- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSelammm🐝
Aşk gerçekten çok güzel bir şey sevmekte aynı şekilde insanın içi kıpır kıpır olur , sevdiğin insanın bir bakışı , hal ve tavırları en ufak bir gülüşü bile kalbinin hızla çarpmasına neden olan sebeplerden birisidir.
Aşk güzeldir ama herkes buna ne yazık ki sahip çıkamaz. Ben aşkından ölürüm diyenler en büyük yalancıdır aynı şey onsuz yaşamam içinde geçerlidir. Her şekilde yaşanıyor emin ol ama adım larını sağlam ve mantıklı bir şekilde düşünüp harekete geç olur mu.
Aşk insanın gözünü kör edebiliyor çünkü , ilk aşklar toyluk dönemleridir sırılsıklam aşık olduğunu zannedersin ama aslında sadece ondan hoşlanmışsındır çünkü bu ilktir ve yeni yeni kendini tanıyorsun , hızlı hareket edip duygularına yenik düşmek yerine ağırdan alıp beyninle hareket et.
Sana değer veren seven insan ile birlikte ol , seni üzen değersiz gösterenle değil. Onu düzeltirim , ben hertürlü çabalarım bu ilişki için diye uğraşma çünkü o insan düzeltmez unutma. Kaybeden sen olursun üzülen ve yıprananda aynı zamanda sen olursun karşındaki bunu düşünmez yoluna bakar. Sırf bu yüzden küsme hayat herşeye rağmen güzel 🌸🫶🏻 sana değer veren birisi elbet karşına çıkar unutma..10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİlk kez aşık olmuş olmanız harika bir duygu! İşte size ilk aşkınızla ilgili bazı tavsiyeler:Kendinizi Tanıyın: İlk aşk deneyiminizde, hissettiklerinizi anlamak ve sizi heyecanlandıran şeyleri keşfetmek için zaman ayırın. Kendinizi anlamak, duygusal gereksinimlerinizi ve sınırlarınızı belirlemenize yardımcı olur. Dengeyi Koruyun: Aşık olduğunuz kişiye odaklanırken, diğer hayat alanlarınızı da ihmal etmemeye çalışın. Arkadaşlarınızla zaman geçirin, hobilerinize devam edin ve kendi bireysel hedeflerinizi sürdürün. Dengeli bir yaşam sürdürmek, duygusal bağımlılıktan kaçınmanıza yardımcı olur. İletişim Kurun: İlişkinizde sağlıklı bir iletişim kurmak çok önemlidir. Duygularınızı ve düşüncelerinizi dürüstçe ifade edin, aynı zamanda karşı tarafın görüşlerine de saygı gösterin. İyi bir iletişim, anlaşmazlıkları çözmeye ve ilişkinizi daha sağlam hale getirmeye yardımcı olur. Sabırlı Olun: İlk aşkınızda heyecanlı olabilir ve ilişkinizin hızlı ilerlemesini isteyebilirsiniz. Ancak ilişkiler zaman alır ve derinleşmesi için sabır gerektirir. İlişkinizi adım adım geliştirin ve her anın tadını çıkarın. Kendinizi Koruyun: İlk aşk deneyimi bazen karmaşık olabilir ve hayal kırıklığına neden olabilir. Kendinizi korumak için duygusal sınırlarınızı belirleyin ve gerektiğinde kendinize odaklanın. Kendinizi sürekli olarak başkalarının onayına bağlı hissetmek yerine, kendi mutluluğunuzu sağlamaya çalışın. Tecrübelerden Öğrenin: İlk aşk deneyimi bir öğrenme sürecidir. İlişkinizde yaşadığınız deneyimlerden öğrenin ve kendinizi geliştirmeye odaklanın. Hem olumlu hem de zorlu anları değerlendirerek, gelecekteki ilişkilerinizde daha bilinçli kararlar alabilirsiniz.
Son olarak, aşkın bir yolculuk olduğunu ve herkesin deneyimlerinin farklı olduğunu unutmayın. Kendinizi keşfetmek ve yeni duyguları deneyimlemek için bu süreci tam anlamıyla yaşamaya çalışın. İyi şanslar!
26 Yorumla- +1 yıl
🌹
- +1 yıl
👍👏
- +1 yıl
Aşkın acısını bence herkes tatmış önemli olan ileriye bakmak ve Allah bizleri doğru insanlarla karşılaştırsın
+1 yılBenim hiç sevgilim olmadı çok utangaçım hiç kızlarla konuşamadım ilk aşık olduğum kız çok tatlıydı ama onu fotoğraftan gördüm ve vücuduma bir şeyler oldu sonra dediler ki aşık olmuşsun ama fotoğraftan nasıl aşık olunur ki neyse gel zaman git zaman kızla konuştum ama kızı ilk gördüğümde hiç etkilenmedim kızım fizik yapısı benim hayalimdeki fizik yapısına uymuyordu ama hayatımda ilk defa yaşadığım için ona çok bağlandım O yüzden acele etme ve aklındaki hayalindeki kızı bulana kadar bekle ben ilk asık olduğum kız evlendim şimdi pişmanım, çünkü dışarıda hayalimdeki kızları görünce çok üzülüyorum artık boşanma fırsatım da yok
01 Yorumla- +1 yıl
😳🙁
Değerini ve kıymetini bil ne kadar saf ve temiz bir duygu oldugunu anla çok kırılgan ve alıngan oldugunu bil çabucak kaybolup gidecegini düşünerek hep canlı kalması için uğraş aşk ve sevgi birbşrine kelepçelidir biri cözülürse diğerini çözmeye çalışır ne olursa olsun ellerini bırakmasına izin verme ve gerçek sevgiye eminsen aşkının peşine koş tek taraflı bir aşk akıntıya karşı kürek çekmeye benzer tek olmadıgına emin ol karşılıklı aşklar bir ömür unutulamaz ve iz bırakır hem acı hem tatlı aşkla hoşlanmayı karıştırma çünkü çok benzerdir bu ikisi biri çabuk kaybolur ama diğeri seni kaybeder 🙏👍
12 Yorumla- +1 yıl
👏 👏 👏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılAşka inanmadığım için uzak durmasını tavsiye ederim kesinlikle
10 Yorumla
+1 yılOnu gerçekten iyi tanıyorum, o bunu yapmaz, o böyle biri değil gibi büyük bir güven, inanç oluşturma, onu iyi, şüphesiz tanıyorum demekde acele etme, yani ona olan duyguların, kafanda onun nasıl biri olduğu hakkında kendice kurgular yaptırır, gerçeklere bile kör edebilir, ve seni gerçekten olduğun halinle seviyormu, bunu başından iyi bir şekilde anlamalısın, yani senin kendini tanımlayan, seni sen yapan, özelliklerin ona uyuyormu, mesela o mizahı güclü olan biri, eğlenceyi seven biri, hayatının geri kalanını neşeli vs yapabilen bir kadınla geçirmek istiyor, sende mizah yeteneğin zayıf, içe kapanık, ona göre aşırı utangaç... biri isen,(bu sadece örnekdir, iki ayrı dünyaların insanları olsalar bile mukemmel geçinebilen bircok çift var) kafa yapılarınız uyuşmuyorsa, bunları yani seni sen yapan özlelliklerini baştan bilmeliki, sonradan bunları bahane edemesin, ve nasıl biri olduğunu baştan bilipte, sadece gönül eğlendirmek için sevgili olup sonrada bunları ayrılma sebebi olarak gösterenlerde var, ve ne istediğini bilemeyenlerde, sonra, ve kendini hiç bir zaman değersiz gösterme, yani ben çirkinim, benim şişmanım, sana yakışmiyorum vs gibi hiçbir şekilde, hiç bir zaman, değerini, kendini küçültme, sonra o değeri onun gözünde, toparlayamazsın, kendinde toparlaman baya güç olur, o yüzden bu çok önemli benim ilişkim sırf bu yüzden, yani kendine olan değerimin canına okuduğum için ve beni ben yapan özelliklerim yüzünden bitti diyebilirim..., ve son olarakda yani hemen herşeyden çok ona güvenip, ilk buluşmada saçma sapan şeylere gerek yok, yani sadece elini tutması bile günahmış, onun için ben şu an ki benle, kafa yapımla, ne yapardım biliyormusun, sevgilim olursa hiç bir şekilde elimi dahi tutmasına izin vermezdim, sadece birer söhbetden öteye geçmezdim, taki evleninceye dek böyle sürdürürdüm, çünkü gerek yok, insanlar güvenilir değil... yani bu o kadar şey ki Allahtan ön sıraya alıyorsun, bir insan Allahtan çok sevilebilirmi, mühim olabilirmi
10 Yorumla
+1 yılAşk başta insana çok hoş gelir. Aşık olduğun insanla berabersin, beraber geziyorsun, beraber gülüyorsun, beraber üzülüyosun. Aşk ve sevgi çok farklıdır. Zamanla sevgi tükenir aşk daha da ortaya çıkar. Aşkda hırs vardır, gözyaşı vardır, ihtiras vardır, tutku vardır. Zamanla aşkın tehlikeli olduğunu anlar insan. Aşık olduğun insanin eline bir silah vermiş olursun. * o silahla seni vurur. Adamsa o silahla seni korur.
Aşk insani yorar. Insan aşktan kendi iradesiyle uzak duramaz. Aşk geldimi kalbinin kapısına o içeri girer. Tüm vücudunu etkisi altına alır. Yavaş yavaş seni öldürür. Kanser gibidir aynı.30 YorumlaÇok uçma ama uçacaksın düşeceğin sırada tutunacağın bir meşgalen olsun diyeceğim düşüp onunla da ilgilenmeyeceksin anneden aldığın tüm modellemeyi karşı tarafa uygulayacaksın. Eğer annen yanlış bir modelleme ise fazla fedakar ya da çok sert gibi ilişkilerinde tökezleyeceksin. İlk ilişkinden sonra kendi karakterini bulmaya çabalayacaksın. Sen olmak için yaşayacaksın bir gün gelecek aşkın kalbinin pır pır ettiği bir şey değil mantık ve sevgi içinde dengeli bir şey olduğunu anlayacaksın. Umarım dengeli bir anne modellemen vardır. İyi şanslar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Aşık olmak güzel bir duygu..
Mutluluk verir, dünyayı tozpembe gösterir, insanın ayaklarını yerden kesip bir kelebek misali kanat çırptırır.
Ama bir kişi kendini bu aşka fazla kaptırırsa tüm hayatını o aşka adarsa aşkı için her fedakarlığı yapmaya kalkarsa sonu hüsran ve acı olabilir.
Aşkı doğrusu ile yanlışı ile görebilmek gerekir.
Eğer ki bir kişi aşkta mantığı devre dışı bırakıp tüm benliği ile duygulara yönelirse işte o zaman hayatında çok yanlış kararlar alabilir.
Aşık olduğun insanın yeri geldiğinde hatalarını görebilmek ama ben seviyorum ne olursa olsun dememek gerekir11 Yorumla
+1 yılBende ilk kez asik olmustum hala asigim megersem hissettiklerimiz ayniymis
Bu kiz bana asla bakmaz demisti
ama onu ilk gördügümde hoslanmistim begenmistim yakisiklim benim 💘
Nasil acildik diye sorarsan bulusmustuk ve birbirimizi acildik süpriz yapmisti demem su ki Insan birini sevince Belli eder bir sekilde eger utangac cekingen biri ise nasil desem sen ona hep yaz et ara Merak et
Hemen asik oldugunu söyleme nzm tanisdiginiza bagli ilk önce hep erkekler acilir derler ama belkide oda senden bir adim bekliyordur10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyyy şu yorumları okuyunca midem bulandı. Hiçte öyle yazdıkları gibi kötü değil. Aşık olmak sevmek sevilmek bunlar çok hoş duygular heleki kıymet bilene denk gelirsen deme keyfine. Ben taktik falan seven biri değilim o yüzden içimden ne geliyorsa onu göstermeyi tercih ediyorum. Seven insanın senin taktigine ihtiyacı yok o her türlü sever seni. Anın tadını çıkar.
11 Yorumla- +1 yıl
Su serptin yeminle 😅
+1 yılKesinlikle hayatının merkezine koyma , ne olursa olsun yıkılamaz kuralların varsa o kuralları çok fazla esnetme , kendinden ödün verebileceğin şeyler dışında ödün veremeyeceğin şeyler varsa hiçkimse için ödün verme daha sonra üzülmek istemiyorsan... esnek ol ama lastik gibi de şekilden şekle girme...
20 Yorumla
+1 yılDuygularının yoğunluğuna kapılıp anormal şeyler yapma. Kendini kontrol et, ve içindeki aşkın tamamını göstermek gibi bir hataya düşme. Karşındaki seni tanıyorsa karşındakine göre hareket et. Ondan da benzer bir elektrik alamıyorsan onu kendi haline bırak. Bilmiyorsa hoşlandığını hafiften belli edip, cesaretlendirip adım atmasını sağlayabilirsin ama bilse bile olamayacak bir ilişkiyse şimdiden geçmiş olsun. Kendini kaptırma, günlük aktivitelerinden mahrum etme kendini, tüm yaşantın sanki oymuş gibi davranma.
30 Yorumla
+1 yılBana göre
Aşk: sevginin çok çok fazlası içinde tutkuyu da barındırıyor. Birisi illa insana aşık olacak diye bir şey de yok, dinine bağlı bir insansındır bundan dolayı dinine ya da Tanrıya aşık olursun veyahut başka bişi, bu böyle uzar gider. Gelelim asıl soruya bu kişiden kişiye değişen bir durum olmak ile birlikte aşkın devam edip etmemesi tartışılır, her aşk devam eder mi? Şahsen bilemiyorum ama deneyimlerime göre devam etmez. Bundan gayrı bi ilişkiyi ayakta tutan saygı ve sevgidir, aşk işin içine giriyorsa yalan olur ya da devam etmez. Tabii bu benim düşüncem herkes için geçerli değil.
Bir ömür boyu bir tek kişiye sadık olan, aşık olan da var, zaten hayat boyu bir tek kişiye sadık kalmak onu sevmek öyle her yiğidin harcı değil. Özetle ben aşka inanmıyorum ama yaşamadım değil acısına hiç gelmiyorum zaten, iki saat vıdı vıdı yaparım. Çok konuştuysam makul görün.
10 YorumlaAsk bakiyedir, sevgi onun rizasini kazanmak icin sevilendir. Senin Şu an asi dedigin gercek bir sey degil gecici bir sey hayata odaklan gerceklere odaklan. Egiitmine isine gucune etrafinda sana ihtiyaci olan insanlara odaklan boyle duygular icin ne gencligini nede omrunu tuketme. Zaten bir gun istesende istemesen de biriyle evlenirsin. O yuzden takilma boyle duygulara inancli biriysen inadetlerine odaklan ne icin var oldugunu kim iicin yasaman gerektigini nereden gelip nereye donecegini unutma yeterli👌 Selametle😌
20 Yorumla
+1 yılGüzel birsey ama mantıgını elden bırakma, mantıgına yatmıyorsa istedigin kadar aşık ol yürümez. Hem mantık hem aşk mutlu son. Askın gazına gelıp kişiliğinden taviz verme. Unutma normal bir hayatın yaşamın var. Gelecek planların var. Gününün düşüncelerinin çoğunu onla meşgul etme. Buarada hayırlı olsun mutlu olursun inşallah.
10 Yorumla
+1 yılYakın zamanda oldum ve sevgilisi olduğunu öğrendiğim için Şubat ayında arkadaşlığı bitirdim. Bence riskli ise önüne bak. Karşılıklı değilse onune bak bunun haricinde onun her ne kadar yanında olursan ol onu ne kadar anlarsan anla günün sonunda kalbini defalarca kirmasına ragmen sirf sevdiği için gözünde en değerli en anlayışlı en iyiliğini isteyen sevdiği kişi olur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Birbirinize iyi uyum var mı ona bakın içinde hayal ettiğin erkek kadinmi ona bakın sinirlimi küfürbaz sabirlimi sabırsızlıkla zevklidir zevksizmi bunlara bakım uyum varsa devam edin cinsellikte evlilikte önemli odada uyum var mı bamyami kol gibimi onlarda ilişkilerde önemli konular başarılar mutluluklar dilerim
10 Yorumla
+1 yılAşk güzel şey tadını çıkar ama aşk kadar açısının da var olduğunu ve gerçeğini aklından çıkarma... Aşkta taktik olmaz bu yüzden tavsiyeler pek işe yaramaz içinden geldiği gibi yaşa, sadece şunu söyleyebilirim ki başta kendine ve karşındakine olan saygını koru sadece...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOff bu erkekler bu prensipmiş, şuymuş, buymuş çok sertler bu konuda.😒
Valla benim hiç öyle sert kurallarım yok. Sevdiğim adam için yağmur altında, yalın ayak beklemeye de razı bu gönül ama bize hep cinsellik düşkünü öküzler denk geldiği için, ilişkilerin sonu hep hüsran.
Yani tek tavsiyem, seni gerçekten anladığını düşündüğün, kendi istek ve arzularını sana olan sevgisinin önüne koymayacak birini bul demek olabilir.😊10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok bağlanmamalısın. Aşık olmak güzeldir. Mutlaka yaşanması gereken duygulardandır. Ama her şeyin sonu olduğu gibi bununda bir sonunun olacağını bilerek yaşamalısın. Nasip tabiki belkide çok güzel bir son olur. Umarım olur tabii. Ana gelecegi düşünmeyin derim. Anı yaşayın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 983 cevap paylaştı. Sabret ve seyret
Duyduğun duygu nedir?
O na başkaları tarafından verilen mi?
Yoksa ; Sabırdan dolayı oluşan algı mı?
Eğer simetrik ise , kendiliğinden gelir, Tersine duygular...
Eğer karşılıklı ise, kendi gelir
Allah seni şaşırtmasın kardeşim
10 Yorumla
21 Yorumla- +1 yıl
🤣
+1 yılEn güzel tavsiyeleri dinimiz vermiş Allah'ın rızası dışına çıkmayalım kazanan biz oluruz inşallah aşk ta da ahirette de.
30 Yorumla
+1 yılHerşeyin ilki özel güzel olur derler inşallah öyle olur dilegile Herşeyin ilki özel güzel olsada ilk başta aşkın gözü kördür derler gözleri gerçekleri degil kendi inanmak istedigini görür derler ben bilmiyorum ben aşıkların yalancısıyım aşkın gözü kördür senin gözün kör olmasın
Bu dünyada çok bulunmayan bir şey bulmuşsun inşallah aşkın tek nefeslik kısa degil bir ömur olur10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Saygı, güven ve özveri ile gifidattan emin olmalı son pişmanlık fayda etmez.. Çünkü aşk bir tutkudur sevgiye dönmez ise istenen alındıktan sonra iş biter
10 Yorumla
+1 yılHayatımda hiçbir zaman gerçek anlamda aşık olamadım ancak size şunu söylemek isterim ki karşılıklı olduğundan emin olun karşılıklı olduktan sonra her şey güzeldir
10 Yorumlaİlkler her zaman önemlidir. Mutlaka yeni şeyler öğreneceksin tecrüben olacak belki ayrılacaksın ama o duyguyu ilk defa hissettiğin anı hiç bir zaman unutamazsın.
10 Yorumla
+1 yılİlk aşkların sonu genelde büyük hüsranla sonuçlanıyor ama sana vazgeç demek yanlış olur çünkü o duyguyu yaşamak hissetmek çok başka bir şey. Ne yaparsan yap bazı pişmanlıkların olacaktır benim görüşüm yapmadığı şeylerden değil yaptığı şeylerden pişman olmalıdır insan.
10 YorumlaKendin aşık olduğun biriyse gözlerinle onu sil senin sevdiğin ruhunun katili olur bu sefer de yıllarına hüsranın cehennemine yanarsın keşke sevmeseydim bu ilki bu duyguları bu adama vermeseydim sonum güzel olsaydı diye
02 Yorumla- +1 yıl
Kraliçe naptın yaa, ciğerimi dağladın. Olacağım varsa da bu saaten sonra olmaz😅
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bir kere çok sakin olmalı , dikkatlice sözlerini ve davranışlarını takip etmeli. Körü körüne her şeyi ile teslim olmamalı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılTavsiyeye gerek yok, insanın böyle şeyleri kendi deneyimlemesi daha iyi. Doğruyu yanlışı kişi kendisi görsün.
10 Yorumla
+1 yılYıllar geçtikten sonra ilk günlerinizi ve değerini korumayı başarmış olmanıza dikkat etmenizi tavsiye ediyorum.
🌹10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılAşk hoşlandığmız bedenlere hoşlandığımız karakterleri yükleyip bir süre sonra değişiklik kararı almaktır aşk uzak dursun benden
10 Yorumla karşılıklı herhalde , tecrübe bi işe yaramaz aşık insanın kalbi pır pır atar. söz laf dinlemez gönül ferman dinlemez.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 768 cevap paylaştı.
+1 yılTavsiye etmiyorum hayatımızdaki mutluluk lar kalıcı olmadığı için anı yaşa dyorum mutluluklar akışına bırak tadını çıkar 😀
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılKanka yol yakınken vazgeç anasını satim görüyon halimizi derdim muhtemelen
20 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun demek daha doğru olur, heyecanının her anının tadını çıkar..☺️
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılKarsi taraf seni seviyor mu önemli olan o sevmiyorsa platonik yaşa aci çekersin ama pişman olmazsın ama ihtimal bile varsa hoşlandığım belli zaten ama aşık olduğunu anlamasın ilk başta ve sen ona yaklaş bakalım ne olacak
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok güzel bir duygu içindesin.
