İşi olan, yakışıklı ama saf ve temiz bir erkek gönül. eglendirmeden tam sevecek. bir erkek yani ben.🥰

İşi olan, yakışıklı ama saf ve temiz bir erkek gönül. eglendirmeden tam sevecek. bir erkek yani ben.🥰

İlk kez sevgili yapacak herkese tavsiyem, ilk ilişkiniz için aşık olacağınız kişiyi beklemeyin. Direkt olacağım. Hele de karşınızdakinin ilk sevgilisi değilseniz ayak uyduramaz s*çıp batırırsınız. Sonra sütten ağzı yanan da yoğurdu üfleyerek yer malum, iz bırakır.
Önce birkaç alışma turu yapın ki elle tutulur bir deneyiminiz bile olmadan birden yüksek doza maruz kalıp dumur olmayın. Ortada bu kadar 'yürümemiş i̇lk aşk' deneyimi olan insan olmasının bir sebebi de bu. Daha yüzmeyi öğrenmeden suya atlamayın. Boğulursunuz.
Benim hiç sevgilim olmadı üniversite okurken bı kızın fotosuna aşık oldum yuzyzie konuştuk etkilenmedim ve beğendim onu vazgecmeye çalıştım yapamadım ve evlendik ama pişman oldum hayalimdeki kız değildi birturlu vazgecemedim ondam
Yüzyüze konuştuğumuzda beğenmedim olacak.
Gönül işleri tavsiye ile olmaz içten gelir bazı duygular o an yapmak istersin sana ve karşında ki zararı olmayan şeyleri yapın bir baskasinin tavsiyelerine uymaya çalışırken ilişkiyi mahvedebilirsin çünkü herkesin yaşadığı şeyler ve çıkardığı dersler farklıdır
Samimi, dürüst olsun, kendi olsun.
Evet önerin bana
Nasıl yani
Tanisalim
Cevap
26Cevap
Kendi içinden geldiği gibi davransın
Doğal ve samimi olmalı gadası
Yaşın gerçekten doğru mu?
Profil resmi sana mı ait?
Yemin ederim bir de kızlara bir tarafı kalkık derler.
Kızlarda bu kadar öz güven yok.
Bunu hakaret için demiyorum. Aradaki güven farkına dikkat çekiyorum.
Teşekkür ederim bendeki güzellikleri farketmen güzel. Sende güzel ve zekisin
Sevdim seni
Ölsün be 😘
Öz güvensiz davranma, kıza özel olduğunu hissettir, bakımlı ol, geçmişinden bahsetme, paranla hava atma, geçmişinle hava atma, sınırlarını koru, bazen küçük jestler yap, ilk buluşmada çiçek götür, güzel kok, ailesine saygılı ol, ciddi olduğunu hissettir, kız istemediği müddetçe temas etme,
Mükemmel yorum. Aynen bu dediklerin çok önemli. Şimdi bu dediklerini yapıp seninle. bulusmak. isterim. 😎🌹
Uzak dur bu aptal oyuna bulaşıp hayatini zindan edip kendinden nefret etme 😁
tamam
Kardesim özgüvenli ol kendin ol yeter gerisi olursa olur olmazsa yapacak bişey yok de geç
Eyvallah abi
Açık iletişim kur, samimi ve doğal ol... mutluluklar dilerim🍀🍀
Çok teşekkür ederim şekerim 😘
Olduğu gibi doğal davransın. En önemli tavsiye de kendi aklıyla hareket etsin, başkalarının lafına bakmasın.
Aptal aşık olma , kullandırma kendini ve içine şüphe düşerse durduk yere vardır bi sinsilik hemen bitir
Kendine guvenmesi gerekiyor özgüven önemli kendini tanı fazla mütevazı olmamalı sohbet etmeyi bilmeli farklı konular açıp flörtünun ilgisini çekmeyi bilmeli kaliteli giymeli tshirt sürekli giymek ozensizlik
Kendin gibi hiç olmamış birini bul yoksa çok üzülürsün karşı taraf parmağında oynatır tecrübesiz olan tarafı
Oda kötü ya
Normal ol. Artık normal insanlar marjinal. Hem bu sayede ilk buluşmada karşındaki kadının da neye değer verip vermediği hakkında fikir sahibi de olabilirsin.
Zaten aksi davranış yalan söylemek olur. Bu da bir yerde mutlaka patlar.
He unutmadan dostum:
Hesabı farkettirmeden sen öde. Oldu da kadın güzelliğiyle aklını başından aldı hesap masaya geldi diyelim. Sakın ama sakın ben ödiycem diye baskı kurma.
He birde diline mukayet ol.
Göriyim seni abisi...
Kendisini bu kadar öveni ilk defa gördüm 😄hadi inşallah dediğin gibisindir. Öneriye gelecek olursak sevgini her daim belli et.
Eyvallah bak. sana bı ilki yasattim. Bunu unutmazsin artık.😎
İlgi gösterirken cılkını çıkarma. Özel alanlarına saygı duy. Her şeyden önce insan olarak saygı duy. Taşkınlık yapma.
Anladım çok teşekkür ederim.
Rica ederim.
🌹🥰
Geçmiş olsun. O “İşi olan, yakışıklı ama saf ve temiz bir erkek gönül eglendirmeden tam sevecek bir erkek“ yerini “Acımasız, duygusuz, kadınlardan nefret eden, sadece ilişki için kullanan“ bir erkeğe dönüşecek.
Çünkü bende de tam tersi oldu. Aşk insanı başkalaştırıyor.
Önerim şu olur çok fazla kendini kaptırma her şeye de evet deme arada kıskan bu senin hakkındır sevdiğine ilgili ol hiçbir zaman onu üzme
Kardes Erkek oldugunu unutma asla karisinda egilip bukulme kiz'in. Dag gibi dur sana omur boyu yaslanacagini bilsin.
Akışına bırak birinin lafıyla hareket etme ilkişine 3 ü kişileri katiyyen alma
Anladım teşekkür ederim
kızın duyurularıyla oyuncak gibi oynamasın adam olsun haksız olduğu zaman özür dilesin kendisini savunmasın kızı üzmesin bunlar kızada geçerli ama çoğunlukla erkekler yapıyor bunu biz kızlar kimseye vermediğimiz değeri kimseye vermediğimiz saygıyı sevgiyi onlara veriyoruz ama verdiklerimizi geri almıyoruz maalesef ne onlar bizi ne biz onları hakediyoruz çünkü çok fazla güzeliz onlar için değmez vallah bir p. i. ç için kendimizi üzmeye
Önerim net. Masum duygulara sahipsen ilişkilerden uzak dur
mütavazilik deyincede sen
Yaaa çok kibar ve naziksin, o senin güzel görüsün canım benim💐
hahahahhah teşekkür ederim hahahahhahah
Ha anladım sen bana mütevazı değilsin demek istedin en son ben yani yazdım diye o yüzden gülüyorsun sen varya sen 😃
Hahahhahah aklıma geldikçe gülüyom sonunda anladınn hahhajahhahahahha
Ya ilk başta anladimda zaten yinede pozitif düşündüm ya dedim ya iyi niyetliyim ben canın sağolsun ne diyeyim sen gül, ben ağlarım.😪
Hahahhahahhahahahahahah yok yok sevgilinle nasıl gidiyo
Sevgilim yok ki
Çok. gulen insanlar sevgiye en çok muhtaç olanlarmis, sen sürekli. kahkaha atıyorsun
Eeee yukarda soru olarak niye öyle yazdınn
Ya işte soruyorum sevgili yapacaksak neye dikkat edelim soruyu iyi oku lütfen sevgili yaptım yazmadimki ben
Yoooo gayette mutluyum sana gülüyorum
Sevgili yapmadıysan neyine merak ediyon aceppp
Ayyy verem ettin beni ne burcusun sen?
Sen tahm'n et
Düşünüyorum
İkizler
Değil
Sen soyle
Aslan
Oooo bayılırım aslan burcu kizlara
Ya erkeksem hahhahhaha
şaka şaka
Okuma ozurlusun sanırım kızlara dedim sana demedim yani. Topsun ha yani
lannnnnn hayırrrrrrrrne topuuuuuu kzıım bennn
Ya erkeksem yazan sendin , döneksin sanırım.
dönek nedemk şakasına yaptım beee sende şakadan snlamıyonn
Kanka sen beni tanımıyorsun ve şaka yapiyosun bu konuda anlamami bekleme ama yinede kız olmana sevindim 🤣🤣😊
Bişeuüy analdıysam suriyeli olıyaım ama galiba iyi bişi dedi ama evet kızımmmm
Öz, el, d, e, n konusalim
asıl sorum şu niye virgülle ahyırdın
Ban yiyoruz ya özelden yazınca ondan ay sen yeni misin burada 😎💃💥🤑😂
evet 1 hafata 2 gün
tamam tatlım hadi bys sana iyi eğlenceler
bys iyi geceler
Amma saf haa
😎😂
@İzmitlionur kim
Tanımıyorum İkra Hanım. Yorum yazmış neden sordunuz?
Kendisine sorun
saf demiş kime demiş
Isı olan temiz saf demiş ya yukarda kendisi icin
@İzmitlionur evet demiş ama saf değil
Bende onu dedim
Ben saf derken hile hurda bilmem durustum demek. istedim
Saygı ve sevgi duy karşılık alamazsan bırak
Tamam
Öneri falan yok yoluna bak.
Duygusal bir köle olarak kullanilacagini bilsin
ciddi ol. sevgini fazla belli edip kadını soğutma ve çok safta olma kadınlar sevmez.
Fazla baskı yapmasın her zaman anlayıslı olsun
Fazla ilgi verme biraz gizemli ol hayatindan kesitleri o sormadikça anlatma
Ne isterse oype yapsin kimseyi dinlemesin hayat onun hayati
Kazık yemeye her daim hazır olun.
Öyle iyiysen ben talibim😀
Peki bekar mi kalacak ömür boyu
Hiç bulaşma kendini yıpratma derdim
Sen peki
Hayatının merkezine alma sadece kendine odaklan
öyle erkeği kim napsın ya
Aynen ben mesela sikilmiyorlar benden
Peki. @Yosoylaestrella hangi erkegi
Baştan kaybetti desene eheheheh
Çizgilerinin geçilmesine izin verme yeter
Kendiniz olun yeterli.
Sakin ol akisina birak
Dertsiz başına dert alma
Keşke seni tanıyabilseydim
Tanışalım. Yaz yeni insanları tanımayı severim
Sen evli degilmiydin?
Öyleyse iyi gülerim 😃
Bu mavi gözlu şarısın bi cocuk bunun isminden hatirliyorm profili vardi yanlis bilmiyorsam
O görselde ne var ben görmüyorum?
Sorunun görselini mi soruyorsun?
Evet ne var?
Bir erkek bir kadını yanağından öpüyor?
Anladim sağol
Rica ederim.
Hatta evlendim icin pismanim felan yaziyordu
Isimleri karıştırmıyorsam bu adam evli
Evli olup olmamakla ne alakası var ben bunu kendim icin sormadimki temsilen yazdım
😁 seni biliyorum sen evlisin
olabilir sorabilirsin sorunu
Yahu sananey arkadaş değilim niye gelip buraya saçma sapan şey yazıyorsun soru amaçlı evliyim demiştim.
Bôku yemissin her halti yiyen kizi mi sevicen
Ne alaka
dengeli olsun
Yapmasın
Kendi gibi davransın
Cimri olma
Asla nefret ederim cimrilikten
Üç vakte kadar aldatılacağını görüyorum
Neden
İnşallah bulursun
Yalan söyleme birsey varsa hemen dürüst ol!
Sevgili yapma
Egoya bak
Yapmaması
Yapma kardeşim yapma
Yapma
Yapma
Yapma kardeş
Yapmasin
Yapmaması.
Benim ol
Özgüvenli olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?