Güzel kadınların erkek arkadaşları çok mudur? Çapkın olurlar mı?

Ben guzelim ama bir tane sevgilim oldu ve hic dokundurmadim kendime. Etramda benimle ilgilenen cok erkek var ama hic biriyle ilgilenmiyorum. Bu bir kisilik meselese hayata bakisim farklidir ben dinim icin yasiyorum. Onun icin capkinlik guzelikle alakasi yok bu insanin iciyle ilgilidir. Ama diyelim capkin ruhlu erkek veya kadinsa ve guzelse bu onun icin capkinlik yapmak icin daha kolay olur, orasi oyle. Ama neticede dis goruntuyla alakasi yoktur lutfen kimseyi kitabin kilavuzuyla yargilamayalim.
@Kaan_Gs Okadar sey anlatim buna mi takildin?
@Kaan_Gs peki sevindim buna :)
Etrafında erkek çok olur. Ampulün etrafına toplanan sinek misali. Yani öyle bir sevgilin olursa önce etrafındaki sinekleri temizlemen lazım :D
hepsi için çapkın denmez ama onunla bırlıkte olmak ısteyen tavlamaya calısan cok olur olgun biriyse hiç bir şey olmaz ama daha cok gençse kaşar olma yüzdesi artar :))
Sonuçta herkes insan.. Bir kimseyi sırf dış görünüşü yüzünden özel kılmak saçmalık..
Cevap
14Cevap
güzel ve yakışıklı herkes ilgi görür.. ilgi göreni elde tutmak zordur. etrafında alternatif çok olunca gözden kolay çıkarır
Her zaman değil karakter meselesi güzeldir akıllıdır ne yapacağını her zaman bilir ama çapkınlık düşündürücü bişey. Dedim ya Kalite karakter meselesi.
Sanmam gönlünde sadece biri varsa başkasıyla işi olmaz.
Çirkin olanlar daha zayıf karakterli oluyorlar. Bence çirkin kızlardan uzak durmak gerekir.
Güzel kadın çapkın olmaz ama güzelliğinin farkında olan kadın tehlikeli olur
Bunun tiple ilgisi olduğunu sanmıyorum çirkin olanlarda yapar
Capkın olurlar evet 😂
herkes farklıdır kesi bir şey söyleyemeyiz
çapkın kadın yoktur terbiyesiz insan vardır
Yoo ne alaka kislik meselesi o.
Çapkın demiyelim de etrafı doludur 😄
Hayır güzel kızlar da özgüven çok az olur :)
kasar olurlar bide onu atlamasin
Bu yüzden çirkin kız candır ;)
Ama hepsi bir değil ;)
@incestgirl Tabiki değil :)
Anlayışlı insanları severim :)
@incestgirl bende :)
Kadinlar erkekler gibi degildir bence
aynen çapkın olur saf olur
Olur olur
Hayir
Alakası yok
Hepsi değil
maalesef knka
he olur
Hepsi değil
Değişir
Hayır
evet
Yalnız olur
olur
Sanmıyorum
ben capkin degil
@caaca eyval
@seymenxy sagolasiniz gencler
@caaca lan hadi dagilin basimdan
@caaca keeeesss
@caaca kirilsin arkadasim benimki de her zaman kirik
@seymenxy atmasaydin
@seymenxy eyvallah hadi ben kactim baay
@caaca pardon arkadasim kalbini kirdiysam o zaman artik sus gari beynimi s*ktiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar