Yaşım 24, o da 29. Önemli olan iç güzelliktir demeyin arkadaşlar.. iç güzellikte dış güzellikte birbirini tamamlayan şeyler, adam allah affetsin ama çok çirkin.. ama doktor. Ailem doktor olduğu için destekliyor, bize geldiler babam beğendi konuşmasını olgun akıllı adam dedi. Annem "bu yaşta tipe bakarsın çok normal, ama ileride senin için bir önemi olmicak emin ol. Adam akıllı olgun, onu geçtim doktor ileride maddi sıkıntın olmaz" diyor. İnanın ben paraya bakmıyorum orta seviyede yasayalım yeter benim için. Ama annem öyle demiyor, evli olmadığın için böyle düşünüyorsun evlendikten sonra anlarsın paranın değerini diyor. Ben ne yalan soyliyeyim tipe bakan bir insanım, tabi karakterde çok önemli. Ama her insan tipe bakar red etmeyin şimdi.. Adam gerçekten çok çirkin. İstemiyorum bu yüzden ama ailem de istiyor çok kararsizim, orta seviyede bir tip olsa tamam diyeceğim karakterini göreceğim sadece, ancak tip öyle olunca karaktere yer kalmadı. Arkadaşlarım alisirsin bir sure sonra göze batmıyor diyorlar ama bilemiyorum. Yaşı olgun üyelerin görüşlerini bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim
Cevabın nedir?
Valla annen tecrübe ile konuşmuş sana. İleride ne olacağını senden iyi biliyordur; ama belki, onun da bilmediği şeyleri sen biliyorsundur. Zor bir durum gerçekten.
Doğada da olduğu gibi insanlarda da dişiler, güçlü erkeği seçerler. Ve bu devirde güç, paradır, maddiyattır. Yani, maddiyat bekleme konusunda haksız bir yanın yok. Bunda sonuna kadar haklısın.
Fakat, gerçekten çok çirkin diyorsan, gerçekten böyle görüyorsan, bence yapma. Sonuçta, bir hayat boyu adamın yüzünü göreceksin. Bilmiyorum, belki ileride değişir mi düşüncelerin; ama beğenmediysen, bence fazla kasmana gerek yok.22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok olgunca bir yorum yapmışsınız.. benim için maaşı ortalama olsun yeter gözüm yükseklerde değil, annemde sen bekarsın evlenince önemli oluyor bilmiyorsun diyor. Türkiye bura yarın ne olacağı belli değil, bu adam en azından sağlık sektöründe rahat rahat yaşarsın diyor. Bir sure sonra tip gözüne batmıyor gençsin şimdi tipe bakman normal ama ileride böyle dusunmiceksin diyor. Düğününüzü boğazda yaparsınız arabanı alırsın gezersin içinde birşey kalmaz diyor.. Bir de teyzem de çok yakışıklı ama ortalama maaşta biriyle evlenmiş, bak ona tip ne kadar önemli ay sonunu zor getiriyorlar dedi, tatile ucuz yerlere gidiyorlar sen en azından tatilde yurt dışına çıkarsın adam herşeyi alır sana içinde birşey kalmaz bak teyzene hep bir keşkeleri var diyor. Ya mantıklı geliyo ama ne biliyim.. co" çıkmazdayım
- +1 yıl
Öncelikle teşekkür ederim. Yardımcı olamayacağım böyle bir konuda; fakat en azından düşüncelerimi paylaşabilirim diye düşündüm.
Annen, gençliğini kullanarak seni maddiyatın en güzel yanlarıyla vurmaya çalışmış. Seyahatlar, pahalı düğünler falan bunlar hep, senin gibi genç kızların hayalini kurduğu şeyler. İleride böyle şeyleri yaşarken, tipe bakmayacaksın belki. Ama gözün güzel gördüğü birine, gönül daha çabuk alışır. Şimdi sana şunu yap, bunu yap da diyemiyorum. Sonuçta hayati bir kararın eşiğindesin.
Sadece şunu söylemek isterim. Asla başkalarını düşünerek karar verme. Sen kendin ne istiyorsan, o yönde karar ver. Keşke'ler çok yıkıcı olabilir ileride.
En İyi Cevaplar
Selam kardeş
Adamın hayatını yakma. Satılık mal değilsiniz kardeş. Paraya satılmayın.
Sonra ben ısınamadım yapamıyorum diyip boşanıyorsunuz.
Sırf mesleği için evlenilmez. Böyle skindirik düşüncelere kurban gitme. Anneni babanı dinleme.11 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle diyorum. Babam mesleği için değil karakterini beğendi. Annem meslek için evlen diyor, türkiye burası yarın ne olacağı belli değil doktor gelmişken al ilerde kötü yaşamazsın diyor
Asla böyle birşeyi kabul etme kafanda en ufak soru işareti bile varsa bu iş olmaz bugün olmasa bile birgün pişman olursun doktor olabilir ama ısınamadıysan kocan olamaz bugün başkalarına inanıp kabul edersen yarın çok üzülürsün ve asla insanlara senin hakkında karar vermeleri için cesaret verme
00 Yorumla
+1 yıltip olmazsa at gitsin hani iç güzellik de tabi önemli ama kim sabah kalkınca yanında çirkin birini bulmak ister ki günün rast gitmez
11 Yorumla
Soran+1 yılBende böyle diyorum anneme, annem de diyor ki türkiye de sanki herkes kıvanç tatlıtuğ mu bundan sonraki gelenler bundan bir tık iyi olurlar en fazla, en azından bu zengin dedi. Mantıklı geliyor aslında ama ne bileyim..
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
43Cevap
+1 yılKardeşim bak, akşam olup yatağa girince ne para, ne mevki ne de başka şeylerin hiç bir etkisi kalmıyor. Kim ne derse desin, içine sinmeyen bir evlilik yapma. Sonra aklın dışarda kalır, akvaryum balığı gibi yaşar, içinde pişmanlıklarla ölüp gidersin.
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru.. Annem öyle konusunda tecrübe konuşuyor diyorum kararsız kalıyorum, bir de imtihan diye korkuyorum şimdi çirkin diye istemedigim için kısmetim kapanırsa diye.. akrabalarımda 2 kişi var çünkü böyle
+1 yılİçin ısınmadıysa olmaz. Tipi seni rahatsız ettiğine göre ısınamamışsın. Bazen sokakta çok aykırı çiftler görüyoruz bu kız bu oğlana nasıl bakmış diyoruz veya tam tersi. Demek ki sadece tip değil her şey iki kişi arasında bir elektrik söz konusu. Sen o elektriği alamamışsın
10 YorumlaSağlık konusunda 4,4b cevap paylaştı. Annen hakli bu devirde kari koca calisanlar bile zor geciniyor cocuklarina iyi imkan veremiyor insanlar yakisikli adam ilerde karnini doyurmaz tipi iyi olan cogu erkek sadakatlide olmaz
22 Yorumla
Soran+1 yılAynısını annem dedi.. tipini bir süre sonra gormiceksin nişanlaninca bile alisirsin dedi. Burası türkiye yarın ne olacağı belli değil adam sağlık sektöründe en azindan, güvencen tam dedi. İlerde tatillere yurt dışına çıkarsın istediğin mücevheri alırsın çocuğunu iyi okullarda okutursun dedi. Hem türkiye de herkes kıvanç tatlıtuğ değil bundan sonra gelen bunun bir tık iyisi olur en fazla dedi. Ne bileyim dedikleri çok mantıklı geliyor ama ikilemdeyim..
+1 yılkişiliği güzelse, bir tanı derim, 29 yasında doktor olunmaz asistandır o , dah kırk fırın ekmek yiyip tuş sınavına girip kazanırsa atanır bir yere.) ama iyi bir kısmet talip, tıp eğitimi almak iyi bir iinsan olma kdemek değil, bun uaklındna çıkartma.)
00 Yorumla
+1 yılBen 7 yaşındayken merhum Turgut Özal anavatan partisini kurmuştu. O dönem Özalın ne kendisini ne resimlerini hiç sevmezdim. Nefret ederdim çünkü çirkin bulurdum. Fakat şimdi o gözle bakmıyor ve değerlendirmiyorum. Aklıma geldikçe tövbe Estağfurullah çekiyor fatiha okuyorum. O bakış açısı bir dönemdir. Gelir geçer dert etme. Hakkında hayırlısı olsun.
00 Yorumladış güzellik önemlidir fakat her gün aldatan bir tiple ömrünü geçirebilirmisin? midesizsen ve sadece paradan başka bir şey gözün görmüyorsa o zaman devam et. şahsen beğenmediğim biriyle bende evlenmem orasıda bir gerçek tabi...
10 Yorumla
+1 yılbelki zamanla sevebilirsin ama bu durum için yorum yapmak gerekirse içine sinmeyen seyi yapmak zorunda değilsin ve 24 yaşındasın daha kim bilir kimler çıkar karşına
20 Yorumla- Sağlık konusunda 693 cevap paylaştı.
+1 yılbaya çirkin bulduğun için sakat bir evlilik olabilir... evlenme sakın.. sonra yakışıklı adamlara bakıp iç çekersin yarın bir gün
12 Yorumla
Soran+1 yılKendime kızıyorum tipine baktigim için. Ama Ne yapayım en azından bakımlı olsaydı
- +1 yıl
bakmak zorundasın insanız çünkü körde deilsin... o tipe hiiiç bakmam diyen herkes yalancıdır.. elbetki bakarsın he çok bakmak kötüdür o ayrı
Mesleği ile evlenmiyorsun sonuçta, bir ömür yüzüne bakacaksın. Beğenmediğin birisi olunca işkence olur sana. Yine de kendi kararın.
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorum için.. annem maaşı iyi diye evlen diyor ama benim için maaşı önemli değil, hayırlısı inşallah ya
Çok değil azda olsa için ısınsa, karakteriyle falan ileride mutlu olsun diyeceğim ama bu kadar net olarak beğenmiyorsan hiç bile bile lades demenin anlamı yok.
10 Yorumla
+1 yıl50 yaşında da olsam fikrim değişmez sanırım benden daha yaşlı diye daha iyi düşündüğünü düşünmüyorum kimsenin. Evlilik için ne tip ne para önemli o kişiyle aile kurmak beraber yaşlanmak çocuk yapmak istiyor musun onu seviyor musun aşık mısın bunları sor kendine evetler çoksa evet de.
00 Yorumla
+1 yılailen haklı kadının alışması daga çabuk oluyor şimdi yakışıklı biri tipli biri olsa gözü dışarılarda olsa yakışıklı olsa penisi küçük olsa seni tatmin edemese sen o çirkini biçime sokarsın bıyık bıraktırırsın sakal bıraktırırsın yatakda da iyi ise aşık olursun karakteride iyi ise bu iş tamamdır
00 YorumlaMaddiyat için evlenmiş olacaksın, bu sana uyuyorsa evlen.
Güzellik de geçici tabi ama insan yüzüne bakınca sevebileceği birini ister.11 Yorumla
Soran+1 yılKendimi geçtim insan çocuğunu düşünüyor, çirkin bir çocuğum olsun istemem açıkçası. Paraya da ben pek bakmam, kendini geliştirmiş akıllı biri olsun yeter meslek olarak. Bu adam da öyle ama dediğim gibi tip öyle olunca karakteri görmüyorum
+1 yılMutsuz bir yolculuga başlarsan senin için kötü olur. bir insanı zorla sevmek zorla beğenmekte doğru bir karar değil bence başlamadan sonlandır.
10 Yorumla
+1 yılDış güzellik önemli herşey para değil maddi sıkıntı çekip çekmeyeceğinizi Allah bilir doktor diye sıkıntı olmayacak anlamına gelmez çok iyi arkadaşım komşum çocukluğumuz birlikte geçti şu an doktor ama başına bir olay geldi şu an maddi sıkıntıları var 5 yıllık kazancı gitti 3 yıl daha borcu için çalışmak zorunda sonrasını bilemeyiz seveceğin kişiyle evlen
00 YorumlaSağlık konusunda 16,2b cevap paylaştı. İçine sinmiyorsa evlenme derim.. Adamın mesleğinden çok karakteridir önemli olan. Ama senin kafanda hep fizik varsa kendini mutlu hissetmeyeceksin muhtemelen. Fiziği ve karakteri iyi bir talip bulman çok düşük bir olasılık ama karar senin.
00 Yorumla
+1 yılAilene katılmıyorum; insanın evlenmek için önce içi atmalı, kalbi akmalı karşısındakine ve anladığım kadarıyla sizin için bu hiç olmayacak. Ama ben parası için evlenir, rahat yaşam sürerim; aşk da benim için biter diyorsanız ayrı...
