Beni isteyen biri var, çok çirkin ama doktor :/ ?

Yaşım 24, o da 29. Önemli olan iç güzelliktir demeyin arkadaşlar.. iç güzellikte dış güzellikte birbirini tamamlayan şeyler, adam allah affetsin ama çok çirkin.. ama doktor. Ailem doktor olduğu için destekliyor, bize geldiler babam beğendi konuşmasını olgun akıllı adam dedi. Annem "bu yaşta tipe bakarsın çok normal, ama ileride senin için bir önemi olmicak emin ol. Adam akıllı olgun, onu geçtim doktor ileride maddi sıkıntın olmaz" diyor. İnanın ben paraya bakmıyorum orta seviyede yasayalım yeter benim için. Ama annem öyle demiyor, evli olmadığın için böyle düşünüyorsun evlendikten sonra anlarsın paranın değerini diyor. Ben ne yalan soyliyeyim tipe bakan bir insanım, tabi karakterde çok önemli. Ama her insan tipe bakar red etmeyin şimdi.. Adam gerçekten çok çirkin. İstemiyorum bu yüzden ama ailem de istiyor çok kararsizim, orta seviyede bir tip olsa tamam diyeceğim karakterini göreceğim sadece, ancak tip öyle olunca karaktere yer kalmadı. Arkadaşlarım alisirsin bir sure sonra göze batmıyor diyorlar ama bilemiyorum. Yaşı olgun üyelerin görüşlerini bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim
Beni isteyen biri var, çok çirkin ama doktor :/ ?