erkekler neden bir hemşire ile mesleğinden dolayı evlenmek istemezler hemşirelik mesleğinin evliliği zorlayan yönleri nelerdir?
Cevabın nedir?
+1 yılHemşire ile niçin evlenilmez.
1. en önemlisi hep nöbetleri olur nöbetten sonra da dinlenirler uyurlar sonra yine nöbetleri olur sonra yine uyurlar döngü hep böyle...
2. çocuğunuz varsa onun altını değiştirmek yemeğini yedirmek uyutmak sizin için sıradan olmalı...
3. arkadaşlarınız ile olan yapamazsınız hiçbir zaman. onun nöbeti var mı yok mu ona göre ayarlamanız gerekir herşeyi..
4. tatillere gelince bir hemşirenin tatili digerlerine bağlıdır nöbetleri ayarladıkları için. Bayram'ın 4. günü bayram tatiline gidebilir veya 1. günü tatilden dönebilirsiniz...
5. tatillere devam edecek olursak eğer öğretmen veya memursanız öyle 5 gün izin alıp 9tatil devri kapandı unutun onu. Tatile gidersiniz cumadan dönersiniz evinize o nöbete gider siz ya çocuğa bakarsınız ya da tek takılırsınız..
6. hastalandığınız zaman en iyi bakıcı falan diyorlar ya külliyen yalan. Çünkü o hep hastalar ile çalıştığı için sizin hastalığınız aman kedi bir tarafını görmüş yara sanmış ya da ne kadar büyüttün altı üstü baş ağrısı, mide ağrısı vs. diyecektir...
7. birde sabırlı falan değildir hemşireler zaten bıkmış hasta görmekten eve gelince evde mesai gibi görür sizi eğer hastaysanız.
8. birlikte sinemaya konsere gitmek istiyorsanız bir hafta önceden ona söyleyin nöbetini ayarlasın...
Bütün bunları göze alın hemşire ile evlenmeyi düşünüyorsanız. son olarak eğer üniversite hastanesinde çalışıyorsa yıkarsa yazdıklarımı en az iki ile çarpın.40 Yorumla
Lan tam tersi bende hemşire hemşire diye ağlıyorum resmen, hemşireler bana çok tatlı geliyor hele pembemsi bir elbiseleri var çok hoş duruyorlar öyle. şahsen hemşire başımın tacıdır hemşire alınır, hemşire güzel hemşire iyi ❤️🌹
10 Yorumla
çünkü geçmişte hemşirelik mesleğinin adı çıkmış. bir söz var duydunuz mu bilmem, "üç kız alınmaz; hostes manken hemşire."
ayrıca hemşirelerin iş yükü çok fazla olacağından dolayı gerek çocuğuyla gerek eşiyle ve eviyle bazı zamanlar yeterince ilgilenemeyecektir. nöbetleri saymıyorum bile.
ayrıca ben de hemşireyim :)69 Yorumla
Soran+1 yılkutsal meslek hastaneye gidince kimse hemşire bana serum takmasın demiyor ama:s cevap ve samimiyet için teşekkürler
Soran+1 yılbaşhemşire nasıl olunur ?
Soran+1 yılmaaşları nöbetleri nasıl şartlar normal hemşireye göre daha iyi mi?
Soran+1 yılevlenilir diyosun:)
- +1 yıl
Hemşire ile niçin evlenilmez.
1. en önemlisi hep nöbetleri olur nöbetten sonra da dinlenirler uyurlar sonra yine nöbetleri olur sonra yine uyurlar döngü hep böyle...
2. çocuğunuz varsa onun altını değiştirmek yemeğini yedirmek uyutmak sizin için sıradan olmalı...
3. arkadaşlarınız ile olan yapamazsınız hiçbir zaman. onun nöbeti var mı yok mu ona göre ayarlamanız gerekir herşeyi..
4. tatillere gelince bir hemşirenin tatili digerlerine bağlıdır nöbetleri ayarladıkları için. Bayram'ın 4. günü bayram tatiline gidebilir veya 1. günü tatilden dönebilirsiniz...
5. tatillere devam edecek olursak eğer öğretmen veya memursanız öyle 5 gün izin alıp 9tatil devri kapandı unutun onu. Tatile gidersiniz cumadan dönersiniz evinize o nöbete gider siz ya çocuğa bakarsınız ya da tek takılırsınız..
6. hastalandığınız zaman en iyi bakıcı falan diyorlar ya külliyen yalan. Çünkü o hep hastalar ile çalıştığı için sizin hastalığınız aman kedi bir tarafını görmüş yara sanmış ya da ne kadar büyüttün altı üstü
Gizli Üye(30-35)+1 yılaa benim ilerdeki meslegim. cevaplari merak ettimmm
04 Yorumla
Soran+1 yılmesleğin zorlukları nedir Hemşire hanım?
Cevap sahibi+1 yılnobetleri olsa gerek
Soran+1 yılayda kaç kez nöbet olur?
Cevap sahibi+1 yıltam olarak bilmiyorum daha aday oldugum icin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
12Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir çok kişi hemşire'ye yok demez. hele ki çift maaş düşüncesinde ise. sırf maaşından dolayı erkekler de hemşirelik bölümünü tercih ediyor son yıllarda.
bayanlar erkek hemşire ile gözü kapalı evlensin. ama erkekler bayan hemşirelerle evlenecekse hastane ortamını kafaya takmaması lazım. yoksa çok sorun çıkar.00 YorumlaBen şahsen çok isterdim ama benim mesleğim gereği (mühendisim) çevremde yok. Evlilik sitelerinde tanıştıklarım oldu. onlarda beni beğenmedi.:))
ne yapalım kader deyip yolumuza devam ediyoruz.10 Yorumla
+1 yılİstemezler derken. Benim bildiğim hemşirelerle evlenmek isteyen çok.
11 Yorumla
Soran+1 yılisteyen kadar da istemeyen var
çeverede genel olarak hemsırelerın doktorlara zaafı vardır ne kadar hemsıre tanıdım ıse cıdden aldatıyorlardı gözlerı dısarıda
12 Yorumla
Soran+1 yılmesleğiniz nedir kaç hemşire tanıyorsunuz?
- +1 yıl
kaç tane hemşire tanıdın. benim tanıdığım bayan hemşirelerde gayet efendi ve düzgün insanlar. aksine erkek doktorları pek sevmezler. hatta bayan doktorların erkek hemşirelere yavşadıklarını da çok gördüm. senin o dediklerin zaten liseden beri kaşardır. yani bunu mesleklere mal etmemek lazım.
Bence hic alakasi yok eger icinde pislik varsa hemsire degil veteriner olsa at fantezisi kurmaya kadar gider
11 Yorumla
Soran+1 yılevet işin aldatma boyutu insanda biter.
hemşirelik mükemmel zor bir meslek bence yaa saygı duyuyorum kendilerine
20 Yorumla
+1 yılEminmisn link :D
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 8,9b cevap paylaştı. genelde heçşirelere bakış açısı kötü evet...bence tek sorun nöbete kalmaları olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız nöbet evliliği zora sokabilir hele çocuk olduktan sonra
+1 yılo değilde ebe biriyle evlendiğini düşün allaaaa gelen giden ebene kayar
00 Yorumla
+1 yılHemşire ile evlenmek büyük bir şans.. her zorluğa göğüs vermesini bilen soru başaran insandır zannımca. Keşke herkes öyle olabilse. Hemşireler candir
00 Yorumla
+1 yılHemşire ile evlenmek istemiyorlar mı
05 Yorumla
Soran+1 yılçevremde eleyen çok. hemşire olunca istenmiyor nedense belirli çevrelerde böyle
- +1 yıl
ilk kez duydum senin çevre neree
- +1 yıl
Soran+1 yıltamam Azizim anlaşıldı
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 8,9b cevap paylaştı. gece nöbetleri 1 hastane ortamları 2 olabilir
20 Yorumla
+1 yılnöbetlerinden dolayı gece eve gelmiyorlar
00 YorumlaHemşire candır gerisi patlıcan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliyi şikirrrrr kankaaaaa ;)
00 Yorumla
+1 yılnöbetlerden dolayı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası