Kızlar eltim (eşimin kardeşinin karısı) benden nefret ediyor ben ne yapmalıyım sana karşı zırhınmi giydim falan diyor?

eltim bndn nefret ediyor ve buyuk olan eltim ile birlik yapiolar arkadaslarms onceden ztn daha onu hiç görmedim hastaydı bnde kaynimdan tel istedim geçmiş olsun sms attım cvp olarak bna abla diceksin dedi bende ilk önce bir tsk et ben sana şifa diliyorum falan ddm ardindan kaynim mesaj attı abla diceksin DİE tartistik 5 yaş büyük bu arada sonra konuyu uzatmadım hep iyilikle yaklaştım instagrama ekledim kabul etmedi vsben nişanlıyim o sevgili iken buluştuk bana dedi biz ramazanda misafir davet etmicez sen edicen falan dedi sustum Birgün aradim ben evli daha o sevgili dedim sn neden bana böle davranion ne yaptım ben sana falan senden nefret ediyom seni sevmiyom sana karşı zırhımi giydim sen makyaj yapıon ben yapamiom sen bukle yapıon saçına benimki tutmuyo topuklu giyiyon giyemiom bence sanada yakismio dedi bana illa abla dicen dedi canimli cicimli konusmandan hoslanmiom dedi hep olumlu konuştum yapma etme biz aile olcaz aynı sofrada yemek yicez vs dedim o benim. kocam ben ne dersem onu yapar şunla konuşma dersem konuşmaz dedi ben herkese karsi samimi olan biri degilim o herkesi kendi tarafına çekti bohcaymis ev duzmeymis çağırmadı kaynanamlarada kavgaliyiz ondan dedi halbuki o başlattı ısrarla eşimin babasına durumu anlattım beni kötü bilin diye yapıo falan ddim beni takmadilar kayinbabam evlat ayiriyor yıllardır boyleymis o eltimin kocasını daha çok severmiş. evlendiler kayinbabam kendi evine cgrdi barıştırmak amaçlı yanına otur falan dedi kız hayir oturmam babacım ilk önce benden özür dilicek dedi biz eşim ile çıldırdık çünkü çok susmustuk baya bağırış oldu ben o oturmuyosa ben ne barisicam baştan beri bana dalasan o dedim büyük eltim küçük eltime gizlice burda yapılacak iş değildi ne yaptın dedi sonra terk ettik evi o oldu her ortamda karşılaşıyoruz ve konuşmuyoruz beni sosyal medyada engellemiş büyük eltim küçük eltim birleşti birde 2 tane daha gelin var onlarida aldı yanlarına bana nispet yapiyolar her ortamda benim davranışım ne olmalı?
Kızlar eltim (eşimin kardeşinin karısı) benden nefret ediyor ben ne yapmalıyım sana karşı zırhınmi giydim falan diyor?