Nişanlımla anlaşamıyoruz her gün kavga ediyoruz?

Nişanlanmadan önce bana dediki evlendiğimizde aileler bir bakıma ikinci planda kalıyor birbirimize muhtacız ailem onlar değil sen ve ben bir aile oluyoruz demişti neyse nişanlandık ve 1 senedir nişanlıyız yalnız hiç ama hiç anlaşamıyoruz. Kavga ettiğimizde arabadan çekip gitmeye çalışıyor ben her ne kadar yapma tartışsakta oturup konuşarak çözelim birbirimizle konuşmadan halledemeyiz diyorum. En son baktım olmayacak benim evliliğe karşı umudum kalmadı ve bunu ona söyledim ve yapmacık davranmaya başladı herşeye özür diliyor yapmacık yapmacık hareketler yapıyor. Yapma böylede olmaz dedim yapmacık davranmıyorum dedi bende dedim ki "en sevdiğinin ölüsünü görmek nasip olsun mu" yapmacık davranıyorsan en sevdiğin benm dedim o direk en sevdiğim annem dedi. Bende bir an annesinin üstüne yemin vermiş gibi oldum ve bu doğru olmadığı için önceden söylediği şeyi söyledim dedim ki zamanında evlenince sen birinci planda olacaksın demiştin dedim bende o yüzden öyle bir yemin verdim dedim sonda hanfendi annem birinci planda diye benimle tartıştın senden soğurum demeye başladı ben annen birinci planda diye tartışmadım yanlış anlaşılma var ortada deyip olmadık yeminler etsemde dünden beri inanmıyor bana ve benim bu sürede ne iki yüzlülüğüm ne karaktersizliğim nede adamlığım kaldı yemin etmeme rağmen. Diyorum ki benimde annem var benimde annem var eğer annen birinci planda diye tartıştıysam ne bu dünyada nede öbür dünyada gün yüzü görmeyim dememe rağmen ne adamlığım kaldı ne karaktersizliğim nede iki yüzlülüğüm. En son dedim ki madem inanmıyorsun bana neden ayrılmıyorsun benden dedim. Ayrılmak mı? Neyse hadi işine bak Dedi sonrada mesaj atmadı ne yapmaya çalışıyor anlamadım. Madem böyle birşey yaptığıma inanıyorsun ayrıl diyorum onuda yapmıyo yardım edin..
Nişanlımla anlaşamıyoruz her gün kavga ediyoruz?