Abi bu kadar kasmayın deli gibi makyaj yapıyorlar hemcinsleriyle rekabet falan ediyorlar erkekler bu kadar önemsemiyor bunları az biraz rahat olun kızlar biz sizi yüzünüzde bir boya eksik olsa da severiz... Hatta fark ettiyseniz çok yakışıklı adamların yanında ortalama güzellikte kızlar olur çünkü makyajın ve estetiğin abartısı da çok itici duruyor güzelleşeceğim uğruna (öyle bir şey de yok) kendinizi bu kadar yormayın rahat olun kendinizi geliştirin az biraz bakımlı da olursanız her erkeği tavlarsınız... Sizin bu konudaki fikriniz nedir?
Kanka haklısın şimdi bunu duymak beni de mutlu etti ama bazı kızlar da gereksiz derecede bakımsız oluyor ki bir kız olarak söyleyeyim itici... tamam çok bakımlı olsunlar rujsuz maskarasız bakkala gitsinlerde demiyorum tabi ama azıcık baksınlar kendilerine aa
Heh işte erkekler içinde aynı durum. Abim var ona kalsa oda bakmayacak kendine ama kendime baktığım gibi ona da bakıyorum miss gibi oluyor bazen kıskanıyorum zaten haftalık berber/kuaför yapmıyor musunuz arada bir maske, ağda vs yaptırsanız cildiniz bizimkinden güzel olur. popiş göbek mevzusuna gelirsekte kendileri bilir kilolu kızlara laf etmesi degil.
O kadar iyi geldi ki bu yazı. Ama herkes çok önem veriyor o yüzden ben de mükemmel güzellikte olmak isterdim 😔 kafaya takıyorum ister istemez. Goruculer bile biz renkli gözlü istiyoruz diyolar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kanka haklısın şimdi bunu duymak beni de mutlu etti ama bazı kızlar da gereksiz derecede bakımsız oluyor ki bir kız olarak söyleyeyim itici... tamam çok bakımlı olsunlar rujsuz maskarasız bakkala gitsinlerde demiyorum tabi ama azıcık baksınlar kendilerine aa
Haklısın evet az biraz bakımlı olsun herkes tabi erkeklerin çoğu da çok bakımsız nasıl olsa erkeğim ayağına salıyorlar g*tü göbeği o da çok iğrenç
Heh işte erkekler içinde aynı durum. Abim var ona kalsa oda bakmayacak kendine ama kendime baktığım gibi ona da bakıyorum miss gibi oluyor bazen kıskanıyorum zaten haftalık berber/kuaför yapmıyor musunuz arada bir maske, ağda vs yaptırsanız cildiniz bizimkinden güzel olur. popiş göbek mevzusuna gelirsekte kendileri bilir kilolu kızlara laf etmesi degil.
Valla benim de kız kardeşim var hayin bana bakım yapmıyor akhgasusahlas
Kendine çok bakar ama özellikle tırnaklarına
Önerim şudur ki onu bakım yaparken gördün mü yapış ona mecbur kalır :)
Abartıyor olanlarda vardır tabikide. Ben güzelliğimi makyajıma borçlu olmayanlardanım.😄
Ben farklıyım diyorsun yani :))
Makyaj yapmayı sevmiyorum diyorum😄
Smokin başarılı 👌
O kadar iyi geldi ki bu yazı. Ama herkes çok önem veriyor o yüzden ben de mükemmel güzellikte olmak isterdim 😔 kafaya takıyorum ister istemez. Goruculer bile biz renkli gözlü istiyoruz diyolar
Ya yemişim o görücüyü o önce kendi evrimini tamamlasın seni kendi halinle doğal halinle sevmeyen biri ile ilgilenme hiçbir zaman :))
Ne güzel senin gibi düşünenlerin olması
Sağ ol ama çoğu kadın zaten erkekler için suslenmiyor kendi hemcinslerinden altta kalmamak için susleniyor 😀
Evet ama bu da çok saçma
Bu konuda kesinlikle haklısın aşırı makyaj vs de erkeklerde keşke vücut kas yapacam derken abartmasa
Güzel olmak önemli tabi ama delicesine güzellik arayanlar abartılı
Kendinle sen bile çalışıyorsun. "Az bakımlı olun her erkeği tavlarsiniz " tavlamak özcbrf
Bazen çok abartiyorlar zaten güzelsin üstüne boya badana yapmakta nee
Kısmen katılıyorum, kısmen katılamıyorum buna
Abartmıyorum