- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılBabam emektar kaynakçı . Sağlık sorunundan dolayı mesleğini yapamıyor şuanda kalp hastası . İyi parası var kendini kanıtlamış bir kaynak ustası bile iyi firmalarda 1.500'den aşağı almıyor . Ama ekipmanlara dikkat etmeli gaz maskesi ve koruyucu gözlük kullanmalı demir tozları maskesiz çalışmalarda ilerleyen zamanlarda kalp damarlarını tıkayabiliyor gözleri bozulabiliyor bunlara dikkat ederse bir problem olmaz .
21 Yorumla- +1 yıl
Argon kaynakçısı arkadaşım 9 bin alıyor
Şu anda ben kendi işimi yapiyorum 10 bin 15 aylik geliri var maasla calişsa inşaatlarda 3 bin le 4500 arasi alir ama bir atolyede ya da sanayide calisirsa 1500 le 2500 arasi alir yorucu ama guzel meslek
10 Yorumla
+1 yılbabamda 25 yıldır o işi yapıyor.. maaşı oldukça iyi...
02 Yorumla- +1 yıl
yabancı şirket oldugu için dolar hesabı 3000 dolardan fazla.. ama diyorum yaa deneyim ve tecrübe de maaşta etkili tabi ..
şimdiden bunu düşünürsen ohooo.. evde kalırsın sen.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Bak pişman olursun benim ustam meslek lisesinden kaynakçı olarak yaptı şu an 3 arabası 2 dükkan 1 evi var dahada çok parası yani demek isdediğim dewam edsin
10 Yorumlaöyle burun kıvırıyorsun ama hele kendi işini bir kursun bakalım. Adamlar paraya para demiyor. Küçücük bir kaynağı bilmem kaç paraya kaynatıyorlar://
10 Yorumla
+1 yılAskerde yemek sırası beklerken, araya kaynayanlar olurdu. Bunlara kaynakçı derdik.
Kaynak yapmayın laannnnnn ,diye bağırdığımız zamanlar olurdu yorgun argın .
Maaşları da birkaç liraydı :/00 YorumlaLa ilahe illallah bacım alın teri ile para kazanacak daha ne istiyorsun
en az alacağı para 1300 olur 2500 3000 bine çıkar
eğer çocuğun mesleğinden utanıyorsan yazık diyorum02 Yorumlaİyi para var diyolar ama kuzum boşver mal mülk bir yere kadar .s
10 Yorumlaasgari ücret ya alır ya almaz :D adamı parası için mi seviyon len :D
10 YorumlaEvlilik zamanın gelinceye kadar hayatına daha çok insan girer.
00 Yorumlaçeşitleri var bu kaynak işininde 4000 tl kazanan bilyiorum:-)
00 Yorumlagazaltı kaynakcıları mühendisten fazla para alıyor onu biliyorum :D
00 Yorumla
+1 yıltecrübesi iyi ise yani usta falansa eğer maaaşı 2 bin tlden aşağı gelmez
ama öyle derme çatma gecekondu evleri arasında ahır gibi tükanı varsa o zaman cix xolmaz00 YorumlaHer şey yolundaysa para bir şekilde kazanılır merak etme. Evlilikte bereket vardır.
00 Yorumla
+1 yılgazaltı ya da en gzelı argon kaynakçısı bunları yapabılırse süper kazancı olur
11 Yorumla- +1 yıl
Evet arkadaşım 9 bin alıyor :D
bildigin amele işte.halkımızın yani alt tabakanın yani bizlerin %50 amele olarak çalışıyor.bu sistemin suçu...
00 Yorumla
+1 yılknkğ valla benım sevgilimde kaynakçıda çalışıyor ailem diyır ki o bi meslek değil geçindirmez seni diyorlar bi mesleği olması lazım diyorlar sizce ben napayım😞
00 Yorumla
+1 yılayrıl bence sen ondan kız sevgilini kazanacağı paraya göre mi seçicen
00 Yorumlagüzel meslek ama dikkat etmeli gözleri zarar görebilir
00 Yorumla
+1 yılAdam olsun da kaynakcı olsun.. Oturur kuru soğan yersin helalinden yersin..
20 Yorumlane yardımı söyle insan olsun kaynakçı olsun korkma seni kimseye muhtaç etmez
00 Yorumlagitsin yurtdışına 3bin dolar falan alır ama o zaman da görüşemezsiniz :/
00 Yorumla
+1 yılkaynakçılar iyi kazanır kötü değil.ama emek isteyen bir iş ağır iş.
00 Yorumla
+1 yılmaaşı napıcaksın sen ya mesleğine mi gidiosun onun sen yoksa mutlu yuvan olmasına mı! bende kemancıyım kötü mü bu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne yapacaksın maaşını? aç bırakır ya da benim isteklerimi karşılayamaz diyemi düşünüyorsun.
00 Yorumlane varmış meslekte nesini beğenmedin
04 YorumlaKaynakçı deyip geçme.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılGaz Altı Kaynakçısımı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYoğurtçu olmadıgına sükret ne diyeyim.
31 YorumlaYuh yani sen adamımı seviyorsun alacağı maaşımı ?
00 Yorumlaişini sevmesi önemli binliranı altına düşmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaçlıktan nefesin kokar bırak onu kızım
03 Yorumla- +1 yıl
onların kazandığı parayı baban kazanmıyor
Cevap sahibi+1 yılbabam doçent ?
- +1 yıl
baban doçent olmuş ama seni tam yapamamış zengin züppe :D
elinasır götü basur
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri