Mesela halı fırçalama, süpürge tutma, perde asma, cam silme işleri erkeklerin olmalı 😂 Neden mi çok zor 🤷♀️ Bunları yaparken daha kaslı olmak lazım 😂
Sizce hangi ev işleri erkeklerin olmalı ya da erkeklere daha uygun?

Güç gerekterin ev işlerinde erkek yardımcı olmalı.. Beyaz eşyalar ve dolapları çekip arkasındaki tozları temizlemek gerektiğinde.. halılar balkondan silkelemek gerektiğin de evde yapılan boya badana sonrası eşyaları tekrar yerine çekmek sırasında erkek gücüne ihtiyaç duyar genelde bayanlar..
Ben buna katılmıyorum bu kız/kadın işi deyip te erkeklerin bir şey yapmaması saçmalık herkes bir iş ile meşgul gün içinde akşam eve gelince mesela genelde erkek oturur haber dinler ( sanki ülkeyi kurtarcak güzel kardeşim ) kadın da işten gelmiştir geçer mutfağa evde de çalışır bu işleri beraber yapıp yardımcı olmak varken genelde evde yayılmayı tercih eden hem cinslerime çok kızıyorum. Sözün özü kadın veya erkek işi diye bir şey yoktur bence her işi yardımlaşarak herkes yapabilir. Bir kadın 5. katta ki dairesinde camları silebiliyorsa bir erkekte silebilir. Hatta ve hatta ağır ve zahmetli işlerin hiç biri kadınlara verilmemelidir. Vücutları erkeklerden daha narin olduğu için yanlış anlaşılmasın.
Ooooo reis dağıttın buraları 😂
Eskiden evlerde ince ve hafif kilim olurmuş kaldirip balkondan silkeleyince temizlik bitermiş yani hayatı kendimiz zorlaştırıyoruz sonrada burasını kim yapsın..
İşin, kadını erkeği olmaz, ama çiftler görevleri paylaşabilir, mesela temizlik yapiliyorken atiyorum süpürgeyi kadın yapıyorsa arkasindan silmeyi erkek yapabilir, camları kadın siliyorsa tozları erkek alabilir ve böyle benzer şeyler çamaşır kadındaysa bulaşık erkekte olabilir. Sonuçta hiç bir insan evlenirken eve işçi almıyor, hayat arkadaşı aliyor. Hayat arkadaşı demek hayatin zorluklarını paylaşmak herşeyi beraber yapmak demektir. Her bir bireye hiç bir iş tek başına yıkılmamalıdır. Tipki çalışıp eve bakmanın sadece erkeğin işi olmadığı gibi evle ilgilenmek de Sadece kadının işi değil. 🌺
Cevap
20Cevap
Camları silme, dolap üstlerini silme, avizelerin temizliği ve perde asma işi erkeğin işidir gadası
Ev işinin kadını erkeği olmaz, öteki cinse iteleyeni olur. Kadın erkeğe aslansın kaplansın şöyle güçlüsün der, yaptırır 🤭
Kadın veya erkek işi diye birşey yoktur sadece kadınlar bazı işlerde daha yetenekli erkekler bazı işlerde daha yeteneklidir.
Perde takar en önemlisi evi dagıtmasın ciktigi yeri kirletmesin
Bana ev işi demeyin yaa ev işi de neymiş aga ben çalışıyorum ya bu bana yeter. 😱
Yapabildiği her iş erkek işidir
İşin erkeği kadını olmaz
Hayat müşterek
Ara sıra bende bulaşık yıkar ev süpürürüm. Yerleri silerim. Çok doğal
Evin her işi insan işidir aslan yattığı yerden belli olur.
Perde takmak, bulaşık yıkamak, cam silmek, süpürge yapmak dksjdkskjdskkdka
iş ayrımı yok her işi yapmalı annesine eşine yardım etmeli
Hepsini yapabiliriz. Eee sonuçta aynı çatı altında yaşıyoruz
Erkek işi kadin isi diye bir şey mi var ya hepsini erkek yapmali kadinlar otursun otura otura bol bol kilo alsin obeziteye gitsinler
Perde takarım
Ütü yaparım
Elbise katlarım
Kahvaltı hazırlarım
Cam silmek dışında, her iş olur.
Perde asma işi zaten benim işim. Cam silmeyi pek beceremem. İyi yemek yaparım.
Evi dağıtmasın yeterli
😂😂😂
Perde asmak, evi süpürmek.
Yemek yemek, kirlileri yatağın altına atmak, bulaşıkları tezgaha koymak v. s
güç gerektiren şeyler olabilir
hepsini yaparsada fena olmaz:d
Hayat müşterektir öyle bir ayrım olmaz
Hepsidir yetenek var çünkü
ayrım yapmamak lazım, kime ne denk gelirse
Her seyi yapsin ben elimi surmem
yok ya başka emrin
sen ne yapacaksın çok merak ettim