Hayata acı tatlı devam ediyoruz duygusallığımız bunun içine giriyor ve bizlerin duygusallığı kalbe dokunan bir his.

O kadar doldum ki taşmak üzereyim benim içime soktuğun tıkıştırdığın her şey üstüne başka şeyler eklendikçe taşıp çıkıp gidiyor.
Sadece üzüntü ekledin ve üzüntüden başka hiç bir şey kalmadı.
Bu beni çok üzüyor her gün daha çok üzüleceğim her nefeste biraz daha acıyacağım geri dönüşü yok.
Beni bu yola sen soktun ve birlikte çıkacağız bizi kurtarabilirsin ya da acı çekmemize devam edebiliriz.
Her gün bir öncesinden daha çok acıdım acıdım kırıldım tükendim şimdi kurudum içime doldurduğun her güzel şeyi sağa sola kustum şimdi sadece üzüntü var ve o içime koyduğun her şeyi çok özlüyorum sen gerçekten iyi birisisin zekisin bir çok insandan daha farklı bir düşünce yapın var fakat her şeyi düşünürken kendini düşünmeyecek kadar aptalsın geçti bitti artık her şey. ikimiz baş başa kaldık ne benim içimde yer kaldı ne de senin dayanacak gücün o gün gelene kadar birlikte çekelim üzüntümüzü , yapmak istediklerini yapalım birlikte içip birlikte ağlayalım , birlikte atlayalım hep o istediğin paraşütten, birlikte gidelim eski günlerin geçtiği yerlere biraz daha üzülmek için.
Sadece sen ve ben acı çekelim sonsuz acı çekelim sonsuz ızdırap ama ayrı ayrı çekmeyelim acılarımızı birlikte senin bedeninde yaşamaya mahkumuz zaten.
Herşeyimizi aldılar bomboş kaldık , hiç bir şeyi olmayan bir insan tabi ki en güçlü insan olur o durumda güç ne işe yarayacaksa şimdi gitt anathema - angelica şarkısını aç ve uzan gözlerini kapat düşünecek bir şeyin kalmadı zaman geçsin diye birbirleriyle sevişmeye çalışan bir sürü insanların olduğu bir siteye gir ve içindekileri beynindekileri kus.
Ahhhh ahmet ben senden cok cektim soyle nedir bu halin valla sen delisin:))
Olmadığı için sukrediyorum dili olmadan bunları bana yapıyorsa dili olsa ölürdüm herhalde
agzına kolı bandı yapıstırırdım. kalbı dınlemeyı bırakalı cok oldu. odunizm forever :)
Cevap
39Cevap
birini sevesim var derdi herhalde :D neyseki konuşmuyor :)
la seveceğin karı kızın , gözünde kalanın kalmayanın , baktığın bakmadığın herkesin anuğa :D
"Çok yordun beni, artık biraz dinlenme vakti" derdi
olum neden durmuyorum ben ya biri beni durdursun artık hadiii çabuk ! :D
''Olmayacak kişiler için, beni kırılmama izin veriyorsun'' derdi herhalde
kalbimin dili olsa" sök at lan beni tıkarım damarı valla " diye yakınırdı sanırım :-)
içinden geçen her şeyi yükü ağır dile gelseydi çok geveze kalbin var derlerdi :P
Kimseyi sevme artık yeterr
Canım sızlıyor derdi 😞
Şarkı söylerdi doğulu genç
Fikir beyan etmesini engellerim konuşamaz :D
Beni dinleme. akıllı adamsın aklınla iş yap derdi
Amma atar yaptım be! der.
Onu ne kadar çok sevdiğimi...
bıktım senin pisliklerini temizlemekten
kilidin nerde ulan giren çıkan belli değil :D :d
Sen sevme ulan ayı derdi.
senden cacık olmaz be evlat derdi
Benden nefret ederdi kesin