Arkadaşlar.. durumum çok vahim. 4aydır sevgilim var.. ve ilk 2-3 ayı çok güzel geçti.. hani malesef sevdiğim çıktığımızdan 1 ay sonra askere gitti.. ve ordan beni her gün arıyordu, yurtdışında yaşamama rağmen. hatta artık acemi-askerliği bittiği için şu anda daha rahat.. ve o nu arama imkanım oluyor. yanlız şu son zamanlarda kendisi çok garip. gelecek için endişelerinin olduğunu söylemisdi, ve gerekirse beni üzmemek için ayrılmayı bile düşünebildiğini söyledi. bu dediğinin ardından bir hafta geçti ve kendisi bana seninle konuşmam lazım diyerek ayrılmak istediğini söyledi.. öncelikle bunun beni sevmemesiyle ve hayatında başkasının olmasıyla alakasının olmadığı söyledi... ve üstüne üstün, sen 3 yıl sonra karşıma çık artık düşünmekten bıktım, bunaldım dedi. kendisinin mesleği olmadığı için, ileriye dönük nerede çalışacağını bilmiyor. ve ben yurtdışında okuyorum, türkiyeye dönecek isem ondan daha çok maaş alırım gibi gözüküyor, pek aldırmıyor aslında bunu... neyse ben o na 3 yılın garantisinin olmadığını söyledim ve dediğinin saçma olduğunu söyledim. bi iki gün sonra yine bana karşı normal davranmaya başladı ve ben biz neyiz dedim, çünki ben sevgili olmadığım insana hiç bir sevgi sözcüğü söylemem. sevgili değilmiyiz dedi şaka gibi. seni kaybetmek istemiyorum vs. diye devam etti.. sonra eski sevgilisinin o na yazdığını söyledi ve o kız demiski: sen hayatında asla mutlu olamazsın vs. vs. hani seninde o nun gibi yapacağını düşündüm, ayrılmak istedim dedi sonradan..
sizce o nun aklında ne var? ben o nu çözemiyorum.. seviyor mu, sevmiyormu, emin değilmi, veyahut kopamıyormu kopmak istesede? o benden birkere daha ayrılmak istemisdi ama sonradan yine döndü ve normal davrandı.. değişen şey şu ki facebook da ilişki durumu ilişkisi yok olarak kayıtlı.. yani artık kimse birlikte olduğumuzu bilmiyo buna eski sevgilisi dahil. Bu durum benim canımı çok skiyor.. beni hak etmediğini de düşünebilir, çünki o benim ilk sevgilim... ama oysaki o maleşefki hayatına bir çok insan sokmuşdü.. bu duygudan artık bıktım, neyin nasıl olduğu belli değil. ne düşünüyor? sinirlendiği zamanlar suratıma bile kapatıyor telefonu. en nefret ettiğim şeydir.. pskolojisine bağlayıp (askerde olduğu için) tekrar arıyorum.. geçen sinirlendim ve ilk kez trip yapıp msn de konuşurken kapatıp gittim, bi baktım hemen facebook dan arkadaşlıktan silmiş, sonar konsütüğümuzda bugün olanlara dair birşey sorma diyor yine normalmış gibi konuşuyor.. gerçi dün konuştuğumuzda aldırma beni vs. dedi ve şuraya gitçem diyorum.. eskiden kızan sevgili şimdi ise tamam git, tamam yap, fark etmez artık bişey takmıyorum kafama diyen birisi oldu..
bunalım mı geçiriyo? Nasıl davanayım ki…artık gösterdiğim değerin karşılığını alamıyorum sanki.. erkekler sadece bir kızı elde etmek için mi değer verir? hep mi geçicidir bu tür şeyler? lütfen bir kaç sorumu cevaplayın.. artık düşünmekten yorulmuş bir haldeyim. çok tsk ederim.
sizce o nun aklında ne var? ben o nu çözemiyorum.. seviyor mu, sevmiyormu, emin değilmi, veyahut kopamıyormu kopmak istesede? o benden birkere daha ayrılmak istemisdi ama sonradan yine döndü ve normal davrandı.. değişen şey şu ki facebook da ilişki durumu ilişkisi yok olarak kayıtlı.. yani artık kimse birlikte olduğumuzu bilmiyo buna eski sevgilisi dahil. Bu durum benim canımı çok skiyor.. beni hak etmediğini de düşünebilir, çünki o benim ilk sevgilim... ama oysaki o maleşefki hayatına bir çok insan sokmuşdü.. bu duygudan artık bıktım, neyin nasıl olduğu belli değil. ne düşünüyor? sinirlendiği zamanlar suratıma bile kapatıyor telefonu. en nefret ettiğim şeydir.. pskolojisine bağlayıp (askerde olduğu için) tekrar arıyorum.. geçen sinirlendim ve ilk kez trip yapıp msn de konuşurken kapatıp gittim, bi baktım hemen facebook dan arkadaşlıktan silmiş, sonar konsütüğümuzda bugün olanlara dair birşey sorma diyor yine normalmış gibi konuşuyor.. gerçi dün konuştuğumuzda aldırma beni vs. dedi ve şuraya gitçem diyorum.. eskiden kızan sevgili şimdi ise tamam git, tamam yap, fark etmez artık bişey takmıyorum kafama diyen birisi oldu..
bunalım mı geçiriyo? Nasıl davanayım ki…artık gösterdiğim değerin karşılığını alamıyorum sanki.. erkekler sadece bir kızı elde etmek için mi değer verir? hep mi geçicidir bu tür şeyler? lütfen bir kaç sorumu cevaplayın.. artık düşünmekten yorulmuş bir haldeyim. çok tsk ederim.
Güncellemeler
+1 yıl
?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat