Yerel bır market zıncırınden bırınde ıse baslıcam aramızda var mı calısmıs olan cok zor falan dıyolar markette calısmak aklım karısık canım sıkkın :S
Cevabın nedir?
+1 yılgeçen yaz tatilinde markette çalıştım aksak da gitsek diyen müşteriler, tek muhabbeti zeytinleri tarttırmak olan market sahibi, içinde baba zoruyla gelen bir kaç çalışan, çaktırmadan bedava içilen sular, depoya çalışmaya diye gidip yavaş adımlar eşliğinde depoyu turlayıp akşamı yapmam, geçmeyen dakikalar ama bir o kadar da tatlı gelen para :) gidip şansını deneyebilirsin ben 2 hafta dayanamadım :D
11 Yorumla
Soran+1 yılof ya :)
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,1b cevap paylaştı. valla git avm de çalış..hiç yoktan marketten daha iyidir..
113 Yorumla
Soran+1 yılneden o kadar zor mu
Soran+1 yılo da var
Soran+1 yılburda avm yok ama
Soran+1 yılyerel bı market zıncırı 4 5 marketı var burda onlar askerlık sartı arıyo
Soran+1 yılvalla parasında degılım evde karı gıbı durmamak ıcın
Soran+1 yılacıktan okuyorum polıslık ıcın ugrasıyoz her sene
Soran+1 yıleyv kardeş :/
+1 yılKolay iş var mı ki ben de yarın markete baslıyorum. Çalışmak zorundayız ve iş begenmek gibi bir sansımız yok.
86 Yorumla- +1 yıl
Haklısın her isin zorluğu var. Buarada yeni gelin olmal nasıl duygu.
- +1 yıl
@Amokachi1903 süper. 😃
- +1 yıl
Konusalmmi sorularm olucak
- +1 yıl
@Amokachi1903 buyur
- +1 yıl
@Yenigelinm ozelden konuşalım
- +1 yıl
Hala çalışıyor musun?
Gizli Üye(25-29)+1 yılMarket deneyimini nasıldı bende girmeyi düşünüyorum da?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
5Cevap
+1 yılMecbur kalmadığınız sürece kimse markete bulaşmasın. En iyisi Uyum Market idi. Diğerleri Uyum kadar rahat değil. BİM molanın tamamını kullandırmaz, A-101 müşterilerle ilgilenmez, Onur market resmi tatillerin parasının üstüne yatar, işçiyi ezerler. Bunlar tam hayat s. ken market.
10 YorumlaBen çalışmadım ama markette çalışmak o kadar kolay değil, birde patronun anlayışsız olursa, gerçi bir çoğu milletin içinde azarlıyor market çalışanlarını ama oradakilerin bir sıkıntısı yok gibi duruyor, onlar alıştıysa sende alışırsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılhayırlısı ya ıns
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorucu oluyor,insanlarla uğraşmakta zor.
Sürekli bir şey soruyorlar ve ister reyon ister kasa da çalış en zor olan şey insanlar.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAMAN DİYİMMM AMANNN :d CANINI OKURLAR GİT MENDİL SAT DAHA İYİ : d
19 Yorumla
Soran+1 yılciddi msın?
Cevap sahibi+1 yılusta bak seni eşşek gibi sabahtan aksama kadar çalıştırıcaklar , kasada olursan zaten tamamen bitik demeksin 5 kuruş eksik olsa maaş günü maşından 5 kuruşu keserler afffetmezler .. onu geçtim müşterilere güler yüzlü olucan bazen öyle gıcık müşteriler oluyoki en ufak bir şeyde müdüre cıkıyo falan filan. .. ayakta olursan zaten tamamen bitiksin ki kasa dışında oturacağın bir bölüm yok markette :D ttabi çok büyük avm falan değilse beğendik gibi olursa mesela.. aldığında asgari ücretten birz dha fzl
Soran+1 yılıyıce sogudum ya
Cevap sahibi+1 yılama yok paraya çok acil ihtiyacım var dersen sen bilirsin yaşadığın şehir neresi ? öğrencilerin takıldığı cafelerde falan çalışabilirsin
Soran+1 yılparasında degılım sırf evde durmamak ıcın calısıyorm
Cevap sahibi+1 yılaman diyim :D markete bulaşma
Soran+1 yılyarın gelebılırsınız dedı herseyı ayarladık tıpıs tıpıs gıdıcez sıctık desene. ilk hafta sabah 9 aksam 9 sonra vardiyalı ılk ay 500 sonra asgarı ucret ısın ayrıntısını da yarın gorcez
Cevap sahibi+1 yılsen görürsün bişeyin bişeyini :D
Soran+1 yılmk :D
bende çalıştım markette benim çalıştığım yer rahattı ama
00 Yorumla
+1 yılaz reyon dizmedim ekipteki kızlar güzelse sana da düşer o.o
02 Yorumla
Soran+1 yılzor mu kardesm?
- +1 yıl
illaki zorluğu var
+1 yılA101 de çalıştım kasadasın müşteriler bitiyor içerdeki ürünkeri yerleştiriyorsun müşteri geldiğin de tekrar kasaya geçiyorsun aşırı yorucu oluyor BİM de aynı şekil
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılhesap kitap işleri var sadece ona da alışıyorsun
00 Yorumla Çalışmış olanlar var mı bende düşünüyorum da?
00 Yorumlapoşetçi olarak mı kasiyer mi bıktım şu fakirlerden
11 Yorumla
Soran+1 yılemın ol fakırlıgımden yapmıyorum fakır olsam da gururla yapardım
+1 yılSakıııın sakın!!!
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026