Staj hocamdan hoşlanıyorum?

Ya saçma ama staja ilk başladığım gün bu arada staj yerim küçük çocukları olduğu yerdi stajyerdim ilk gün gittim ve çocukları çıkartmıştık ondan sonra ben bı köşede oturdum onları izliyorum baktım ki bıri geldi ve benim öğrencilerimle top oynuyordu oynamadan önce direk bana yönelip bardağını verdi tutar mısın diye neden bilmiyorum orada bile etkileşim hissettim sonra çocukları işte müzik sınıfına götürdük benim hocalarla baktım ki aslında müzik hocasıymış orada da bı bağ hissettim ki ben hislerime pek güvenmem neyse haftalar geçti falan en son ben emin oldum duygumdan gibi ama sustum hala gecer dedim ve gene o zaman ders müzikti ve çocukları alıp gittik benim hocalar çıktı 3 çocuk ben ve o hoca tek kaldık oturyorduk ki çocuklar bişey çalıyordu ben çekiyordum baktım hoca da video ya girdi çek çek dedi ki zaten çekiyordum neyse bı kaç tane öyle cektim ondan sonra baktım videolara bakabilir miyim neler çektin diye ben tam telefonu verecekken numarama atsana numaramı vereyim kaydet ordan at dedi yani şaşırdım ama bunda belki bişey yoktur neyse o günü gectim sonraki müzik dersinde oturuyorduk ben bı köşede oturdum çocuklar da diğer kosedeydi benim hocalardan bir kişi tek vardı sonra konuşuyordular bende onu göremiyordum çünkü aramızda çalgı aleti vardı baaya baya gözükmüyordu ama sadece o tarafta ben vardım ve ben gözükmüyordum baktım hoca o çalgı aletini kaldırdı bı baktı sonra döndü şaşırdım yani bana olan görüşünü açmak mı istedi hani muhtemelen oyledir ama ben pek emin değilim kendimden bile sonra çocuk muhabbeti döndü hoca bi öğrenciye dedi ki bugün şık olmuşsun kimin için giyindin baktım dedi ki Dilara Dilara onlardan büyük oda öğrenci yanımda oturuyordu hoca da o çocuğun yanında oturuyordu neyse baktım şaşırdık ondan sonra dediki Dilarayı isteyecegim bende öyle yalandan dedim ki vermiyorum kızı diyip güldüm hoca dedi ki ne vermiyor musun biz bir şekilde alırız dedi gülüyorduk yani neyse baktım öyle öyle konuşuyor hoca çocukla sonra çocuk gledi kızın yanına diz çöktü müzik açtılar baktım kıza dediki dans eder misin benimle ben hayır dedim kalma ahaha baktım hoca ordan atladı ama böyle yapma bırak en azından dans etsinler dedi kız tamam diyip kalktı baktım sonra oturdu çocuk gene kaldırmak istedi onu kalkmadı başka öğrenciyi kaldırdı bende hocaya dedim ki böyle birine mi Dilarayı verecektim baktım dediki vay vay satıcı dilara kalmayınca başkasını kaldırılsın ha öyle mi biz de böyle kişilere kızımızı vermeyiz zaten dedi ama benim içim eriiyordu laflarına (abartmıs olabilirimm :))) neden böyle davrandı ki yani neden bilmiyorum arada nedense çok baktığını görüyordum çoğu zaman ama ben bakamıyordum yanlış anlamış olabilirim diye yorum yapabilir misiniz

Staj hocamdan hoşlanıyorum?