Selamlar bugün kız arkadaşımın ablası ile tanıştım nasıl desem bir kafeye gitti kahvelerin isimleri bir farklı mocha filan çay söyledim yokmuş kızın ve ablasının takıldığı mekanlar hep güzel kardeşim zengin piçleri ile dolu neyse oturduk her dakika ablasını bir erkek arıyor biraz rahatsız oldum sizce ablası boyleyse benim kız arkadaşımın da böyle olabilme olasılığı var mı benden önce? Kız arkadaşım ve bende bu
Ya güvenip seviceksin , ya da sevdiğine güveniceksin.
Sen kızı kalk yanımda sevgilim diye dolaştır sonrada ablasi böyle kizda böylemidir?
1- Ablası istediği gibi yaşar senin kalıplaşmış sığ standart ideoloje ters diye kötü biri olması bu kadar mi kolay.
2-Kız arkadasim dedigin öpüp sarılıp her bku yerken zevk aldığın kıza, direkt tek olayla saçma sapan ön yargilar cikartiyorsan ortada sağlıklı bir ilişki diye bişey yoktur.. sen mumkunse hayatin boyunca kendi kendine çiftles birak sevgili işini zira beceriksizsin.
Kız arkadaşınla kız arkadaşının ablası hakkında konuştun mu hiç? sordun mu ona bu konuda? sorduysan sana ne söyledi? sormadıysan neden ona sormak yerine bize soruyorsun?
Kardeş yaptıysa yaptı. Olan olmuş artık. Kafada bu şüpheyle sevgi bir arada olmaz. Al karşına otur, sor soracağını, sonra devam mı tamam mı karar ver. Sana bu yakışır. Ki bunları ciddi düşünüyorsan yap. Yok ciddi değilsen zaten ne farkeder ki..
pardon ya kanka öyle bir durumda senin abin olurum kız arkadaşın kız kardeşim ablasıda manitam olur yani sadece ablasını değil seninkinide korurum o durumda nede olsa kız kardeşim
En İyi Cevaplar