İki erkek arasında kaldı duygularım, ne yapacağım ben, ne yapmalıyım? Hangisini seçmeliyim?

2 seneye yakın süredir devam etmekte olan düzeyli bir birlikteliğim var ancak çocukla son zamanlarda aramızda problemlerimiz var ve kendisini benden soğutmaya başladı.. Eskisi gibi aşık değilim ona, hissedebiliyorum ama bu ondan vazgeçmeme yetmiyor, hala onsuz tek birgün dahi düşünemiyorum.

Öte yandan, bu çocukla ilişkimi bilen fakat bilmesine rağmen bana bakan, yaklaşmaya çalışan bir çocuk var. Çocuk kötü niyetli birisi değil, biliyorum. Amacı cinsellik filan da değil ama bana çok bakıyor ve etkiliyor. Sadece saatlerce bakmakla ve arada konuşmakla yetiniyor çünkü sevgilim olduğunu biliyor.

İkisi de iyi niyetli fakat birisinde emeklerim ötekindeyse karışık duygularım var.. Sizce hangisini seçmeliyim? :S
İlişki içinde olduğun sevgilini seçmelisin.
Yeni çocuğu seçmelisin.
İkisini de seçmemelisin.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
aslında çok vicdan azabı çekiyorum, ben kötü birisi ya da sevgilimi aldatacak birisi değilim ama bana bakan kişinin bakışlarına alıkoyamıyorum ve sırf bana bakıyor diye sevgilimden ayrılmakta istemiyorum.. çok arada kalmış, karışık bir durumdayım, ne yapmalıyım ki ben..
Güncellemeler
+1 yıl
beni bu kadar çok merak ediyorsanız, kaldırıyorum gizliliği :)
Güncellemeler
+1 yıl
ve öğrendim kii bana bakan çocuğun sevgilisi varmışş.. çoğunuz haklıymışsınızz, sevgilisi olan kıza bakan erkeğe güvenilmezmiş gerçekten dee..
İki erkek arasında kaldı duygularım, ne yapacağım ben, ne yapmalıyım? Hangisini seçmeliyim?