Erkek arkadaşım karşısında kendimi yetersiz hissediyorum ! :(?

Arkadaslar ben 154 boyunda 53 kiloyum yani miyon tipliyim maalesef. erkek arkadasim ise 188 boyunda ve 85 kilo anlycagniz iri yapili. her ortamda dikkat cekicek bir fzige sahip. ve ona asigim obda bana asik buna suphem yok birbirimizi cok seviyoruzve hic bir zaman birbirimize karsi saygida kusur etmedik karaktervbakimindan cok uyumluyuz fakat dis gorunusumuz konusunda ayni seyi soyleyemiycem. omuzlarina bile gelemiyorum kendimi yaninda kiz kardesi gibi hissediyorum ustelik ben 19 yasindayim fakat yasmdan daha olgunum o ise 24 yasinda yas farkimiz da cabasi. minyon tipli oldugum icin faha kucuk 17 falan gozukuyorum. bu sebeplerden yaninda kendimi iyi hissedemiyorum. hatta bazen bana nasil baktixdiye dusnmuyor degilim. ona soyledigimde ne kafar guzel oldugunun farkinda degilmisin diyor ve disgorunusunu gectim ben senin karakterine asigim diyor kendimden bahsetmek istiyorum boyum ve kilom dedigim gibi , dogal sarisin mavi gozluyum , saclarm duz ve belime kadar. ne zayifim ne de sismanim diyeblirim bilmiyorum ama kivrimlarim cok belirgin ve goguslerim buyukbu durumdan memnunum. sanirim fazla uzattm. size sorum iz soyledigim ozelliklerde bir erkek olsaydimiz benim ozelliklerimde biriyle birlikte olurmuydunuz? goruntum sizin icin neyi ifade ediyor ve ben bu psikolojiden kurtulabilirmiyim nasil kurtulabilirim sizce bu asagilik psikolojisi mi?
Erkek arkadaşım karşısında kendimi yetersiz hissediyorum ! :(?