Kafam aşırı karışık ama bir taraftan başkası bir taraftan diğeri var ne yapmalıyım cidden bilmiyorum
2 ay
İki kişi arasında kaldım, ne yapmalıyım? Nasıl karar vermeliyim?

Kafam aşırı karışık ama bir taraftan başkası bir taraftan diğeri var ne yapmalıyım cidden bilmiyorum
Eğer arada kaldıysan ikisinde de tam istediğini bulamamışsın demektir. Onun gülüşü ile diğerinin bakışını birleştiremeyecegine göre ikisinden de vazgeç çünkü tam istediğin gibi biri çıkarsa seçim yaptığın kişiden de vazgeçeceksin. Aşk için acele etmeye gerek yok, kalbi gereksiz yormak demektir bu
Cidden teşekkür ederim bu gerçekten iyiydi sağol 🙏 ama tabii ben yine bir mallık yaparım kesin😅
Estağfurullah 😄, rica ederim
🥹
Cevap
22Cevap
Böyle bir durumda ikisini de seçmemen daha doğru olur.
O da zor değil mi ama…?
Zor olabilir belki ama birini seçip diğerini bırakırsan aklın hep o bıraktığın kişide olur
🙃
İki kişi arasında kaldıysan ikisinide seçme...
Sana en iyi hissettirenle devam etmelisin.
Ayrıca iki kişi olayını da anlamadım aynı anda mı konuştun neye göre karar vermekte zorlandın ki.. maddi mi manevi neye göre seçim yapamadın
Hayır sadece ben bir şey yapmıyorum hep karşı taraftan geliyor yani ikiside harekete geçiyor ben böyle canım gibi ortada kalıyorum
💗
Burayı değil iç sesini dinle. Hangisinin yanında daha mutlusun, sana hangisi değer veriyorsa onla ol.
Umarım… 😆🙏😇
Bi kalpe iki kisi sigmaz kalbini dinle birini sec kimseyede umit verme gunah😌👍🏼
Ben onlara vermiyorum ki onlar bana veriyor be ablam
Tm ozaman cnm🌹
ikisinide seçme çünkü 2 kişi arasında kalıyorsan ikisinide sevmiyosundur
Hiç hoş olmayan bir davranış. İkisi de olmaz bence. İki kişi arasında kalmak ne ya? Demek ki sevmiyorsun
İkisini de seçme eğer birisini gerçekten seviyor olsaydın 2. Bir tercihin olmazdı 🤔
Kalp iki kişi arasinda kalamaz kaliyorsan ikisinide sevmiyorsundur
neden kafan karışık mesela bunu sordun mu kendine
Çünkü birine karşı duygular hissetmek benim içinde zor ama iki taraftanda ben bi şey yapmadan benim aklımı karıştıracak hareketler geliyor ve ben anlayamıyorum…
ne mesela? ne yapıyorlar da aklın karışıyor
Ya be bilim işte insanın kafasını karıştıracak şeyler yapıyorlar bir geliyor sarılıyor şarkı fısıldıyor omuz atıyor ama ortada kesin bir şeyler ama ortada yok sadece eylemlerle gerçekleşiyor…
mantığın ne diyorsa onu yap
☺️🫶
ikisini de al xd en iyisi kafa rahat
😅😅😇
İki kişi arasında kalmak demek ikisinde olmamış demek
Aslında öyle değil ben ne hissetmem gerekiyor bilmiyorum
Bilmiyorsan dediğim gibi olmamış. Sevgi bazında diyorum. Sevseydin o bu şu olmaz dı
İyi ki o 2 kişiden biri değilim😞
Öyle olsaydın bile iyi geçinirdik
İkisini de sevmiyorsun. Sevseydin kafan karışmazdı. Onun için ikisini de isteme
Olabilir ama olmayacak bilir içimde kelebekler canlanması normal mi peki
Genel bir şekilde değerlendirme yap ve karar ver
O değerlendirme nasıl bişey peki
Yani sana olan davranışları, kişilikleri, onlarda hoşuna giden şeyleri bir topla kafanda karşılaştır
* işte çok var hem onda hem onda ben nasıl başa çıkçam bununla ya?
Bilmiyorum o zaman. Otur ve d7şün bayağı bunu. Eger seçemezsen de... boş ver
Kafa karışıklığı varsa ikiside olmaz.
Biz birini bulamıyoruz
😅😇🤷♀️
Yazı tura at kanki
😆🤝
İki seçenek arasında kaldıysan ikisinide seçme
🥲
harama bulaşma evlen
Daha gencim ya
gençken evlenmek iyidir harama bulaşmazsın
Yok yok benim daha yaşayacağım çok şey var olmaz öyle
böyle deyip yaşanacak her şeyi yaşayıp evliliğe bir şey kalmayınca boşanıyorsunuz işte heyecanımı yitirdim evlendiğim adam bu olamaz gibi aptalca bahaneler ile evlilikleri bitiriyorsunuz sonrada böyle ne olduğu belli olmayan bir nesil çıkıyor ortaya parçalanmış ailelerden
Abi zamane ya evlenirken sana mı sorcam çok istiyorsan sen git evlen burdan öğüt vermekle olmuyor o işler
kafana göre
En İyi Cevap