26 yaşında elektrik mezunu is bulamıyor. benim üstüme düşen vazife ne
Cevabın nedir?
Basta su soruyu sorupta bilgi edinmek istedigin icin seni tebrik ederim cogu erkek takmaz bile. Bende ayni sorundan muzdaribim is bulamiyorum ve erkek arkadasim ayni laflari geveleyip geveleyip duruyor. Ona olabildigince destek olmalisin yapabilirsin basarabilirsin hatta beraber bir gun bakalim is dolasalim ya da bak ben arastirdim surda su elemana ihtiyac varmis senin icin buodum vs vs bu tarz kelimelerle onu yureklendirip yaninda oldugunu hissettirebilirsin. Cunku bu donemde cesaretsiz kaliyor insan ona bolca sevgini hissettirip onunda guclu oldugunu ona soylemelisin bence
10 Yorumla
moral her zaman yanında oldugunu belli et mutlu olmasını ve pes etmemesini söyle mutlaka bulucak ve hersey daha güzel olucan senin görevin moral ver ve elinden ne kadar geliyosa araştıra bilirsin iş bulmaya kolay gelsin umarım sevgilin güzel bir iş bulur mutlu günler
00 Yorumla
+1 yılarkadaşım bir sorsana kaç kişi mesleğini yapıyor diye elektrik mezunu olması bişey değiştirmez şu anlık türkiyenin durumu o derece olduğunu düşünüyorum daha önce hiç çalıştı mı biyerlerde?
02 Yorumla- +1 yıl
anladım düzenli iş arıyor seni de anlıyorum yardımcı olmak istiyorsun keşke kendi mesleğinden bulabilse onun açısından da iyi olur fakat diğer mesleklere de bakabilir hani yüksek maaslı yerleri tercih edebilir çünkü kendi mesleğinden iş bulması zaman alır diye düşünüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
15Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 13,7b cevap paylaştı. Elektrik Mühendisi mi. Kariyer sitesine üye olsun cv bıraksın. İlanları özellikle Hürriyet Gazetesi nin eleman arayanlar sayfasına baksın. Kolayca bulur iş
05 Yorumla
+1 yılelektirik mühendisi iş mi bulamıyor gelsin yemek yol ssk +prim 3bin lira havada kaparım yemin ediyorum
01 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 17,1b cevap paylaştı. Bir dergahta cemaat şeyhine kul olmadan artık bu ülkede iş bulmak Allah için bile zor..
16 Yorumla- +1 yıl
biraz kelimelerine dikkat edersen sevinirim ki karşıdaki de sana saygılı olsun.
- +1 yıl
Ben onu kast etmedim sadece Allah cc nasıl bir cümle içinde nasıl birşey e donusturdugun inceliği söylüyorum yine siz bilirsiniz ama bence saygısızlık olarak algıladım iyi geceler
- +1 yıl
Bence şaşkınlık değil de herşeyin nasıl olacağını biliyordur. bir şey diyip gidim bana göre sanki dünyanın sonu da gelmiyor mu? Ki bence çok yakın hemde çok çünkü dünyanın iyice çivisi çıktı..
Paranın önemsiz olduğunu hissettir ve ne olursa olsun asla ondan vazgeçmiceni hem söyle her fırsat hissettir o adam her işi yap o destekle
02 Yorumlaİş vardır ama beğenmiyordur bir yerden başlaması şart. Biraz sıksın dişini.
05 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece sabırlı ol dersinn senin bölümün güzel kolau iş bulursun merak etme biraz zamana bırak de destek ol bunalıma girmesin
00 Yorumla
+1 yılsenin üzerine vazife mi :p
02 YorumlaMaddi konulardan bahsetme ve evlilik konusma
10 Yorumla
+1 yıldestek ol kötüleme ve kimse ile kıyaslama
09 Yorumla- +1 yıl
çok seviyor ve güveniyor demek ki
- +1 yıl
yardımcı ol üzülmezdim e izin verme nasip de olur de hiç bir şey bizim mutluluğumuzdan ve sağlığımız önemli değil de
- +1 yıl
iş bulur umarım
+1 yılteknisyen olarak çalışır firmalarda
01 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 32,8b cevap paylaştı. Moral verip destek olmak
00 Yorumla
+1 yılBende aynı durumdayim bana da akıl verin
00 Yorumlaİşsizlik yoğun tanıdığın varsa oraya yolla
01 Yorumla
+1 yıliş ilanlarına bak sende
01 Yorumla
+1 yılnasıl bulamıyo ya olmadı kendi işini kursun
00 YorumlaNasıl bulamıyor kaç yıllık mezunu
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılbişi yapma gaz ver.
01 Yorumla
+1 yılyanında olarak da
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBanada destek ol
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri