Gizli Üye(25-29)+1 yılYa burdakiler cogu 10 yas cok falan demis ama cok falan degil sen oraya takilmada fazla umut baglama derim 12 yasimdan beri cok begendigim bir cocuk vardi 8 yas buyuk benden ona bakarsan guzel bir kizim ama hic bana o gozle bakmadi.. bende bilmiyorum niye hem bir gozum indayken hic bir zmn bakmadi bana.. belki bize cok gelmesede onlara cok geliyor bu yas farki veya baska kiz var hayatlarinda bide mesela biz ailecek tanisiyoruz biz musteriyiz yani onlara oyle diyim belkide musterilerine bakmiyodur yani sonucta her ilgisini ceken musteriyede bakarsa olmaz tabi ama bende bilmiyorum..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence hayranlık duyuyorsun zamanla geçecektir. Toplumda böyle şeyler hoş karşılanmaz uzak durman tavsiye ederim. Yok ilgisini çekeceğim dersen bu sana kalmış biraz ağır olmalısın.
04 Yorumla
Soran+1 yılbıktım vallayi toplumdan, toplumu boşver de o benden hoşlanmaz ki o gözle bakar mı yani
- +1 yıl
28 yaşında biraz büyük daha genç olsaydı biraz fazla ihtimal olurdu. Ama tavırlarını bilemem bence arkadaşına aç o objektif bakıp hocanla arandaki ilişkiyi gözlemleyecektir.
Soran+1 yılilişkimiz normal ya öğrenci öğretmen ilişkisi :( sormama bile gerek yok
- +1 yıl
O zaman dikkatini ondan uzaklaştıracaksın.
Gizli Üye(36-45)+1 yılsanirim ogretmenlerede yaş araligi gelmeli..
35 ten kucukleri ogretmen yapmamalari lazim..
ozellkkle dikkat ediyorum bayan ogretmenler de boyle bir durum yok nedense.. ya da ben gormedim.. ofretmen hica anlayisini anlamadim. gitti..03 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim
Soran+1 yılYok yasla alakali degil bence
Açık ve net konuşacağım.
Bunu ona söylersen giderin varsa becerir ama ilerisi olmaz.
Hamile kalırsan buraya gelmeni pek önermeyiz.014 Yorumla
Soran+1 yılManyaga bak buraya da yazmis
Soran+1 yılbildirim gelmiyo abisi.
Soran+1 yılUmarım seni becerirler ne diyebilirim ki iğrençsiniz
- +1 yıl
Canımın içi top musun lezbiyen misin siklemeyiz kendini adam yerine koyar bir şey yazarız kendini adam yerine koyar.
Lan git küfür etmek istemiyorum.
Büyüde gel ciddiye alayım seni iki kelam bir şey yazdık diye yavşama hemen.
Terbiye yoksunu kızlar ne muhattabımdır ne de insan yerine koyarım.
Soran+1 yılYavşadım mı
Soran+1 yılahahahahahahahahaahahahahahahahahhahahahahahahahha
Soran+1 yılAhhahahahahahhahahahahahhaaha ahahhahahahaha çok komiksin canım seni
Soran+1 yılGeri.. zekali yaziyorum site canim diye duzeltiyo allahim
Soran+1 yılLezbiyen ne alaka ayrica o kadar sacmasin ki
- +1 yıl
Abicim cümle dahi kuramayıp benim karşımda seni adam yerine koyama mı bekleme hadi ordan git belanı benden bulma banlatmakla kalmam o annenin numarasını bulur her şeyi de söylerim beni tanımadan etmeden kaşınma tamam mı?
Yazmış 1 saat önce tamam dedik cevap yazmadık gelmiş o kadar saat sonra burada bana kayıyor yavşağa bak hele tam kardeşim ne ahlak ve ne bir şey.
