Arkadaşlar benim 6 aydır sevgilim var ve seneye sözlenmeyi düşünüyoruz onun ve benim annem biliyor. her neyse sevgilim 1 ay önce beni öpmek istedi fakat ben daha önce hiç öpüşmedim ve bir anda öyle bişey beklemiyodum o yüzden kendimi çektim birazda utangacım.. O günün akşamı şakayla karışık niye öpmedin beni sevmiyo musun o kadar zamandır çıkıyorz sözlenicez hala engel ne dedi .. utanıyorum belki sevmediğimden değil dedim ama kırıldıı.. Ne yapabilirm nasl bu durumla başa çıkabilirm :S rahat olamıyorum o konuda onuda üzmek istemiyorum ..
Cevabın nedir?
+1 yılutanıyor olsan bile ki çok güzel birşey bu durum başkaları sokak ortasında neler yapıyo her neyse ona izin ver öpsün seni bir süre sonra artık ona alışıcaksın zamanla bu çekingenligin az da olsa gitmiş olucaktır hatta bir süre sonra şakalaşırken o öptürmek istemicek sen öpmek için kurnazlıklar üreticeksin belki =) seven insan sevdiginin degerini her an ona belli etmeli kırmayın birbirinizi sorunlarınızı kısa cümlelerle degil açıklayıcı olarak anlatırsanız ortada sorun ve skıntı olmaz İnş mutlu olursunuz şimdiden tbrkler söz için
32 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkürler güzel düşüncelerin için :)
- +1 yıl
Rica ederim ;)
Çocuk seni gerçekten seviyor ki 5 ay beklemiş.. Erkek sonuçta istekleri olacaktır ki 5 ay büyük bir vakit sevmese beklemez. Utangaç olabilirsin ama kendini kasmamaya çalış..
01 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle diyorum kendi kendime fakat o an tutuluyorum :/ (:
Gizli Üye(30-35)+1 yılO senı belkıde boyle oldugun ıcın sevdı.:)üzülmuyodur merak etme hosunada gıdıyodur.ama sen op onu.boynundan mesela.bıyere kadar hosuna gıder tabı:)
00 Yorumla
+1 yılAbla bence rahat ol jasma biz sevgilimle 3 aydir cikiyoruz daha dogrudüzgün sarilmadik bile yakinda zaten olur utanma
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
10Cevap
+1 yılabla ben 16 yaşındayım eskiden bu utangaçlık bendede vardı bırak öpüşmeyi kızla konuşamıyordum bile bak abla bide şöyle dene sevgilinle şakalaşırken, oynarkengülerken veya eğlenirken tut direk öp eğer utanıyorsan şöylede yapabilirsin gece sevgilin uyurken öp bir kaçkere saten senin ona yaptığın o temasla uyanır oda seni öper bu kadar basit :)
20 Yorumlaeşin olmamış zaten,yapman yanlış hala..
kasılma,şuan öncelik bir durum değil bu..üzülme sakın20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılevlilik sonrasına saklanmalı diye düşünüyorum bu tarz şeylerin. Elini öpüp alnına koysun olmamı :D :D :D
00 Yorumla
+1 yılolsun sözleniyosun sonuçta artıkk illakide gene yaşıcaksın ona öptür öptürkii dahada çok bağlansın sana :)))
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 6,1b cevap paylaştı. yanlış yapmışsın utangaç olmak buna sebep değil onunla öpüşmelisin bayan olumsuz davranma :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılutanmana gerek yok 6 aydan bahseiyosunuz ve seneye sözlenmekten bahsediyosunn.utanacak hiç bişey yok :)
00 Yorumla
+1 yılsevdiğni söyle ve gözlerini kapat de ve bir küçük buse kondur bütün dünyalar onun olsun ;)
00 YorumlaBüyüklerinin eelini öpüyosun Ha eeel ha dudak öp nolceekk
00 Yorumlainsan sevdiğinden utanırmı hiç :)
03 Yorumla- +1 yıl
bilmem utanıyorum işte beceremem falan :)
- +1 yıl
:))
Gizli Üye(36-45)+1 yıl6 aydır birliktesin ve öpüşmediz bile. sie mk kezbanı
04 Yorumla- +1 yıl
Yürü la abaza.
Cevap sahibi+1 yılesas abazan sensin belli oluyor herşey öpüşmemiş 6 aylık sözlüsü ile sigi gelmiş burda bana abazan diyo hıyar
- +1 yıl
Konuşmayı sökte öyle konuşalım..
- +1 yıl
Nolucak 5 yil cikip hic sarilmayan insanlar bile var
+1 yılaçıl ama yelkenleri teslim etme evlenmeden
00 Yorumlaevliliğe saklasanız.
10 YorumlaÖpmesine izin ver.
00 Yorumlaeğitmek lazım
16 Yorumla- +1 yıl
evet mesela seni..
- +1 yıl
korkak değil utangaç.
- +1 yıl
yaptığın yorum hoşuma gitmedi ekli olmaman gerektiğini düşündüm sildim.. sanal alemde kimseden korkacak halim yok ve dahada yorma yorum yapma .. iyi geceler .
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne