Sevgilimin ablası?

Merhaba ben 23 yaşında bi üniversite öğrencisiyim. Yaklaşık 3 ay önce bir köpek çiftliğinde çalışmaya başladım. Çiftlikte sadece ben ve patronum çalışıyorduk. İşe başladıktan 1 ay sonra aramızda duygusal bir şeyler gelişti. Kendisi 39 yaşında ve 2 aydır beraberiz. Ablası annesi arkadaşları vesaire hepsi biliyor bu durumu. Sürekli ablasıyla akrabalarıyla falan görüşüyorlar. Ben de yaklaşık 1 aydır çiftlikte kalıyorum. Ortamım çok değişti burada herkes birbiriyle samimi birbirini tanıyor ediyor akraba arkadaş bilmem ne senelerdir birlikte olan insanlar. Ben çoğuyla yeni tanışıyorum. Bu yüzden ister istemez çekiniyorum zaten aramızdaki durum da garip karşılanabilir yaş farkından dolayı. Bu da beni biraz geriyor açıkçası. Ve şöyle de bir durum var ablası bana garip davranıyor. İlk tanıştığımızda sevgilime yanımda kız gösteriyordu seni evlendirelim artık diye. Ya da bana laf sokuyor sürekli. Sevgilimin ablasının kocası ben yokmuşum gibi davranıyor. Genel olarak ben pek umursanmıyorum. Ciddiye alınmıyorum. Sanırım yaşım küçük diye ama yine de çok kırıcı bir durum. Mesela bir arkadaşları evleniyor yakın zamanda evlenme teklifi etti çocuk. Kız tanışmaya geldi bunlarla kız da 30 yaşında. Kızı sürekli çok sevdiklerini söylüyorlar soruyorlar ediyorlar. Ama ben sevgilimle yaşamama rağmen bir kere telefonla konuşurken benim naptığımı soran selam söyleyen bile olmadı. Ben çok kırılıyorum. Yaşım da pek büyük olmadığı için alışık olduğum durumlar da değil daha önce bir sevgilimin ailesiyle bu kadar içli dışlı olmadım bu kadar görüşmedim. Ya da bana laf sokan görümcem olmadı hiç. Ben kötü hissediyorum ve napmam gerektiğini bilmiyorum. Geçen bayram için kahvaltıya geldiler bana tabak bile koymamışlar.

Sevgilimin ablası?