Gecmiste benden once sevdigi bir insanla iliski icinde olmasi vs bunlar affedilmesi gereken seyler degil hayatina sonradan girdiigin insanlarin onceki hayatlarina saygi duymak gerek ortada affedilecek bir durum yok saygi duyar misin? seklinde sorsaydin keske
Aşk bir süre sonra geçer ve yerini sevgiye bırakır bazen de ayrılığa kadar gider. Geçmiş her zaman önemlidir. Belki o an için unutmuş gibi yapar ama sonra o geçmişi sorgular mutlaka.
Aşk geçmişi affetmez erkek için çok zor bir durum hatadan kasıt örneğin kızın cinsel hatası olmuştur bu erkeğin sürekli kafasını meşgul eder kıza belli etmez belirli süre sonra tartışmalar başlar ve sonuç ayrılık.
O hatanın ne olduğuna bağlı. Normalde ben sevdiğim kişinin geçmişine takılan biri değilim tabi ki sorarım bilmek isterim ama beni daha çok ben onun hayatına girdikten sonra yaptıkları ilgilendirir.
o zaman birşey diyemezsin tabi bu seni ve geleceğini etkilemiyorsa kimseyi geçmişi ile yargılayamazsın ama önemli olan hata yapmak değil her insan hata yapar önemli olan tekrarlamamak
En İyi Cevaplar