Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 senelik ilişkim vardı, araya soğukluk girdi biraz, sonra başka bir çocukla yakınlaşmaya başlamış benden gizli. Çocuğunda benden haberi vardı tabi. O da bensiz yapamazdı deli gibi severdi falan filan aynı durumdasınız yani. En sonunda gece gündüz konuştuklarını öğrendim, ayrılmaya kalktım ne yeminler etti neler dedi :) Affettim, benden çocuğunu daha yeni aldırmıştı onun üzgünlüğüydü bu ondan affettim,1 hafta sonra ona aşık olduğunu söyledi ve gitti.
Aradan 3 ay geçti, ama geçen gün boş mesaj attı, cevap vermedim, 10 dk sonra yanlışlıkla attım dedi, yarım saat sonra aradı açmadım meşgule attım, ve çok mutsuz olduğunu söyledi. Zaten ciddi bir hastalığı vardı o da kötüleşmiş galiba, muhtemelen çocuktanda beklediğini bulamadı, güya mutlu olacaktı hanfendi :) Bu daha başlangıç adım gibi de eminim, çamura inanılmaz derecede batacak, çünkü böyle şeyler cezasız kalmaz.
Siz o kadar safsınız ki sevgilisi olan kıza asılan, üstelik 2 senelik ilişkisi olan bir kıza asılıp, onu ayartan adamdan dürüst olmasını bekliyorsunuz. Çocuk benim kızı yağlamış, yok kıyamam, yok seviyorum, yok yanındayım diye, ama onu becerip hevesini alınca bırakıcak bundan da adım gibi eminim. Ki böyle de olmak zorunda zaten :)
Siz sevgilisi olan kıza yazan adam da 2 kuruşluk vicdan, adamlık, dürüstlük var mıdır zannediyorsunuz?
Senin o yeni tanıştığın çocukla konuşman bile büyük yanlış, ya sevgilinden ayrıl ondan sonra ne yapacaksan yap, ya da o yavşağa anlayacağı dilden yol ver. Bu tip erkeklerde iyi niyet filan olmaz, ki bazıları çok kurnazdır, saf ve ayran gönüllü olduğunuz için yalanlarla öyle bir kandırılırsınız ki başınızı taşlara vurursunuz sonra :) Hadi tercihi sen yap şimdi, bir de insanlar buna normal birşeymiş gibi karşılamış, hiç kandırma kendini şuanda sevgilini aldatıyorsun, buna bir an önce son ver.
Veya senden bi cacık olmaz zaten bunları düşünecek kadar düştüysen, sana bakana yelken aç, kullanıp atıl, belanı bul :) Sonra ağlayarak eskiyi ararsın yine :)67 Yorumla- +1 yıl
hıııhhh iste resmen yaramı deştin ben iyi niyetle yaklastım cocuk dudagıma yapıstı
neymiş baslangıc olsun istemiş sefersiz aglayarak 2.5 senelik sevgilimi aradım ayrıldık. Sonra barıstık ama ben kendimi kötü hissettim ayrıldım o pislikte gittiğim kursta bire bin katıp benden önce anlattı milleti kendine cekcek aklınca ne yalanlar söyledi güya ben öpmüsüm oysa o kadar masum duruyodu ki ben dayısı wefat ettiği için tesselli weriyordum -ki ona da inanmiyorum artık-
En İyi Cevaplar
Bence senın kendınle sorunların var yazında bir kelımen dıkkatımı çekti bakıyor ve etkılıyor demişsin ve sen bu çocuğun ılgısını bıle bıle neden onunla konuşma gereği duyuyorsun kı. Kararın ne olursa olsun hem o çocukla konuşmaya devam edıp dığerıne sevgılım demen ıkı kaç yılsa artık geçirdiğin insana ıhanet etmektır. Kararını hemen ver ve seçmedığın ınsanlada tum ıletışımını kopar ıyılık yapmış olursun onlara. Ben sevgilisi olan bır kıza bakan ona yanaşmaya çalışan erkekte noksanlık ararım. Şahsi goruşum tercıhın noksandan yana olmasın ama sende suçsuz değilsin neden ızın verıyorsun hayatına başkalarının gırmesıne tamamen tepkını gostersen karşıdakı ınsan yapamaz bu dedıklerını.
20 Yorumla
+1 yılUzun süren bi iliskiden sonra normal yani aliskanlik olmus senin icin..
Benimde 2bucuk senedir süren bi iliskim var ve ikimizde degistik..
Ilk zamanlarda cicim aylarinda oluyor cifler hersey yeni geliyor..
Beraber ilk kez sinemaymis yemekmis felan filan derken bakiosun seneler
geciyor ve hersey tekrarlaniyor, bu senin onu sevmedigin hissini verebilir canım..
Ama aldanma buna,
kendinle ve sevgilinle gurur duymalisinki bu kadar uzun zaman
süren bir iliskin var ve onunla mutlusun demi? .. Bence sevdigine saril ve asla birakma ;)10 Yorumla
oyyy tatlım:)
durust olayım sana karsı.boşluktamısın ılk bunu bul.yanı erkek arkadasın sana ılgı verse eskısı gıbı olsanız hersey super olurmu?cevabın evetse hıç dusunme dıgerını
amaaa!
cevabın hayırsa açıkçası deger verenle ol derım emeklerını dusunme nedenını soyleyım 7yıl emek verırsın nasıbınde yoksa o ılıskı bıter.ve kımse ılıskısıne bıtmesı ıçın baslamaz.bıtıyorsada vardır bunda bır hayır.bı onune al kagıt kalem onla olursan ne olur dıgerıyle olursan ne olur
not:senı okadar ıyı tanıyorumkı sevgılısını aldatan bırı dusunmedım şu anda.23 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Asla yeni cocugu secme derim nerden biliyorsun niyetini yüz verme bakma, (bak tecrübelerim diyo bunu) beni dinle sevgilini bildiği halde bakan yarın baskasına da bakar 2 yıllık ilişkini bitirmeye degmez.. o sogukluk arada olur düzelirsiniz düzelmezsen ayrılırsın ama sebebi birinin bakısı olmamalı pişman olursun :) :)
12 Yorumla
+1 yılSevgilinle ilişkini konuş bence, güzel ve sakin bir yerde ve de sakin birşekilde. Bunun için vicdan azabı hissetmemelisin. İnsanın duyguları karışık zaten. Bazen, ilişkilerde kısırdöngü oluşur. Bu kısırdöngü kırılmazsa, ve ortada senin yaşadığın gibi bir durum da varsa, karışık duygular da ister istemez oluyor. Önemli olan, duygu ve düşüncelerini ayırt edebilmem. "onsuz tek birgün dahi düşünemiyorum" ifadesi kalbinin değil de aklının sana söyledikleri olabilir veya vicdanının dayatması olabilir. Dediğim gibi, mutlaka konuş sevgilinle ve yaşadığınız soruna birlikte teşhis koymaya çalışın. En azında kafanda bazı şeyler netleşir.
10 Yorumlasakin sevgilinden ayrilma neden dersen senin sevgilin oldugunu bile bile dahada seni izliyor sana yakinlasmak istiyorsa o dedigin kisi o adam gibi sevgilin gibi sevemez seni...elbet onunda bi amaci vardir insanlarin dis gorunusune hemen kanmayin kardesim...GERCEK BI DELIKANLI OLSAYDI SEVGILIN OLDUGUNU BILE BILE BAKMAZDI SANA!BUNA SEREFSIZLIK DENIR...
