Kavga ettik sevigilimle beni ağrıyor kardeşim yüzü asık onu üzme vs bi ara daha böyle aradı bir daha yaparsa laf söylicem dedim her kavgada böyle aricaksan biz kendi aramızda zaten çözüp anlaşıyoruz dedim başka zaman olsa karışmamda diyor askere gidicek önceden de aradığında niye karıştın dimi kardeşimi üzme seni üzerim şeyimi yok sen beni biliyorsun öyle olsa ona bişeyler söylerim dedi (heğğğ) saçma yani çocuk askere gidicek çalgılı gönderiyorlar ben kuran okutulmasını istiyordum bana gelmiş müzik günahsa senin onla görüşmen elini tutman sarılman bunlarda günah dimi dedi ben öyle sandığın gibi vıcık vıcık değilim dedim 1 haftadır zaten gidicek diye kendime değilim dedim aklıma geliyor ağlıyorum dedim bunu derekende ağlıyordum e ben sana üzülmüyorsun sen demedim ki diyor annemde ağlıyor bizde üzülüyoruz diyor yarın geleceksin dimi uğurlamaya dedim inşaAllah dedim gelirsen görüşürüz dedi
Sevgilimin ablası?
Güncellemeler
+1 yıl
Yarın uğurlamada nasıl davranayim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ay en sevmediğim kız tipi yani sanane ki sevgilimle benim aramdaki ilişkiye. Ki sevgilinin de ablasının konuya bu kadar dahil olmasına izin vermemesi gerek. Sıkıntı büyük yani bunu şimdiden durdurmazsan uzar gider
Evet şimdi ona bişey desem ben dırdırcı olurum yardım ya gerçekten çok gıcık yan yana iyi davranıyor
Bence sevgiline tatlı tatlı anlat çocuk da askere gidecekmiş onun psikolojisi de ayrıdır tabi. Gerçekten berbat bi durum ya
Ne diyim ya
İnsana kendi ablasını mı kötüleyim şimdi gerçekten bilmiyor ya düşünmekten başım çatlıyor bende insanım
Bence suyun git askere gidince ablasıyla o kadar muhattap olmazsın bence
Yok be o kadar samimi değiliz bide gecenin köründe arıyor benim aklım durdu askere gicidek yarın bu saatte olmicak yaşadığım üzüntüye bak ya
Müsaitsen dertleşelimmi istek attım i le başlıyor
Kabus gibi insan cidden...
Sinirden saçımı yoldum ya
İnanırım... tamam diyip geçmen daha iyi olacak gibi. Fazla takılma ona çok sayma dinleme.
sana gurban olsun..
Gerçekten ya daha evlenmedik bile görümcelik yapıyor
kardeşini mi önemsiyor
neden böyle
Çok düşkünler buna be annesinde oğlumda oğlum çocuğun başına bişi gelicek övünüp duruyor
seninki
biriyde artık..
nsll biriyse artıkk
moralin nsll..
Gittim tam otobüsü gelmişti koştu sarıldı hemen gözüm hep seni aradı dedi gün içinde ne yazıştık ne de buluştuk o sarılışını unutamam kokusunu annesi ağladı hep ona sarıldım çok tuhaf bi his şalı bağladı bana biri çıkarsın dedi ne alakaysa doğulular işte büyükler var uzak dur etme kenarı geçti beni görür görmez öyle sarıldık bende inat ya ağlıyorum aynı anda iyicem tuttum şalı bırakmıyorda dediler bindi gidicek geçemiyorum yanına tokamı vericem ondan bişi almam gerek bindim biri sırtıma dokundu ama nafile sarıldım tokamı verdim oda verdi kıskanç ablası hep 5 karış bana aktı o an bile hadi insanlar geçicek dedi bi dur fon dedim ağlayarak kudurk ablası bana kalp yapıyor arabadan önüme geçip o kalp yapıyor sanki kendi sevgilisi neyse otobüs giderken bi sürü su döküldü herkese tek tek sarıldım😉 öyle işte ablasının eltisife benim oralı diyor hep araşın konuşun çok çok samimi iyi ağlayarak görmesin seni diyor ve ben nası titredim herkes hep ay canım falan dedi bilm aradığında ne konuşmayalım
hayırlısı olsun