#OdtüSoruyor Kilolu biri değilim fakat erkek arkadaşım biraz zayıf olduğundan kendimi çok iri hissediyorum. Uyurken onu koala gibi sarabiliyorum ve o küçücük kalıyor. İlişkide dominant taraf olmak istemiyorum ama bu irilik durumu beni buna mecbur bırakıyor.
Erkek arkadaşım yanımda zayıf kalıyor. Ben de kendimi çok iri hissediyorum, ne yapmalıyım?
Farkındalığınin getirdiği durumu kabullenip yoluna devam et yoksa bu sende takıntı haline gelirse hayat o zaman senin için daha izdirapli hale gelir bu da psikolojik olarak seni sarsar bu da karşı tarafa yansirsa bu ilişki ayrılığa kadar gider benden söylemesi
gönlü sakat degilse bırak bunları sev sev sev kaldıki paylastıgın bu mankenler turkiyede 10 numara diye bilinir. :-) ne sismanı irisi yok böyle birsey :-))
Fake hesaplarla sitenin kalitesini yükseltmeye çalışmayın. Komik oluyorsunuz böyle. ODTÜ'de bu site ergenleri ve soruları alay konusu olmuştur her zaman.
o zaman senden iri bir sevgili bulman şart oldu sana sanırım:) yapacak bişi yok
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Böyle görünüyorsan fazlasıyla iyisin. Söyle sevgiline biraz kilo alsın, kalıp yapsın. O zamana kadar güçlü fiziğinle onu sürekli döv, kendini ezik hissedip kilo alacaktır.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
O sevgiline iyi bak yeme yedirt içme içirt yoksa ilerde adamın kemikleriyle fantazi yaparsım ona göre ✌😊
En İyi Cevaplar