Resimlerde görüldüğü gibi biz Türk erkeklerinin bu kadar kası yok , kendi erkek arkadaşınız , kocanız sevdiğiniz adamların bir düşünün.
En çok ev işi değil de yemeği merak ediyorum. teşekkürler

yapıyorum, ama ben bir işi yaparken o da başka bir işi yapıyor. ben evi süpürürken o resimdeki gibi uzanıp sırıta sırıta beni izleyecekse olmaz öyle şey! :D
ha ha ha :) güzel başarılı
İpleri bu kadar kaptırırsak, yarın bebeği de bize doğurttururlar :P
Yok bea o kadar değik kaliteli zaman geçirmek için eğlenmek için başarılı bir yöntem. ne makara yapılır ne gülünür.
gülmesini bilen eşin sevgilin var ise ideal bir eğlencedir
Muhtemelen bir Türk erkeğiyle evleneceğim için ustu çıplak bir şekilde üstelik göbeğiyle mutfakta vs. durması ilgimi çekmez 😂
Hahahahahaha Gzldi...
Ev işi değil de yemek yapsa iyi olur 😂
:) hoş geldin kardeşcan :) ) ) )
Hosbulduk abim 😊
akşam yemekler benden ha ha ha baklava börek açayım sana be yaaa :)
Açmazsan dilimden kurtulamazsin haa demedi deme 😂
senin canın saolsun :) olduğu kadar niyet baklava olur , gerçekler ne olursa kısmet
Hayırlısı bakalım 😊
Cevap
3Cevap
kimin gitmez ki. ama ben birlikte yapma taraftarıyım
eğlenceli zevkli dolu dakikalar , evi az dağıtmalıs onrada birlikte toplamalı
sorun değil ben toparlarım :)
ha ha ha güzel ! on numara ! eig için en büyük adaysın
olmasa da olur :)
on eig gönül puanı senin olsun o zaman
bak o olur :)
Bu sondaki foto neyapıyor cözemedim pek mutfak, temizlikle alakası yok gibi mi ne 😂😂🙈
bak o hiç aklıma gelmedi :) çok fenasın ya
Saatlerce inceledim zoomladım ters çevirdim altan üsten yok cözemedim kacak etmi kesiyor la o mutfakta 😂😂
Abi ayrintili bakma niyetim o degil ;) niyet onemli olan biliyosun ;) saygilar ha ha ha
Şeytan ayrıntıda gizlidir 🙈 Kacın bu iş sakata gidiyor erkeğin mıtfahda ne işi vuar 🏃🏼♀️🏃🏼♀️ 😂 Şaka bir yana erkek dediğin masaya vurup ben mıtfağa girmem diyenidir pardon akşam yemeği ben yaparım mıydı o 😂
Ulan bir tane gobekli, killi ev isi yapan erkek yok yaa, hepsi kasli masli tipler. Hollywood sinemasinin pompaladigi, yakisikli, kasli kimya profesorleri gibi :)
bunlar en sadeleri :) daha kaslı küslü adam vardı emin ol :) ) ) ) )
Yalnız yapmasına içim rahat etmez, birlikte yaparsak eğlence amaçlı olur, ve, onun da bir kadının zorluklarini gösterme amaçlı.😂
:) bencede, yardımlaşmak şart , oyun eğlence güzel ve kaliteli zaman geçirmek için ideal bir uğraş.
Ev işi yapması pek değil de yemek yapması ilgimi çeker 😄
Ev işini de yemekte yapmasın, çok istiyorsa yardım edebilir.
Ben ev ısını yaparım karısılmasınıda sevmem ıcım rahat etmez :D Ama gel gor yemek yapmayı hıc sevmem. Yapsaydı cok hosuma gıderdı
ha ha ha çok fenasın sen :)
Bu kizlara agzinizla kus tutsaniz yaramazsiniz ac gozluler.
o ne öyle :) o nasıl bir yorum feministler görmesin :)
Cokta tin onlar bana feminist diyor.
Dogru söyleyeni 9 koyden kovmuslar.
Hamarat erkek candır.
Türk erkeklerinde kas yok derken? :))
çoğunluk :) istisnalar hariç :D yüzedesel anlatabildin mi :)
Bütün istisnalar beni buluyor, derdim zaten ama sebebi bu değildi bak :)) (Hep bir sorunlu çıkar karşıma)
İsitsna şeyleri seçersen tabiki karşına onlar çıkar : )
Benim hayatıma giren insanların ortak noktaları: entelektüel, zeki, sosyal, sorumluluk sahibi ve sporcu olmalarıdır (kendim de sporcuyum) Bu tür özellikleri birarada barındırmalarına rağmen kendilerine özgü farklı, kaldırılamayacak noktaya gelmiş, sorunlarının olması istisnai bir durum olarak yorumlanır ya hani; dostlarla da hep bunun geyiğini yapmışızdır.
Yani istisna olarak adam gibi birini bulduğun için sevinirken, bir bakıyorsun ki saçma sapan bir noktadasın :))
ha ha ha entreresan bir hayat. Allah gönlüne göre versin :=) standart türk erkeği dene birde istersen aradaki farkı bizzat kendin gör. :)
zeki akıllı entel ve entelektüel romantik ve tutkulu... :)
Zaten sorun da klasik erkekliğin getirdiği izlerken kurtulamadım olmalarından kaynaklanıyor. Belli bir noktadan sonra balon sönüyor yani
izlerden kurtulamamış*
çok enteresan birisiisn seninle özel konuşabilir miyiz.
enteresan derken? :)) asdfsjs
standartın bir tık üstü bir bayansın gibi :) istisna şeylerin sana denk gelmesi normal sanki ha ha ha
Yemek yapan erkek çok Seksi gelir
Hayalimde ki erkek yemek yapan jason statham 😊😊
sondaki gay niye koydun
gay olduğunu nereden bilion? evde boxerla gezen bir erkek gay olur mu?
:) görüşüne saygılıyım genç
tanıyorum ben akşam sorarım kendisine. bizim mahallede oturuyor kendisi :)
tabiki çok önemli bence
Hayır
hmmm hayır sebep peki
Çekmez 😂
:D sen mi yapcan hepsini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar