Nişanlımla sürekli kavga ediyoruz?

Merhaba, bir seneye yakın nişanlıyım. Çok sevdiğim ve değer verdiğim biri. O da bana aynı şekilde. Yaklaşık üç sendedir tanışıyoruz. Çok zorlu zamanlar geçirdik. Ölümden döndüğümüz kaza yaptık. Nişanlım ölümden döndü. Bir çok kere başımıza kötü şeyler geldi.. ve o dönemler birbirimize çok destek olduk. Hayata bağlandık.. Bana aşırı düşkünlüğü ve sevgisi var. Sürekli bunu hissediyorum.. her ilişkide olduğu gibi bizim de inişlerimiz çok fazla oluyor. Bi çok kere ayrılma kararı aldık ama bi kaç gün geçmeden tekrar barıştık. Sevgimiz çok kuvvetli.. ben son zamanlarda sürekli problem yaratıyormuş gibi görünüyrum onun gözünde ama istemediğim ya da hoşuma gitmeyen şeyler konuşuyor. Mesela çok fazla küfürlü konuşur. Yetiştirilme şeklinden olabilir belki. Şahsıma olmasa bile sokakta yürüyen insana bile sinirleniyor. Çoğu zaman bu olaylar yüzünden kavga ediyoruz. Ben ediyorum. Hiç küfür etmeyen ben ilişkimizin başından beri sürekli küfür etmeye başladım. Ve her barışmamızda kavga konumuzu çözmeden devam ettik o kadar fazla biriktik ki artık en ufak şeylerde patlayıp küfür ediyoruz birbirimize. Yine kavga ettik.. ve gece ailesinin yanında bana bağıra bağıra küfür etti. Sonra ayrılmak istediğini söyledi. Biliyorum yine ayrılmayacağız ama kafam çok karıştı. Çok üzülüyorum barışmak istiyorum. Ama aynı zamanda birbirini anlayan bir çift olmak istiyorum. Ne yapıcaz biz böyle? Ve ben ona her türlü yardımcı oldum olmaya çalışıyorum da. Hep destek oldum ona. Ama artık bazı şeyler çok fazla gözüme batıyor.
Nişanlımla sürekli kavga ediyoruz?