Selam arkadaşlar ilk kez bir erkekle buluşcam sanaldan ve nelere dikkat etmeliyim onu denemelimiyim bazı konularda beni sevdiğini söylüyor baya ve erkek kuaförü kendisi fikirlerinize ihtiyacım var bir kaç ay sonra buluscaz ben şu an sevgili olmadım onu daha çok tanımak istiyorum
İlk kez bir erkekle buluşacağım, ilk buluşma tavsiyeleri verir misiniz?
Ee daha birkaç ay var diyorsun zaten o sürece kadar da çok şey değişir yani daha fazla tanıma imkanın olur 2-3 ay az bir zaman değil irini tanımak için nelere dikkat etmelisin yani kendi kişiliğine bağlı bir şey bu kimi insan çok fazla samimi olmak ister ki mi insan mesafeden hoşlanır ama mesafe gerçekten iyidir ilerisinde her ne olursa olsun ilk buluşmada yaptığın yakınlık seni daha farklı bir yere taşıyabilir o nedenle mesafe yedir diyorum sadece tanımak için sorular soracaksın zamana ihtiyacın var zaten öyle bir kere de tanıyamazsın ama tavırlarından oturuşundan kalkışından bakışından sana olan bilgisinden mutlaka ki daha fazla tanıyacaksın
Selam, ilk buluşma ve sen henüz sevgili olmadığını, onu tanımak istediğini ifade ediyorsun.
Onu tanımak istediğin kadar, onun da seni tanımasına izin vermeni tavsiye ederim. Bunu kendin gibi olarak yapabilirsin. Kendini kasmadan davranmak, karşındaki kişiyi tanıma amaçlı yaklaşmak, ilişkinin başlangıcı için faydalı olacaktır.
Ekstra olarak farklı bir şey yapmana gerek yok, kendini şartlamadan ve önyargılarına hakim olarak buluşmaya gitmen yeterli olacaktır.