çok güzel kızlar "itici" midir?
Karşılarında bi gerilirsiniz ya hani?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
çok güzel kızlar "itici" midir?
Karşılarında bi gerilirsiniz ya hani?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
çok güzel erkekler nasıl direkt itici olmuyorsa aynısı kızlar için de geçerli. itici olmak tamamen kişilik meselesi babuş
bence itici geliyor size, hatta ondan o yüzden bekliyorsunuz,
beklemedikleriniz zaten, olsada olur olmasada dedikleriniz.
bro nedion
adım atmayı beklemeyi diyorum, bir kız bir erkekten hoşlandığında diyorum.
çoğu gerildiğinden, itici geldiğinden böyle yapıyor diyorum.
soruyla alakası ne şimdi bunun
"çok güzel erkekler nasıl direkt itici olmuyorsa aynısı kızlar için de geçerli." buna bir cevaptı bu.
yoksa konuyla ilgisi yok.
heh şimdi anladım. ama hala fazla genel konuşuyorsun. yaptığın genelleme de zaten kendi başına saçma bro. ben dediğimin hala arkasındayım, iticilik kişilikle alakalı bir şey 👍
tabikide herkes için geçerli değildir bu durum. çoğu için öyle. herkes için değil.
yo
Venüstrafobi sahibi olan birisi olarak korkuyorum.
güzel kadının seçeneği çok, yarı yolda bırakır diye mi?
Fobimin kaynağını bilmiyorum. Güzel bir kadın bu satış elemanı bile olur, içime afakanlar basıyor ve korku geliyor bir anda.
Ortalama güzellikte kızda olmuyor.
anladım, aynısını kızlar bende hissediyor :D
elleri birleştirmeler, ayak sallamalar, kendilerini rahatlatmak için kendi aralarında laf söyleyip gülmeler vs... diye gider.
bence yaşadığını, onlarada yaşatman gerek. duygular paylaştıkça güzel sonuçta :)
Ben yakışıklı birisi değilim. Kaldı ki karşı cinsle de haşır neşir birisi değilimdir reelde. Tek karşı cins gördüğüm yer bu sitedekiler bir de Avm'deki insanlar o kadar.
haşır neşir olmana gerek yok, güzel görün güzel giyin, güçlü ol, bakımlı ol.
yeterli.
Karşı cins ile yakın ilişki sevmiyorum, öyle diyim. Burcumun etkisi de olabilir. Yoksa güzel giyinirim.
Filofobim var bir de benim.
millette neler yokki,
mitomani var, Nemfomani var, :D seninkiler bir şey değil.
Doğrudur evet. Bende 3 fobi var zaten bir de gametofobisi. Bir de tensel ve göz temasından rahatsız oluyorum karşı cinste. İç dünyamda korku ve endişe oluyor. Çözemedim gitti.
herşeye korku demek mantıklı değil
mantıksız bulduğundan da olabilir, niye herşeyi ben sırtlayayımki, diyor olabilirsin.
herşeye korku, sorun diyenler önce kendilerine bakmalı, diye düşünüyorum.
Ezik misin
senin türün ezik gibi,
karşımda
elleri birleştirmeler, ayak sallamalar, kendilerini rahatlatmak için kendi aralarında laf söyleyip gülmeler vs... diye gider. (herkes için diyemem, fakar bir çoğunda böyle oldu, bir yere kadar tesadüf diyebilirdim)
durumun böyle olduğunu gördüm ve tam tersininde olabileceğini düşündüm, ondan açtım konuyu,
ezik insan başkaları tarafından onaylanmaya çalışandır.
Abi uzun uzun boş laf yapma. Eziksin
(())))) :D
İtici