Hiç bir şey diyemem ben o ponçiğe aşırı masum ve saf bir duygu besliyordu. Her gün senle bir şey konuşmam lazım diye buluşmaya hazırlanıp, olmayacak konulardan konuşup bir türlü asıl mesele giremeyişi eli eline ilk değdiğinde ki o aptalca heyacanı, koruyucu, yapıcı tavrı sevdiğini dillendirmek yerine yaptığı anlamsız fedakarlıklar... Masum bir aşıktı şimdi keşke yine öyle içten sevebilsek diyorum ama ya sabrımız Kalmamış ya da bizi o eski bizden uzaklaştıracak kadar acımasız olmuş hayat şimdi dönüp bakınca ne şanslısın lan derim sadece ona asıl onun bize diyecekleri çoktur bence de kim dinler orası muamma :))
Bu ne kadar sevdiğini belli etme güvenme falan lafını anlayamıyorum özelikle her iki cins de ne kadar sevdiğini ne kadar güvendiğini belli etmeli birbirine Hani bu söyle bir şey sev ama belli etme... ya sizin rastgeldiginiz insanlar hep şerefsizdir bizim suçumuz ne oluyo? Peygamber efendimizin bir olayı vardı okuduğum kadarıyla birisini seviyorsanız onu sevdiğinizi söyleyin... Bu hem dinen bir gereklilik hem de insana gerçekten iyi hissettiren bir şey bunu bizden esirgiyorsunuz yani burdan şunu da çıkarabiliriz ne kadar seviyorsanız sevin haki biz de bir laf var ya seviyorsan Allahına kadar sev
7 yaşında ki beni karşıma alır derdim ki bu senin ilk ve son aşkın şu dakka dan sonra bu devirde aşk dediğin kumar oynamak ki değmeyecek ödüller için büyük bedeller ödeyebileceğin türden hiç bulaşma aşk defterini senayla kapat.
İlk aşık olduğumda platonikti. Yanındayken yaprak gibi tir tir:))) aklım farklı söyler, dilim farklı, davranışlarım farklı. Anlam veremediğim halden hale geçerdim 😂 çok saftı, aklımın ucuna cinsellik gelmeden, çocukça, masumca.
Olmuyorsa bırak zorlama ama samimi diyorum ki sevmek güzel bir şey pişman değilim zamanında güzeldi saygı duydum hep beddua etmem kin gutmem Allah daha iyilerle karşılaştırsın umarım ki mutludur.
Daha fazla sev, daha fazla ilgilen, daha fazla vakit ayır.. İlerde yollarınız ayrılsa dahi, Herkes kendine yakışanı yapsın.. Derdim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Geriz@kalı iki sene sonra manken gibi bir kız senin aşkından geberecek. Bırak şu kokanayı. Ama belki de bu kokana da alacağın tecrübeler manken yengeyi sana aşık edecek. En iyisi şimdilik sürünmeye devam et. Sürünmene değecek.
İnsanlarla yeni tanıştığında direkt 10 verme önce 0 ver ki o değeri kazanabilsinler eğer 10 verirsen çok kolay bir şekilde kırarlar seni ki kırıyorlar da