Paranormal olaylar ve ütopik varlıklar ilgi alanın , geçen hafta daha kötüsü ile uyandım. Bir sürü olay var bende ama korkmam sadece tüylerim diken diken olur , senin var mı olayın? Konuşmak istermisin, biraz tartışırız bu konuları.
Bak sana şunu söyleyeyim. Batıda eski çatılarda aslan ve yaratık heykelleri, uzak doğuda ejder heykel ve fiğürleri , Asya'da budha heykelleri, ülkemizde asa tutan kadın heykelleri bunlar keyiften mı yapıldı sence?
Geçen uyurken Antalya'da yım , hiç gitmedim, camda sesler duydum kalktım perdenin arasından baktım 3 canlı mermere çömelmiş , şekillerini anlatmayayım , yüksekten çevreye bakıyor tam gün açılmamış. Sessizce yatağa döndüm 2 gün sonra Antalya'da kuzenimin boşanacağını öğrendim
Bizim bir tanıdığımız var , kendisi 7 yaşında uykusunda su gibi arapça öğrenmiş biri, gitmek istermisin? Ücretsiz sadece istediğin küçük bir hediye bırakıyorsun.
Çok güvendiğim için tavsiye sadece. Sen hiç bahsetmedin , neden anlatmıyorsun? Bir sebebi olmalı, ben erkek olduğum için içimde hep bir cesaret var, anlatmaktan korkuyormusun
Hayır korkmuyorum, sadece tanıdığım ve güvendiğim kişilere anlatırım, sizinle bir alakası yok, ve çok özel ve güzel olaylar o yüzden anlatmayı uygun bulmuyorum
Benim galaktik kökenliyim, dünyaya bir amaç için geldim ve geldiğim yerin frekansı çok yüksek bir yer rüyamda gördüm hatta, kocaman bir okyanusu küçücük bir kaba sığdıramazsınız dimi? Bu benzetmeyi neden yapıyorum, çünkü geldiğim yer ve dünyanın frekansı eşit değil, dünya daha düşük frekanslı ve 5. Veya 6. Boyuttan 3. Boyuta gelmek cehennem azabı gibi bir şey, tabi bu yüzden de geçiçi bir hafıza kaynı yaşıyoruz, yani paranormal olayları yaşarken ben hiçbir şeyin farkında değildim, yaşadığım olayların falan o yüzden korkuyordum
En İyi Cevaplar