Nişanlım ile sürekli kavga ediyorum?

Mart ayı başlarında sevgilim ile çok büyük kavga etmiştik sonrasında hadi bi konuşalım toparlayalım diye bi araya geldik konuştuk ettik nişan yapmaya karar verdik 2 gün sonra nişan yaptık ailelere karar verdikten sonra söyledik kendimizden başka kimsemiz yok biz bize yeteriz demiştik.5 gün önce çok büyük bir kavga ettik artık seni istemiyorum yüzünü görmek istemiyorum dedi aileler toplandı vs. Başladık konuşmaya ailesine herşeyi anlatmış geçmiş ile ilgili konular bile açıldı istemiyorum artık dedi ben ağzımı açmadım hiç bir hatasını anlatmadım ailesi orada diye sonradan problem yaşamasın diye kendimden çok onu düşünüyorum onu önemsiyorum hala da öyle bir ömür boyu da devam edecek muhtemelen. Bir tane de program kullanıyorduk birbirimizi takip ediyorduk güvensizlikten değil oda çalışıyor bende çalışıyorum aynı evde kalıyorduk zaten Allah korusun bir şey olursa haber alamazsak telefonun şarjı bitse dahi konum gösteriyor program ayrıldıktan 2 gün sonra programın VİP üyeliğini satın almış otomatik olarak bende VİP oluyorum ve banada otomatik bildirim atıyor program ‘Hey bebeğim VİP üyelik satın aldım beraber kullanalım mı? ‘ diye bi bildirim VİP kullanıcının özelliği telefonun karşı tarafı telefonun şarjının kaç olduğuna kadar gösteriyor. Kendimi tutamıyorum artık yapamıyorum hayattan iyice soğudum iyice dibe battım bugün yazmayı düşünüyorum ama ailem istemiyor artık ki onun ailesi de muhtemelen istemeyecek bugün mesaj atıp görüşmek istediğimi söylemeyi planlıyorum ama ters tepki vermesinden ya da ailesine söylemesinden çekiniyorum napmam gerekiyor?

Nişanlım ile sürekli kavga ediyorum?