Abi bu kadar kasmayın deli gibi makyaj yapıyorlar hemcinsleriyle rekabet falan ediyorlar erkekler bu kadar önemsemiyor bunları az biraz rahat olun kızlar biz sizi yüzünüzde bir boya eksik olsa da severiz... Hatta fark ettiyseniz çok yakışıklı adamların yanında ortalama güzellikte kızlar olur çünkü makyajın ve estetiğin abartısı da çok itici duruyor güzelleşeceğim uğruna (öyle bir şey de yok) kendinizi bu kadar yormayın rahat olun kendinizi geliştirin az biraz bakımlı da olursanız her erkeği tavlarsınız... Sizin bu konudaki fikriniz nedir?
Kanka haklısın şimdi bunu duymak beni de mutlu etti ama bazı kızlar da gereksiz derecede bakımsız oluyor ki bir kız olarak söyleyeyim itici... tamam çok bakımlı olsunlar rujsuz maskarasız bakkala gitsinlerde demiyorum tabi ama azıcık baksınlar kendilerine aa
Heh işte erkekler içinde aynı durum. Abim var ona kalsa oda bakmayacak kendine ama kendime baktığım gibi ona da bakıyorum miss gibi oluyor bazen kıskanıyorum zaten haftalık berber/kuaför yapmıyor musunuz arada bir maske, ağda vs yaptırsanız cildiniz bizimkinden güzel olur. popiş göbek mevzusuna gelirsekte kendileri bilir kilolu kızlara laf etmesi degil.
O kadar iyi geldi ki bu yazı. Ama herkes çok önem veriyor o yüzden ben de mükemmel güzellikte olmak isterdim 😔 kafaya takıyorum ister istemez. Goruculer bile biz renkli gözlü istiyoruz diyolar