Tadını çıkar, fazla sorgulama.
Çünkü öyle yaptığından itibaren elinden kayıp gidiyor.
Onun senin sevdiğinden fazla sevme.
Eğer buna engel olamiyorsan, içine at belli etme.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 632 cevap paylaştı. Dünyada bir bu tek değil, başkaları da var.. öyle düşünerek aşık ol..
10 YorumlaOna diyeceğim tek söz "sen şimdi naneyi yimedin miii hıh"
10 Yorumla
+1 yılbence hiç vakit kaybetme ilk adımı atmaya bak iş uzadıkça daha da zorlaşıyor kendimden biliyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 757 cevap paylaştı.
+1 yılAşko o kişiyi engelle gştsin sakın aşka düşme sjhsjskskslsosl
10 Yorumla
+1 yılTadını çıkart, taktik vs uğraşma iyisiyle kötüsüyle. Bir sürü duygu sahibi olacaksınız :)))
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Cok sev ama kapılma karsi tarafta seviyorsa baglan. tek tarfli sevgi ancak süründürür 🤜☀️🤛
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDuyguları içinde kalsa daha mutlu olur. Dışa vurunca üzülme imkanı %60 ama yani mutlu olma ihtimali de var. Karşısındaki insanın duyguların bağlı. Onu da anlaması gerek.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAşk diye bir şey yoktur aşık olduğunu sanan insan vardır O yüzden çok da şey yapmamak lazım😆
10 Yorumla
+1 yılÇok fazla kartlarını açık oynama keşfedilince başkalarını keşfetmeye başlayabilir. 😅
10 YorumlaKendini fazla kaptırma
Yalan aşk
Seni kendine aşık edince gider vefasız10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sonu hüsran olacak bir şey için kendini çok kaptırma..
10 Yorumla
+1 yılGelecek olan aşk acısından sağ salim kurtulman dileğiyle
10 Yorumla
+1 yılAşk diye bir şey yoktur hurafelerle milleti kandırmayın reca ediyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aklını başına topla ve aşık falan olma demek en güzel tavsiyedir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aklına da yer ver tamamen duygularınla hareket etme
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılAşkını sonuna kadar hesapsız kitapsız, kayıtsız şartsız yaşa ve yaşat, çok mutlu olman dileğiyle ☺️
10 Yorumla erkekler. çok kurnazdır ve senin aşkın gözünü kör eder zaten aşık olduğun için inanmaya da meyillisindir. dikkat edilmeli çünkü erkepin aşk dediği sadece rol olabilir ve kullanılabilirsin.
13 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılzamanla gececektir, duygulaninin tadini cikar
10 Yorumla Vallah ben ders almıyorum ya tecrübe falan yok yani 😌 yine aşık olunca dakika başı onunla konuşmak istiyorum arama mesaj sıkıyorum bunaltıyorum ve sonunda kaybediyorum ama sevmeyince öyle olmuyor bak onlar beni arıyor ben sallamiyorum daha çok peşimde koşuyorlar.
10 Yorumla
+1 yılVallaha karşı taraf her türlü sever erkek milletiz yani boşuna kasma hayırlısı olsun 😁😁😁
10 Yorumla
+1 yılKendini çok kaptırma çünkü aşk bazen insanın gözünü kör eder.
10 YorumlaAsla kendinden ödün verme ve her zamana sana saygı duymasını sağla çünkü saygı ilişkinin temelidir. Bu yüzden ödün verme ve zamanı gelene kadar çok fazla bağlı olduğunu hissettirme. Derimmmmm:) çok güzel bi duygu bu arada 🥹😍
20 Yorumla
+1 yılSakin ol! Hemen yere uzan ve ölü taklidi yap! Eğer şanslıysan ve çok geç kalmadıysan aşkım vereceği yıkımdan az bir zararla kurtulabilirsin 😎
10 Yorumlaİlk kez aşık olmuş bir kişi bi tekrar aşık olacağını düşünmüyor onun ilk ve özel olduğunu düşünüyor ne kadar tekrar olursun desemde Yalnış düşünen ben oluyorum karşısında tavsiye felan vermiyorum o yüzden
10 Yorumla- Devamını Gör (128)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat