Temizlik deyince akla kadınlar gelse de erkeklerin elinden ne güzel ev işleri gelir bilirim, buna rağmen erkeğin eline bez mi değermiş canım diyenler de var, peki sizce erkeklere hangi ev işleri daha çok yakışıyor?#BayramTemizliği
Erkekler ev işi ile uğraşmaz. Ama henüz evliliğinizin ilk 5 yılı ise her işte size yardım eden bir eşiniz olur. Yeterki güzel eşim yorulmasın. Ama ya bakımsızlık başlayınca iki tarafta birbirinden soğuyor. Aşk böyle birşey görünüşten ibaret. Sonra ruh sevgisi kalıyor. Ve karşındakine değer verip saygı gösteriyorsun.
Sevgilim başak burcu 10 yaşından beri temizlik yapan her türlü işi, yemeği bilen ben onu asla memnun edemiyorum çok temizsin titizsin diyor ama nerede olursak olalım bütün işleri yapıyor içi rahat etmiyor sanırım başkası yapınca hahdha
Ev işlerinin cinsiyeti yoktur. Kadınlar ne yapıyorsa erkekler de aynısını elbette yapabilir. Kendi yaşam alanının bakımını, temizliğini yapmak birer birey olarak herkesin sorumluluğudur.!
Hepsi yakışıyor valla 😌 ama illaki birini söyle dersen ütü derim. Kadınlar çok mıy mıy yapıyor ama erkekler öyle mi , söyle bastıra bastıra jilet gibi cikartiyorlar kıyafeti ellerine de çok yakışıyor