20 Yorumlabak arkadaş sakın ilkini bırakma çok vicdan azabı çekersin bu çocukla ilk zamanlar iyi geçer sonra zamanla bıraktığın çocuğu araresın onunla yaşadıklarını özlersin keşke burda olsada onunla konuşabilsem dersin 2 yıl dile kolay ne anılar vardır unutulmazki ne olursa olsun unutulmaz ayrıca alışmışın ona başkasıyla olsanda onunla olan günleri elbet özlersin bence vicdan azabıda cabası ayrılma çözün durumu ve 2 yıla yazık etme çok canın yanar söliyim arkadaş
10 YorumlaKendi kendinize bir süre belirleyin. Bu süre dolana kadar emekleriniz olan kişide bir ilerleme görebilirseniz emeklerinizin karşılığını alın. Yok sizin belirlediğiniz süre dolsa da yine de birşey elde edemiyorsanız diğer seçeneği değerlendirin derim ben. Hiç kimse birisini sonsuza kadar bekleyemez. Sürenin ne kadar olacağına da siz karar verin ama mutlaka süreye uyun. Süre dolsa da kendinizi kandırmaya sakın kalkmayın ve kabullenmeyi de bilin.
10 Yorumlaöncelikle ilişkin olduğu halde sana yaklaşan erkek sinsi erkektir, ve macera peşindedir, başkasının elinde tutamadığı kadını o an için kendisi elde edecek ve rakibini yenecek, senlik bi durum yokbuna emin ol, çünkü amaç sen olsan, gözünün içine bakar ve - o olduğuna eminmisin? doğru kişi omu? sorar, ve kendini oyuna dahil etmeye başlar...alengirli olması sinsiliğini gösterir, ve ayrıca ilişkin olan çocuk, seninde dediğin gibi çocuk, neden delikanlı olup konuşmak varken, soğutma ısıtma politikaları izliyor? bence her ikiside sana göre değil, aradığını bulduğunda burada hiç bir şey sorgulamayacaksın, işte ozaman sende mutlu olacaksı ...
10 Yorumlakesinlikle emegin derim iyi niyetli oldugunu düşündüğün kişi yıllarca emek verdigin ilişkine göz dikmiş sana sakin ve sıcak davranıyor ilgi cekmek ona acılmanı saglmak için bir kaleyi dıstan kusatmak yerine içten feth edecek ilişkisi oldugunu bile bile o insana yaklasmak aklını bulandırmak bence iyi niyetli birinin yapacagı birşey değil sen sevgilisi yerine birisinin karısı küçük bir cocugun annesi de olabilirdin
10 Yorumlaof kizlar niye hep boyle olurlar.. her zaman dedigim gibi , su yeni olan , yeni oldugu icin bi heycan bi degisiklik bi farklilik oluyor.. kizlarda kapilip gidiyor..
su an iliskiniz monotonlasmistir biraz belki ondan sen baska birinden etkilenebiliyorsun. Bence sevgilini secmelisin..10 Yorumla
+1 yılBir erkek sevgilin olduğunu bile bile hala seninle konuşuyorsa KESİN YAVŞIYOR, Çocuğun içini açtın da mı baktın iyi mi değil mi ? Prospektüsünü mü okudun :)
Eğer yenisini seçersen sadece saçmalamış acınla kendini yeni kollarda avutmaya çalışmış olacaksın ve unutamayacaksın : )
çok saçma yaa, amacı cinsellik filan değil diyorsun hakikaten saçma : ) Sen bi göster bi tarafınıda bak nasıl cinsellikmi değil mi amacı anlarsın.12 Yorumla- +1 yıl
KEINLIKLE KATILIYORUM
- +1 yıl
tabi katılacaksın ya, beni sev : )
+1 yılseni çok iyi anlıyorum. aynı şeyi biara bende yaşamıştım. Ama bnce sen iki yıldır çıktıgın kişiyi seviyorsun. öbürü sadece kafa karıştırıcı bir heves, hoşlantı bile denmez. sen kendini çıktıgın kişi sana acı çektirdiği için onu sevmemeye şartlamışsın ama inan bana bu mümkün olmuyor. bence sevgilinle arandaki problemleri çözmeye çalış. tabi onun seni sevdiğine inanıyorsan :)
10 Yorumlaonsuz tek bir gün dahi düşünemiyorum dediğin insana rağmen bir başkasının bakışlarının aklını çelmesi,şu an için duygusal boşlukta olduğunu gösterir.ne kadar iyi niyetli olursa olsun bir erkeğe ilişkisi olan birine farkettirecek,aklını karıştıracak kadar bakması yakışmaz.bence 2 durumda da ilişkin devam etmeyecek.eğer ki bir parça şans varsa o da beraber olduğun kişiye ait.tabi o da istiyor ise.
10 Yorumlasoğuma başladıysa gerisi gelir yakında der bitirelim diye...
ötekinde de senin sevgilinden dolayı oluşan duygusal boşluğun var..onla bu boşluğu dolduruyorsun..ha ben anlık yaşıcam mutlu olucam diyorsan onla beraber ol ama ben ciddiyet istiyorum dersen bu da olmaz...10 Yorumlaikisiini de idare ett offfffffffffffffff ne bunaltınız adamı yaa aşkından emin değilsenn nie çıkıon iki dakk delikanlı olunda sevgiliniz varken başkalırının size baktığını görmezden valla sinirlendirionz gecenn bi vakti insanı bu terbiyesizliktir bu ne ya sanki dallas dizisi çekiozz...
10 Yorumlaikisinide bırak biraz aşktan meşkten uzak kal derim , sevgılınle devam etsende aklın dıgerınde kalıcak,dıgerıyle devam etsen aklın sevgılınde kalıcak. ama dıgerını kendınden uzak tutmalısın ne olursa olsun. bence 2 seneye yakın bı ılıskı oldugu ıcın yenı bırı senı heyecanlandırdı bu yuzden kafan karısık bakısmak falan heyecanlandırıyor tek neden bu. anlık zevklere gelme derım sevdıgınle devam et, yapamıyorum dıyorsan ıkısınıde bırak..
10 YorumlaBence emek sarfettiğin kişi kıymetini bilmiyorsa sen nekadar daha iyiye gitmesi için uğraşsanda veya düzelmesini beklesende bişiy değişiceğini sanmıyorum.Belki oda bi başkasından hoşlanıyor olabilir. Diğer kişi için duygularına gelince hoşlanıyordur ama hayatında biri olduğu için duygularını sana açamıyordur.Sadece bakmakla yetiniyordur.
10 Yorumla
+1 yılbirincisi cinselllik kendını kandırma bellıkı sen cekmıssın kendını ona ver kozu ıstersen bende ben ılgılenmem cınsellıkle felan fılan bı anda değşr hersey. dığer yandan 2 sene verdğn adama bunu yaptysan ztn ayıp etmşssn bıtmıs yanı bu ılskı bundan sonrası senın ayrılmak ıcın vercğn çatışmalar var kscası diğer yandan da bir erkek cinsellikle yaşar olmasa seyını kessın atsın:)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBundan bir önceki soruda aynı bu soru gibiydi seni o yüzden cok merak etmiş olabilirler onun tek farklı ayrılmısda baskasıyla konusmus olmasıydı bu yanı ama o sen değilsin onu biliyorum :)
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılonu tanıyorum diyelim :) hihi =>
su anda benım durumumu anlattın bende bılmıyorum ne yapacagımı kafam cok karısık arkadasım :/
11 Yorumla
+1 yılben böyle olaya aşk demem eğer emeklerinin olduğu kişiye seviyor isen bakan kişinin bakışlarının senin için hiç birşey ifade etmemesi lazım.çok yanlış yapıyorsun bence sevdiğin insandan vazgeçme , iş işten geçtikten sonra kafanı boğaz köprüsün o kalın kolonlarına vurursun ;)
10 YorumlaKalbin kimi istiyorsa onu sec biz nekadar sana böyle falan yap desekde faydasi olmaz kalbinin dedigi önemli kafani topla ve rahatca düsün en cok kalbin kimi istiyorsa ona git ;)
10 Yorumla
+1 yılSevgilini sevseydin aklın diğerine gitmezdi sen sadece alışkanlıktan ötürü sevgilinle devam ediyosun yoksa sevgi bitmiş sıkılıyosun ondan anladığım kadarıyla yinede sen bilirsin canım :)
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıliçinden ne yapmak geliyorsa onu yap, kendinide suçlama
sevgilin yeterince ilgilenseydi seninle başka bakışların farkına varmazdın sanırım ;)13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılcinsiyet farkından kaynaklanan yaklaşım - düşünce farkımız var, ne diyeyim, kendine uygun olanı seçsin :))
ikinci çocuğun ne olduğunu bi bakışmayla anlayamazsın
sevgilini seviyorsun ama farklı bi bakış üzerinde olması hoşuna gidiyo sen o çocuğu değil sana bakmasını seviyorsun
sevgilini bırakma10 Yorumla
+1 yılcanım ya senin bayadır bi sevgilin vardı bildiğim kadarıyla bence bu kadar emek verdiğin ilişkiden vazgeçme..
113 Yorumla- +1 yıl
yok yok ayrılma sakıın inan ki seviyosundur o karşındakini ayrılırsan kötü olursun bence..şu bakıştığına karşı cidden büyük bi ilgi duyuyo musun mesela aklına geliyo mu durup dururken merak ettim..
- +1 yıl
ya olur öyle canım zaman zman bence bırakma ama tabiki sen bilirisn inş.mtlu olursun..
- +1 yıl
tbi bırakmaa :)
- +1 yıl
vardır tabi canım.bana da sevgilim varken mesaj atıp duran bi çocuk vardı.bi ara sınıf arkadaşıydık belki o yuzden mesaj atıyodur diyodum ama baktım niyeti farklı engelledim numarasını..sonra bi arkadaşıma sormuştum çocuğu o da iyi ki uzak durmuşsun çocuk kendi kendisine ben p.cim diyo dedi cidden sevgilin varken bakan cocuktan hayır gelmez. :)
- +1 yıl
iyi ki canım iyi ki :) ya ben senin yerinde olsam korkardım bak sanırım sevgilin bu sitede takıldığını bilmiyo yoksa böyle bi soru sorduğunu gördüğünü düşünsene çok kötü :) .
- +1 yıl
nasıl bu kadar rahatsıın yaa ben bile resmim flan yok biri beni anlar mı diye cekiniyorum of ben cok takıntlym sanırım :D .
+1 yıleger iliskide oldun cocuga karsi bisey hissetmiyorsan bence onu aldatmadan bitir gitsin seninki artik sevgi falan degil ne biliyonmu aliskanlik iyi düsünmelisin ve oyalamamalisin iyi düsün sonradan pisman olma
10 Yorumlakendi agzinla diyorsun cocuk diye bunlar cocuk sen gercek erkegi bulmaya calis ne isin var coluk cocukla )))))))))))))))
10 Yorumlailişkide olduğun çocuğu kafada bitirmişsin zaten baksana sevgilinden ççocuk die bahsediyorsun. o yüzden diğerine seç artık.
10 Yorumlabence yanlış yoldasın sevgilini şu anda aldatıyosun iyi düşün derim.
20 Yorumlaıkısınıde kırmak ıstemıyorsun anladıgım kadarıyla,ozaman ver coskuyu ıkısınede :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı. Neden 2 gündür aynı tip sorular günün sorusu seçiliyor?
12 Yorumlasevgılın olduğunu bildiği halde sana yaklaşan adamdan hayır gelmez.
ikinciye bakabıldığıne göre birinciyide ele
yaşasın number 3 ahahaha20 Yorumlaİlişki içinde olduğunu seç yeni çocuğa alışmak uyum sağlamak hepsi zor işler bir şans daha ver ve son kez konuş eski sevgilin ile olamıyorsa yol ver gitsin.
10 Yorumla
+1 yıliliski icinde oldugunu secmelisin.. ara ara insanlar soguyor birbirinden.. ona bir iki süpriz yap.. ikinizde tekrar isinin birbirinize ;)
10 YorumlaSevgilinin yerine kendini koy, diğer çocuk yerine de şöyle senden daha alımlı bir kadını koy. Sorunun cevabını kendin bulacaksın.
20 YorumlaSevgilinden vazgeçme, ben öyle yaptım. (diğerini hayatından çıkar)
10 Yorumla
+1 yılC.
Hiçbirini seçme...İkisi de senin istediğin gibi değil.10 YorumlaMadem eskısı ıle problemler yaısıyor ve ondan sogumaya basladın,bakan kısıdende bellıkı etkılenıyorsun,bence yenı bır sayfa acmanın tam zamanı )
10 Yorumla
+1 yılkendini seç.bu saatten sonra ikisinden de bir hayır gelmez.bir de sevgilisi olduğunu bildiği halde peşin de olandan hiç hayır gelmez
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılsevgilisi oldugunu bildigi kıza yakınlaşmaya çalışan adamdan sevgilisi oldugu halde baska erkeklerin bakışlarından etkilenen kadından hayır gelmez!
10 Yorumla D seçeneği '' Ah şu dağlar zirvesi görülünce kayıyor ayaklar.
10 Yorumla
+1 yılyeni çocuğa şans ver,ötekiyle aranıza soğukluk girmişse ayrıl bence
10 Yorumla
+1 yılEğer 2 kişi arasında kaldıysan 2. sini seç çünkü 1. sini sevdiğinden emin olsan 2. si olmazdı.
00 YorumlaSevgilini terk etme bence... :/ biri baktı diye 2 senedir birlikte olduğun insanı bırakamazsın...
11 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle.
hangisini seviyorsan hangisinden hoşlanıyorsan onu seç ama iyi düşün kalbinin sesini dinle
10 YorumlaSevgilini bırakma, pişman olursun diye düşünüyorum.
10 Yorumlabence ikisini de, kırmadan, idare etmeyi becerebilmelisin.. sonunda olay doğal akışı içinde bir yere varacaktır nası olsa..
10 Yorumla
+1 yılbende bir kızı sevmiştim sevgilisi vardı o sevgilisini seçti sen diğerini seç :)
20 Yorumla
+1 yıl2 senelik sevgilini heba etme çöpe atma bunca emeği
20 Yorumlayeni birini bulmuştur yeni heyecan falan,sana zarar vermeden ayrılık istiyor bunu kendi yapamıyor senden istiyor...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin mantigini anlamiyorum insan severken baskasina nasil bakar seninki sevgi degil ask degil şu anki sevgiline cok aciyorum yazik senin gibi biri cikmis karsisina
00 YorumlaBence 2.yi seç. 1.yi sevsen, 2.yi düşünmezdin şekerim.
10 Yorumlaİkisindende uzaklaş. sen sadece bir araç gereçsin şuan.
00 Yorumlailkini çok sevseydin ikincisi olmazdı ikincisini seç
02 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle arada olabilir öyle şeyler sevgilsyle olmalı..
- Aşk İlişkileri konusunda 488 cevap paylaştı.
+1 yılçok parasını olanı seçmelisin tabi ki...
11 Yorumla- +1 yıl
eksi verenler, hayatın gerçekleriyle tanışmamışsınız sanırım :))
... Soldaki daha iyi duruyor sanki !
31 Yorumla- +1 yıl
:)
+1 yılişler açılmış..allah başka dert vermesin:DDDD
20 Yorumlainsan alıskanlıklarının esiridir
20 Yorumlatercıhın cınsellıkse eger ıkısıylede takıl hangısı senı daha mutlu edıyoyasa onu tercı et abisi
00 Yorumla
+1 yılooow gizli kullanıcı seni çok merak ettim
10 YorumlaD ŞIKKI - Beni seç, beni seç :)) :))
32 Yorumla- +1 yıl
nihahah
- Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler