Sevgilimi sevmiyorum ama bırakmıyor. Ah alır mıyım?

Ailem bana birisini tavsiye etti bende daha önce çok sevip ayrılınca hiç olmazsa ailem tanıyor diye şans vermek istedim ama çocuktan da hoşlandım her şey iyi hoş ama 2 sene geçti ben işe başladım başlayalı kız başına yapamazsın , edemezsin tarzı konuşmalar başladı. Ehliyet almak istiyorum askere gidip geleyim ben yazdirayim dedi muhasebe müdürü oldum şirket araba verecek ben sana alırım diyor. Tiyatro oyuncusuyum hobi olarak sahne alıyorum buna engel oldu bir çok defa hayallerimi küçümsedi konuşurken sorun yok araba alicam diyorum güzelce konuşuruz almaya gelince zaten evlenince benim arabam olacak diyor. Kitap kurduyum isterim ki eşim de okusun firsatim mı var benim diyor. Kafamızı uymuyor kısacası. ama umut da verdim. Ayrılık konusu açılınca helal etmem sana bunları bunları yaptım ailene böyle yaptım nankörlük etme diyor. Vicdan yapıyorum. Sizce düzelir mı benim istediğim gibi birisi olur mu annem diyor zaman ver askerden sonra daha da olgunlaşır. 28 yaşında ama ergen gibi konuşuyor çok iyiliğini gördüm karşılığını da verdim altta kalmak istemem ama helal etmem deyince kal geliyor. Kafa dengi olduğumuzu düşünüyorum karı koca bile ayrılabiliyor.
Sevgilimi sevmiyorum ama bırakmıyor. Ah alır mıyım?