Soran+1 yılOf hadi özür dileyeyim kapansin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
+1 yılodtude muhendis bir hatun vardi zamaninda ogrenciyken okul gruplarindan klasik turk muzigi toplulugundaydi egitmene asik olmustu sonra is ilerledi nisanlandilar ve evlendiler yani bile seyler olabilio bence sikinti yok
05 Yorumla
Soran+1 yılo universite ama
- +1 yıl
yahu ne farkeder 1 2 sene sonra sende ordasin
Soran+1 yılne biliyim haklisin aslinda
Soran+1 yılBir bir bir git allasenn bir ulan
+1 yıldikkatini cek guzel ol guzel giyin , derin derin bak gozlerine dokun eline kazayla. Olmazsa zorlama bunlardan sonra
05 Yorumla
Soran+1 yılCok utanirim eline nasil dokunayim skflsjg
- +1 yıl
kazayla asdedsf :)) kagitlari alirken filan ya da o elini getirdigi seye sende elini getir ayni anda, yanlis anlamaz.
Soran+1 yılyanlis anlamasi gerekiyo aslinda anlamasi icin oyle degil mi sjdfldlkd
- +1 yıl
yanlis anlarsa senden sogur seni kolay bir kiz sanar ama masumane kazayla olan bir dokunus onu etkileyebilir amac bu yani asdfgdd :)))
Soran+1 yılhee anladim sdjslkfdkd tamam deniyim tesekkurler
bir öğreencinin hocasına böyle bakması kolay ama hocasının o şekilde bakması epey bir zor kardes ya mutlaka sınıf dışı bişey de şart yani
03 Yorumla
Soran+1 yılsınıf dışı derken mesela
Soran+1 yılo nasil olcak ki :( teklif edemem garip kaçar
+1 yılÇok çalış. Soru sormak için boş anını kovala. Bu soru sorma anlarında kendisine yanaşmayı falan dene. Muhabbet kur. Oda baktı yollu laylaylom tekisin seni sker işte. Herkes mutlu olur...
10 YorumlaKardeşim dengin birinden hoşlan ya şu an kucuksun yanlis şeyler yapma
011 Yorumla
Soran+1 yılelimde degil ki :(
Soran+1 yılayip dimi boyle hissetmem... hormonlar hep bence. :/
Soran+1 yılama asiri heyecanlaniyorum elim ayagim dolaniyo :(
Soran+1 yılay noldu peki sonunda:)
Soran+1 yılay ne guzel ^^ bisey yapma diyorsun yani
Soran+1 yılay hadi insallah :'))
İlginç kitaplar oku ne bilim değişik bilgiler edin bunun üzerine soru sor!
03 Yorumla
Soran+1 yılBenimle mi ugrascak
Soran+1 yılTeşekkür ederim yine de :) beni sinirlendirdiler biraz ondan öyle dedim mantikli sagol☺️
boşuna çırpınıyorsun adam sübyancı değilse bakmaz sana 10 yaş var arada
057 Yorumla
Soran+1 yılsubyan ne alaka resitim
Soran+1 yılyuh hahahaha amcaymış, 28 yasinda
- +1 yıl
kardeşim sıkıntılı mısın sen zeka geriliği mi var anlayamadım ben senı?
bir düşün erkek neden kendınden 10 yaş küçükle evlensın çocuk mu avutcak? kendınden pay biç ben 18 yaşında oğlanım az çok gördük hayatta bir şeyler karşındakı adamın senı en fazla sıker bırakır daha ılerıye gitmez hadi diyelim gitti anasına babasına senı mı gösterecek bunu görmeyecek kadar aptal olma lütfen kendıne gel
Soran+1 yılagzimi bozdurma bana simdi, abartiyorsun herkes senin gibi moron mu sen git yasitlarinla takil o zaman. sanki evlenecez dedik sigliga bak herifteki.
Soran+1 yılGerizekali eril dilini de al git burdan, sana laf anlatmaya ugrasamam
- +1 yıl
Güzel kardeşim bak anlamıyor musun ısrarcı mısın bu konuda.
Ben küçüğüm diye ben söylüyorum zaten adam benim yaşımın yukarısında bir yaşta bulunmakta fakat ben onun dayısı oluyorum abi mi desem onun bana dayı demesini mi sağlasam diye nihat hatipoğluna soracağım utanmasam.
Öyle bir duruma düşürdün beni.
Soran+1 yılMyone niye atladın seninle konusmuyorum ki ben?
Soran+1 yılhee aranizda tartisiyomussunuz neyse
- +1 yıl
Vallahi süper anlattım şuradaki süper zekalı kız bile anlamıştır.
Benim bir yeğenim var ama söz de yeğen.
Benden büyük bir yeğen.
Yani bir yeğenin dayısından büyük olma olasılığı gibi bir matematik sorusu sorulacak derecede anlatabiliyormuyum.
Kendin olarak düşün sen 20 yaşındasın mesela yeğenin 25 yaşında.
Senden büyük yeğenin ama sana dayı demiyor sende ona ağabey demiyorsun.
Hatta öz den örenek vereyim öz yeğenim benden 15 yaş büyük onun amcası oluyorum ama ben ona abi diyorum yüzde yüz öz bu.
Soran+1 yılsüperzekalı diye bana mi diyosun, gidin baska yerde tartisin
- +1 yıl
Benim en büyük yeğenim benden büyük üvey yeğen ama bir şey değiştirmez.
10 yaşla amca mı olunur diyorsun?
Bana dayı demiyor kerata. Ama dayısıyım.
Ahanda bunu yazdım ilk yorum atladım aranıza.
Eniştemin ilk evliliğinde olmuş bu eleman ve ben daha dünyada yokmuşum ahanda ben doğmuşum ablam ile evlenmiş. Sonra ilk ettiğim kelime yeğen olarak tarihe yazılmış.
Şimdi ben yokken o vardı ama ben onun dayısıyım bence buradaki yazımda gayet hoş vaziyette dile getirmişim.
Bu arada ondan doğan çocuk benden küçük olmadı sen ne diyon :D
Soran+1 yılLan bayilicam simdi, tamam ne guzel amca olmussun da 10 yas pek amcalik bir durum degil diyorum ben de
Soran+1 yılTerbiyesiz herif. Çıldır valla ne güzel hoşuma gidiyor
Soran+1 yılBundan ibaretsin işte.
Soran+1 yılne çok manyak var ülkede
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=EAjMIE9f8DU
hocana bunu dinletmelisin o yaşta ki erkekler bu tur şeylere bayılır :)
Soran+1 yılallah seni kahretmesin skdlaşkdasşldsalkflşdsglşgklggkl bu ne adsjaklfdlşsf
Soran+1 yılarsiz miyim ben...
Soran+1 yılyav yuru git manyaa bak, kendim hallederim jdlkfdsl
- +1 yıl
anladım komık olamıyorsun muzık uzerınden yuru o zaman o yaştakı erkekler bu tarz muzıklere bayılır bunu kesın dınletmelısın
https://www.youtube.com/watch?v=zZ-rBZOwdh4
Soran+1 yılO yaştaki erkekler diyip duruyon büyü de gel abicim
Soran+1 yılÖnceki hayatinda bunlari dinliyordun herhalde 28 yasinda ahahahahah yazik lan
Soran+1 yılbir de aklinca beni trollüyo skskskksksksjdjd
Soran+1 yılKuzen babandir kardeşim
Soran+1 yılSen çok terbiyelisin ya haspam
Soran+1 yılSus sesin midemi bulandiriyo sus
Soran+1 yılPisicik kedilerden soğudum sayende
+1 yılÖğrencisi olarak görüyor başka bir şey düşüneceğini sanmam.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence adama yürü belli et böyle baştan çıkarıcı bak falan kendinden 10 yaş büyük birini ergen hareketlerle etkileyemezsin
02 Yorumla
Soran+1 yılBaştan çıkarmak istemiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılo yaştaki adam başka türlü etkilenmez
+1 yılbiraz önce buna benzer bir soruyu yorumladım (mat öğrt)
038 Yorumla
Soran+1 yılilk defa sordum
Soran+1 yıloha ne çok hocasına aşık olan varmış. benimki evli değil.
- +1 yıl
yorumumu okudun dimi
Soran+1 yılokudum :(
- +1 yıl
sen peki onun hakkında ne düşünüyorsun?
Soran+1 yılçok hoşlanıyorum yanlış olduğunu biliyorum ama onu görür görmez kalbim küt küt çarpıyor, bazen bana takılıyor ama belli etmiyorum ben pek
- +1 yıl
bu yıl bana hocam çok yakışıklısınız diye iltifat eden kızlar oldu hemde baygın baygın söylemişti güldüm geçtim :9 teşekkür ettim
Soran+1 yılhahaha benim ondan nefret ettiğimi bile düşünüyo olabilir, belli etmeyeceğim diye kendimi sıkmaktan :D ergenlik valla hocam ne diyim
Soran+1 yılbelki sadece yakisikli oldugunuzu dusunmustur ben cidden hoslaniyorum
- +1 yıl
işin garip tarafı ben kendimi hiç yakışıklı bulmuyorum ortalama bir tipim yani :)
Soran+1 yılbu ogretmenlikte bisey var :D buna inanıyorum
- +1 yıl
bana hep sesiniz çok güzel diye iltifat ediyorlar:)
Soran+1 yılhosunuza gidiyor mu, yani bir ogretmen gozuyle sormak istiyorum nasil diyim o ogrencilerinize alici gozuyle bakiyo musunuz (cok cirkin oldu boyle ama napiim)
- +1 yıl
alıcı gözle demiyelim hoş değil
ama çok tatlı öğrenciler var mesela gülümsemesi çok hoşuma giden biri var
onun dışında çok hanımefendi bulduğum biri var
çok şirin buluduğum biri var ama
işte olmaz etik değil
Soran+1 yılay evet çirkin oldu ama nasil anlatsam bilemedim :( of ne etik ki valla sacmalik sdjladlfdl
Soran+1 yılbir yandan mantikli cunku aileler ogretmenlere emanet ediyolar bir nevi
- +1 yıl
yıllar önce eski bir öğrencimle çıkmıştım ama yaşlarımız yakındı :) ve öğrencim olduktan 2 yıl sonra ydı
Soran+1 yılnasıl yaslariniz yakin oluyor bir de bisey var yani yas acisindan mi etik degil yoksa ogrenciniz oldugu icin etik olmamasi gerekmez miydi
- +1 yıl
öğrencimken etik bulmuyorum yaş farkımız 6 ydı
Soran+1 yılanladim, bu hocayi butun kizlar begeniyo galiba asiri sinir oldum ya bir dersten ciktik ayy ne cool adam, ne guzel anlatiyo falan diyolar :((
Soran+1 yılbuyulendik ne diyebilirim ki sdjfkldks
- +1 yıl
hahaha yoksa benden mi bahsediyorlar bak şüphelendim şimdi :) çünkü dersanede popi oldum bir anda :)
Soran+1 yılhahaha sinir oluyorum onunla daha yakin olan kizlara :D sanki sevgilim
- +1 yıl
zamanla geçer sen okuluna odaklan uniyi kazan orda nice yakışıklılar olacak :) hocanı unutursun merak etme :)
Soran+1 yılgordugum surece unutmam zor :)
- +1 yıl
o zaman bizim dersaneye gel onu unutursun :)
Soran+1 yılhahaha olur :D
- +1 yıl
ama bana aşık olmak yok :)
Soran+1 yılhahaha yok hocam tövbe artık :D
- +1 yıl
bende nasihat çok soğuturum anında :) tecrübe kazandım bu konuda :)
Soran+1 yılo da beni kendinden soğutsa keşke :D her seferinde ondan etüt alıyorum diye rehberlikçi bile anladı kesin gülüyo :(
- +1 yıl
hahah :) benden etüt isteyenler hoşlananlar mı yoksa :)
Soran+1 yılçok sık alanlar öyle olabilir :))
- +1 yıl
hmm şimdi anlaşıldı :)
Soran+1 yılyazık valla cocuklari ifsa ettim :D siz yine de oyle dusunmeyin
- +1 yıl
ben 8 yıldır bu işi yapıyorum anlıyorum artık kimin ne amaçla geldiğini sen rahat ol :)
Soran+1 yılhahaha peki :)
+1 yılBiim dershane hocamiz var bende ona hayranim :)
Oda 38 yasinda sence benim sansim var mi?010 Yorumla
Soran+1 yılbim diye okudum sdjskjfksl bilmiyom ki olur mu olmaz mi, araniz iyi mi
- +1 yıl
Bizim demek istemistim :))
Hayir tam tersi hic muhattab olmuyor benimle bir sey sormadigim surece bakmiyor bile benden tarafa
Soran+1 yılsen konusmaya calisiyo musun ya da samimi oldugu ogrenciler var mi, belki sen soguksundur
Soran+1 yılkiz 38 de cok buyuk yaa ama sen de 22sin sanirim, bilemedim
- +1 yıl
Hayir hic bir bayan ogrenciyle samimi degil, erkeklere saka yapiyor ama bize takilmiyor
Soran+1 yılbence sen konusmaya calis
- +1 yıl
Bosver zaten haftaya dersi bitiyor bir daha gelmeyecek sene sonunda gelecek bir de
Soran+1 yılniye oyle
- +1 yıl
38 yaşındaki bir erkeğe napabilirsin? aşk meşk sevgi bunlar yeter mi sence?
az mantık.
Soran+1 yılAy çok sinirlendim ya sabahtan beri laf ediyorlar hoşlanmak da yasak ha valla
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. bu ara herkes hocasına asık oluyor ne oluyor bize arkidaşlar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAl işte erkek görmemiş bir kız daha, yahu ne var bu hocalarda :) ?
034 Yorumla
Soran+1 yılOlay hoca olmasi degil, hoslanmak da mi abzurt oldu artik
Soran+1 yılİnadiniza itiraf edicem gidip
Cevap sahibi+1 yılGit et tabii 10 yaş büyük bir hocanın ya gönül eğlencesi ya da seks fantezilerinin eğlencesi olursun.. sanki kötülüğüne diyoruz.. Hocanın sana evet demesi seni seviyor hoşlanıyor anlamınamı gelicek, inanıcak kadar safmısın?
Soran+1 yılEvet safım, ki şöyle de bir şey var diyelim dediğin gibi sadece seks için beraber olduk bunu ben istemezsem zaten yapamaz. Demek ki ben de istemişim ee reşitim de zaten sana laf düşmez burada
Cevap sahibi+1 yılAman neyse naparsan yap beee sanki kötü bişi dedik, sonrada yazarsın burda hocam duygularımla oynadı, başkasıyla aldattı falan, müstehak size böyle yaparsa helal olsun hocaya koş söyle hemen..
Soran+1 yılHerkes ayni mi
Soran+1 yılSanki gelip burada cok doğru bisey hemen soylicem diyorum bir hoslaniyorum dedim diye demediğinizi birakmadiniz
Soran+1 yılSafim demek ki napiyim alla alla
Cevap sahibi+1 yılValla hocalarla öğrenci ilşikileri konusunda çok dert yanan konular paylaşıyorlar burda son zamanlarda bir öğrenci olarak üzülme diye uyardık ters yapıyosun, hayat senin dilediğin gibi yaşa..
Soran+1 yılPeki pardon o zaman, gunahini almisim...
Soran+1 yılSabahtan beri üstüne geliyorlar ters anlamam normal
Soran+1 yılNapayim peki yani kendime engel olamiyorum yani dyygularima en azindan
Cevap sahibi+1 yılKötü yorum yapacak olsam farklı şeyler derim
benim yaşım 33 genç bir öğrencim gelip hoşlanıyorum dese ne gelir aklıma
ya iyi niyetle yanlış düşünüyosun der arkadaş gibi konuşurum ya da kötü niyetli olup faydalanmaya bakarım :) bilmem açıklamam kısa ama yeterlimi?
bu adam hoşanıyorum dediğinde kötü niyetli ise başlayan ilişkiniz nerde biter bir düşün?
Soran+1 yılAnladim, ogretmen misiniz siz de? Haklisiniz bi' nevi
Cevap sahibi+1 yılBak arkadaşım bu yaşlarda ani duygu değişimleri, karşı cinsten etkilenme, hormonal durumlar ya da ne bilim farklı istekler cinsellik vs de olabilir ama bir anlık duygu değişimi ya da hoşlantı dediğin sonradan üzüntüye dönüşmesin.. Pırıl pırıl gencecik bir arkadaşımızsın belliki gençlikte olur bunlar ama sonra gülüp geçersin, ve eminim bişi yaşasan pişmanda olursun.. bırak sana ilgisi olan birileri çıkar karşına ya da başka hoşlantıların olacak ama senden yaşça büyük hocanla nereye kadar yürür, senin gibi başka bir öğrenciside hoşlanıyorum dese seni bırakıp onla zaman geçirse naparsın.. ?
Soran+1 yılTamam yürümez doğru diyorsunuz zaten ben utaniyorum böyle şeyler hissettiğim için sonuçta öğretmenim
Soran+1 yılAma böyle söylendiğinde de üzülüyorum en azından siz kötü bir şey söylemiyormuşsunuz ama bana da ahlaksız muamelesi yaptilar ondan cikistim özür dilerim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim sorun değil
ben sonradan üzülmemen için söyledim böyle sonradan üzüleceğine şimdi az üzül
yani sonunda güzel bişi olacağını bilsen tamam ama bunu birde sen itiraf edip sonra daha çok yıpranma, bişeyler hissetmek suç değil normal ama bazen doğruyu yanlışı ayırt etmek mümkün olmuyor yaşamadan..
sitede seviyesiz çok takma kafana ergen dolu ya da öküz çok..
Soran+1 yılHaklisiniz tesekkurler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, bende yanlış konuşmadım umarım sana karşı hatam olduysa çok özür..
Hayat sana güzel günler ve düzgün aşklar getirsin, sağlıcakla kal :)
Soran+1 yılSize de aynı şekilde 😊
Cevap sahibi+1 yılGüzel günler dileklerini aldım ama aşk benden uzak olsun aman :D
mutlu aşk yok zaten..
Soran+1 yılBelki karsiniza cikmamistir henuz:) ben de ümitli değilim zaten sinirlerim bozuldu ya soruyu sordum soracağıma. Aşk da istemiyorum kalsın
Soran+1 yılYa bir de şöyle bir durum var düşününce 18 yaşındayım ama bu yaştaki erkekler bana çocuk gibi geliyor tabii hocaya göre ben de çocuk gibiyimdir
Cevap sahibi+1 yılAhh be arkadaşım nerdeeee bu zamana kadar neler gördük yaşadık karşıma çıksa çıkardı çıktıda yani iyisi çıkmadı.. aman bozma sinirlerini hayatı akışına bırak ve en önemlisi eğitimini aksatma, bu zamanda ekonomik özgürlüğünü kazan işini gücünü kur senden iyisi yok :)
Soran+1 yılHaklısın :) gelip geçici duygular
Cevap sahibi+1 yılHımmm evet yaşıtın erkekler çocuk gibi geliyor dediğine katılıyorum kızlar kendinden daha olgun erkeklerden hoşlanıyor bu doğru ama 10 yaş biraz fazla gibi.. normal olsa benimde 20 lik bir sevgilim olurdu :) fenada olmazdı doğrusu :)
genç bir sevgili kim istemez :) hatta başıma geldi ama güzelce ikna ettim..
belkide sende ona çocuk ya da küçük gelicektin ya da kötü niyet olsa bu zaafından faydalanmayada kalkabilir, örneğin yakınlaşıp cinsellik istese yaşansa sonradan pişmanlığı yaşaman bile kötü güvenin kalmaz sonra çünkü sen sevdiğin için yapacaksın karşı taraf sadece istekleri için..
Soran+1 yılYa ama şöyle bişey var bence 18-28 tamam olmaz ama 26-36 vs olur bence yaş farkından ziyade yaş aralığı önemli
Soran+1 yılSiz kaç yaşındasınız
Cevap sahibi+1 yılYani evet aslında kafalar uyuşup belli bir olgunlukta olunca olabilir neden olmasın.. dediğin gibi 26-36 daha mantıklı, bende yaşın genç olduğundan ve duygularından emin olamayacağın için sadece uyardım yoksa tabikide reşitsiniz bişi yaşasanız kim ne diyebilir.. :)
Soran+1 yılYazdiginiz iyi oldu dediğim gibi sinirlendirdiler diye cikistim evet yasim küçük :) umarım karşına güzel insanlar çıkar🌸
Cevap sahibi+1 yılBenim yaşım 33, normalde aslında gizlide yazmam pek ama hani polemik ya da tartışma olmasın diye yazdım, hatta başta biraz dediğim gibi tarzım dışı biraz eleştirmişim ama sitede bu aralar çok hocadan hoşlanan kız öğrenciler ya da kötü biten hoca öğrenci ilişkisinden üzülen kızları okuyunca kızıyorum olanlara, bunu fırsata çeviren hocalarda az değil..
Soran+1 yılBence bu öyle bir insan değil ama tanıdığım kadarıyla tabii. İyi ihtimali reddetmekse hiç söylemem daha iyi dediğiniz gibi tünelin ucu aydınlık gözükmüyor :))
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim iyi dileklerin için, inşallah herkese kendi gibi içi dışı güzel insanlar çıksın hayırlısı bakalım, özel bir beklentim kalmadı artık pek, yani aldatılmayı bile yaşadıktan sonra :)
+1 yılKlasik liseli kız, her kız hocasına falan aşık oluyor büyüyünce geçer
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılSen o olaya ask demeseydin keske be agziniza sakiz ettiniz o duyguyu
00 Yorumla Bisey yapma cok yas farki var
02 Yorumla
Soran+1 yıl:( bisey yapmiyorum da anladiysa?
youtube. com/watch? v=nRnMqlzIipg
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltipik kadın milleti şeytanlar sizi.
02 Yorumla
Soran+1 yılYok kız ne seytanligimi gordun
Soran+1 yılAsil seytan o bu kadar yakisikli olunacak ne vardi
ergenleşme kaç yaşında herif o
13 Yorumla
Soran+1 yılsana ne be
Soran+1 yılBen seviscem mi dedim off
+1 yılOkul çıkışı bir çaya kahveye davet et
02 Yorumla
Soran+1 yılUtanirim
- +1 yıl
sana bakışı yeşil ışık verecektir konuşması falan farklısacak tir. şaka si artacak. biraz bekle yeşil ışık hissetin anda davet et, hazırlıklı ol yalnız kalınca birşeyler yapabilir siniz.
+1 yılBen de hocayım ve işim olmaz öğrenci tayfasıyla
01 Yorumla
Soran+1 yılTayfa babanızdır hocam
+1 yıl18, yal sekrnrn
01 Yorumla
Soran+1 yılEfendim
Afedersinde sende kendini ona zorla satiyon
022 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesiz
Soran+1 yılHa belli belli. Adamdan hoslaniyorum diye yollu oldum her şey oldum cok sağolun gerizekalılar sizi
Soran+1 yılİstediğimden hoslanirim karar mercii siz misiniz ya
Soran+1 yılNe dusunmusum hadi söyle
Soran+1 yılYa sabahtan beri üstüme geliyorlar
Soran+1 yılAnla biraz beni de sen de yargiliyosun sandim ne biliyim off
Soran+1 yılBayan degil kadin
Soran+1 yılSatiyon demissin
Soran+1 yılNiye kendimi satayim?
Soran+1 yılSatmak diyosun çirkin çirkin konuşuyosun sonra gelip ben suçsuzum mehimehi
Soran+1 yılBelli gayet. Kadinim o da erkek herkes anladi
+1 yılOlablr ama yaklaşamaz
00 Yorumla
+1 yılO yaşlarda normal..
00 Yorumla
+1 yılafferin
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu yazmak icin mi geldin la buraya kadar
- +1 yıl
hee:)
Aşk İlişkileri konusunda 11,5b cevap paylaştı. sıkıcı bir ilişki
00 Yorumla
+1 yılErgenlik olabilir...
00 Yorumla
+1 yıladam işinden olacak
029 Yorumla
Soran+1 yılya şeytan mıyım ben saçmalama
- +1 yıl
ne alaka... sonunda adam birşey yapacak sonra taciz diceksin
Soran+1 yılya of salak salak konuşma allahını seversen
- +1 yıl
ne tatlı sinirleniyorsun... salakmı konuşuyorum öylemi. peki on yaş büyük birine aşık olmak ne oluyo... Çok mantıklı bişey dimi
Soran+1 yılyav napiyim arkadasim ben mi dedim eros'a git beni ona vur diye, ben de zaten mantikli olmadigini biliyorum ama napiyim yani
- +1 yıl
hah ha... bu eros miyop galiba yanlış kıçlarını vuruyor
Soran+1 yılyok astigmati varmis sana vurucakmis da ayarlayamamis ://
- +1 yıl
ben her gün o okları defalarca
- +1 yıl
yiyorum
- +1 yıl
kıçım elek gibi oldu
Soran+1 yılallahin egoisti sdklajldsf
- +1 yıl
ne diyon