00 YorumlaEğer sen begenmıosan evlenme sakın ileride facia olur bu olayı yakın arkadasımda yasadı vazgec bence
14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür eder gerçekten rahatladim
Soran+1 yılEderim
O adamla evlenmediğin için başını duvarlara vurursun söyliyim 😄
12 Yorumla
Soran+1 yılAnnemde aynısını diyor ya :D Benim korkum da bu zaten, ilerde düzgün biri gelmicek annem de dicek doktoru red ettin al sana. Başımın etini yicekler. Bir de imtihan diye korkuyorum sirF çirkin diye red ettiğim için kısmetim kapanır falan. Ama cidden çok çirkin allah affetsin, empati kur :(
- Sağlık konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılTip yoksa at gitsin evlendigin zaman çocuğun çirkin mi doğsun istiyorsun ha bu arada seneler geçmiş ne yaptın bilmiyorum ama doktorlar artık çok zengin değil ki 29 yaşındadır asistandir o bence
10 Yorumla
+1 yılMuhtemelen güzel kızsın ki doktor istiyor seni karakterine bak derim en yakışıklı erkek bile sana şiddet uygularsa ya da aldatırsa gözünde değeri kalmaz onu bil tipe takılma hatta çirkin erkek istese de kolay aldatamaz ama yakışıkli erkek evli de olsa peşinden koşan çok olduğu için aldatma ihtimali yüksek olur
00 YorumlaDaha yaşın küçük erken kadar verme etikete de fazla bakma iç güzellik de dış güzellikte insanın bakış açısında nasıl bakıyorsan öyle görürsün belki sende başkasına göre güzel değilsindir
00 Yorumla- Sağlık konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılAilen ne kadar desede bir konuda haklı herşey tip değildir iç güzellikte önemlidir diyorum.. Ama nihayetinde senin düşüncen istemiyorsan istemezsin olur biter zorla olacak diye birşey yok
00 Yorumla Begenmedıysen evlenme. Banada ıyı meslek sahıplerı geldı ama begenmedım yolladım. Hıc te pısman degılım ya sevemezsem ne olacaktı?
10 Yorumla
+1 yılNeden sevdiğin adamla evlenmek yerine görücü usulüyle evleniyorsun ki
01 Yorumla
Soran+1 yılKız ben koca bile aramıyordum ki. Geçen sene arkadaşın düğününe gittim oa ara görmüş beğenmiş beni. Annesi sürekli annemle ortak arkadaşına söylüyormuş ben tanımak bile iistemedim daha çok erken dedim. 1 yıldır ısrar edince annem ayıp oluyor artık en azından misafir edelim dedi. Öyle gelişti yoksa ben 28 den önce evlenmem diyen biriyim gezip tozucam arkadaş grubumla
cocugunuz ona benzerse zeki olur ama ona benzerse tipli olamaz
10 YorumlaZar atmak gibi olacak senin ileride alışırsın ne demek ya alışamazsan aşık olmadığın biriyle evlenme...
00 YorumlaAllahın yarattığı ama çok çirkin bir insan ile olmaz sonuçta yüz yüze bakacaksın insan kendine bakım yapar mal gibi yaşamaz hayatta ölümün dışında herşeye çare var az param olsun huzurum olsun benim felsefem bu
00 YorumlaÖnemli olan içinizin ısınıp ısınmadığı. tabiki ilk görüşte insan dış görüntüye ısınması lazım içinin. kabul etsenız ilerisini düşünüyorumda. kendinizde bu cevap. istemediginiz bir şeyi kımse siz yaptırmamalı
00 YorumlaSağlık konusunda 886 cevap paylaştı. nasıl olsa çoluk çocuk olduktan sonra adamın yüzüne bile bakmayacaksın. o yüzden çok da sıkıntı değil.
00 Yorumla
+1 yılŞahsen ben senin dediğin şekilde çirkin bir kadınla evlenmem doktor olsa bile ama tabi kızlarda durum farklı olabilir
00 YorumlaDoktorlar gerçekten seven kadını zor bulur be ğaraya mı geliyor sana mı belli değil 😂
00 Yorumla
+1 yılpara bul hoşda hoşlanmadığın kişiyı yatağına alabilcen mi? ki karekteri tamam mi orası da belli değıl..
00 YorumlaBilmiyorum hayat senin hayatın sevmediğim bir insansa ne doktor ne avukat ben yapamam.
00 Yorumla
+1 yılsen evlenicen ailen değil ileride ne yapsa gözüne batar araya çocuk mocuk girerse daha sıkıntı hayır de bitir.
00 YorumlaEstetik yapsın nasil olsa para var
12 Yorumla
Soran+1 yılAhah ya aynısını abim dedi :D :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen ne iş yapıyosun, ayrıca her doktor artık çok zengin değil
02 Yorumla
Soran+1 yılBen diyetisyenim.. bu adam kendi muayenesini açmış daire de. Baya geliri var diyor annesi benim için birşey ifade etmiyor gelir ama nebileyim annemin de konuştukları mantıklı.. bunu red etsen bir sonrakiler tip olarak bunun bir tık üstü olur en fazla, turkiyede her erkek kıvanç tatlıtuğ mu hepsi çirkin en azından bu doktor dedi
Cevap sahibi+1 yılİÇİN ISINMADIYSA KABUL ETME...
+1 yılDoktor diye evlenecek halin yok heralde sacmalama ya mutlu olamazsin :3
00 Yorumla
+1 yılVlla tabiki herşey para değil kalbin evet demiyorsa sende evet dememelisin..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazık be uns evlenmezsiniz para için millet kızını yamamaya çalışır olmuş rezillik
00 YorumlaAdam doktor olmuş ama hayatının hatasını yapıyor demek ki herşey okumakla olmuyormuş :D
00 Yorumla1 gün değil 2 gün değil hayatın geçecek beraber , beğenmediysen yok demesini bil.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYakışıklı doktorun senle ne işi var mk gider kendi bazında doktor biri ile evlenir çirkinlik kalptedir senin kalbin bence
02 Yorumla
Soran+1 yılTürkiye de kaç tane yakışıklı doktor var
Cevap sahibi+1 yılBirsürü
+1 yılehe ehe. Boşversene. Paraya bakıyorsunuz
11 Yorumla
Soran+1 yılAnnem bakıyor sadece paraya
+1 yılAcelen ne...
12 Yorumla
Soran+1 yılHemen şimdi evlendirelim demiyorlar, bu yıl Nisan 2 yıl sonra da düğün diyorlar 26 yaşındayken evlenicek olucam eğer evlenirsem
- +1 yıl
Sevmedigin biriyle asla evlenme ttlm. Pisman olursn
Yakışıklı erkeklerle e olursun adam doktor :)
16 Yorumla
Soran+1 yıl:/ offf
Soran+1 yılEvet niue sordun
Soran+1 yılBen bakımlı kendine özen gösteren bir bayanım aynısını hayatımdaki kişiden de isterim doğal olarak.. ultra bir brad pitt beklemiyorum tabi ama en azında ortalama üstü olsa fena olmazdı
+1 yılçekici gelmedikten sonra profesör olsa ne olur..
10 YorumlaDoktorlar temiz araba kullanır
11 Yorumla- +1 yıl
Şaka bir yana için isinmadiysa olmaz bu iş. İlerde içinden yüzüne bakmak gelmeyecek ve bakmayacaksın da bu yüzden sorunlar çıkacak. Parasının da bir faydası olmayacak. Ve muhtemelen başka arayışlara gireceksin. Seni her yönden tatmin etmesi gerekir hayatını birlestirecegin kişinin
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlsun dış görünüşün önemi yok.
10 Yorumlabir fotosu var mi merak ettim
10 Yorumla
+1 yılEvlen pembe hayaller bir yere kadardır
00 YorumlaMeslek ugruna tum hayatini yakmaya değmez.
00 Yorumlaiçini seversen dışını umursamazsın
00 Yorumla
+1 yılOnu bırak benle evlen :p
00 Yorumla- Sağlık konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılBence hoslanmadiysan evlenme omrun geccek onla
00 Yorumla
+1 yılİstemiyorsan evlenme😕
00 YorumlaAşık olmadığın biriyle evlenmemelisin bence
00 Yorumlaİstemediğin bir şeyi yapma. Sonra pişman olursun
00 YorumlaSadece mesleği güzel diye biriyle evlenme
00 Yorumla
+1 yılacaba sen kadar güzelsin?
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Devamını Gör(58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz