme sana ulaşmanın kolay olmadığını ona hissettir emin ol o zaman sana daha çok değer verecektir ha bana sorarsan benim hiç olmadı :) ama bunun işe yarayacağından eminim çünkü psikolojiden iyi anlarım :)
valla kardeşim mesafe önmeli fazla bağlanma cok sevme ya da sev ama coook sevdiğini ona bellli etme
Cevap
16Cevap
istedigin gibi değil gerektigi gibi davran bence ilk baslarda kendin olmak cogu kıza itici gelebiliyo başlarda kuralina gore ondan sonra sefası sür kendin ol mutlu ol ;)
Çok ilgilenme ilgiden sıkılabilir ilgisizde bırakma bu sefer ilgilenmiyorsun diye seni terk edebilir iki durumuda kendimden biliyorum
koş kanka seks diyerek koş üstüne alalh alalh diyerekten koş tabuları yıkıyorum diye koş :D ne dicez la adam ol saygılı ol ilgi göster :D
Onu mutlu et hoşlandığı şeyleri yap iltifat et güzel sözler söyle kadınlar küçük süprizlerle mutlu olur
Bilemiyorum yani hiç sevgilim olmadı ama sen yinede iyi davran elinden kacirma
Ona iyi davran. İyi tanı. Çok yüz verme.
Bu kadarı yeterli olabilir sanırım. (:
havalanma
güvenme
aşırı kıskanma
geçmişi bil
fazla şımartma
fazla yapışma, ilk olunca erkekler fazla üstüne düşüyorlar sıkıyolar falan.. rahat ol sadece
Fazla ustune dusme hemen cok bunatma sakin ol ve onu degistirmeye calisma
kızların çoğu büyük ayaklı erkeklerden hoşlanır ne yapın edin ayaklarınızı büyütün
Biri daha yaktı kendini desen şimdiden geçmiş olsun
Cok mutlu olma ilk her zaman biter o ask acisini bamyaya bamyaya cekiceksin
Ayrıldıktan sonra aramıza gel yavrucum biz buralarda olucaz asdffsg
Hemen oradan uzaklaş😄
Hedefe odaklan.
12'den vur direk.!.
İlgi göstermelisin, kasma kendini.
Çok sevindim hayırlı olsun ☺
Doğal davran bende sevgilinin ilk sevgilisiyim
Sen artık sıçmışsın geçmiş olsun 😂
Ayrıldığımda kendini çok üzme.
üzme anlayıslı ol yeter
milupa adam olmada sirf güzel diye..
Bizde turnayı vururuz senin gibi inşallah:)
kendini fazla kaptırma
Kendin gibi ol.
sevgilim olmadı tavsiyem yok
Nesi cok guzel. d
Ilk Kez mi sjjsjsj
Evet
Ne güzel ilk olmak😊
Rahatına bak.
Allah daim etsin :)
panik yapma sakin ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar