Aile & Toplum Sizin evde erkekler ev işi yapar mı? Rüyayenidengeldi Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Yapın len Erkekler Sizin evde erkekler ev işi yapar mı? Cevapla İş Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı. Evde kimse olmayınca mecburen yaparım ve ayrıca aileme evde veya tarla işlerinde yardım etmeyi de severim 1 0 Yorumla
unknowBuğra Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Yapmaz da bazen çalışan ev hanımlarına yardım etmek lazım, iş yükünü azaltmak bağlamında. 1 0 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Evdeki tek erkek babam ama olabildiğince bize yardım eder adam 1 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yani yapmaz diye bir kural yok, bazen yapar 1 0 Yorumla
Mukan34 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ben ve erkek kardeşim arada 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Yapmaz 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı. Ben ev işi yapıyorum 1 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Mecbur yapiyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evde kimse olmayınca mecburen yaparım ve ayrıca aileme evde veya tarla işlerinde yardım etmeyi de severim
Yapmaz da bazen çalışan ev hanımlarına yardım etmek lazım, iş yükünü azaltmak bağlamında.
Evdeki tek erkek babam ama olabildiğince bize yardım eder adam
Yani yapmaz diye bir kural yok, bazen yapar
Ben ve erkek kardeşim arada
Yapmaz
gerekirse yaprız
Ben ev işi yapıyorum
Mecbur yapiyorum
Ben yapıyorum
Yaparlar