Nişanlımla çok kavga ediyoruz normal mi?

3 ay sonra nikahımız var 5 ay sonrada düğünümüz ama çok tartışıyoruz ailelerimiz çok iyi anlaşıyor bizi çok seviyorlar hiçbir problemimiz yok her şey gönlümden geçtiği gibi oluyor ama çok sık tartışıyoruz bu hep böyleydi 2 günde bir tartışıyoruz ayrılığa kadar geliyor. Kavga sebepleri de beni neden görüntülü aramadın neden böyle neden şöyle gibi saçma sebepler ve çok uzuyor o da sinirli bende akrep burcu ikimizde ama birbirimizi çok seviyoruz ama yıpratıyor bu kavgalar o sus deyince sus bana erkek gibi hissettir diyor ama kendisi de cevaplar veriyor bende ona karşılık cevap veriyorum. Aslında tamam birtanem desem kapanacak konu ama bunun yerme sürekli birbirmize laf sokuyoruz ve yarış halime giriyoruz öyle günlerce sürmüyor ama tüm gün kavga ediyoruz ertesi gün iyiyiz bir kaç gün iyiyiz sonra yine tüm gün kavga yoruldum o da yoruldu. Ama çok seviyorum benim asla bir dediğimi ikiletmez, hep gezmeye gideriz anılar biriktiririz bunun için planlar yapar ben nankörmüuüm acaba? Ama bana zamanında çok güvensiz şeyler yaşattı ve bende o yüzden en ufak bir şey de sorma gereğinde bulunuyorum
Güncellemeler
4 ay
Sebepler hep benden çıkıyor çok takıntılıyım herşeye o da sinirli asla tahammül edemiyor sonra neden bu kadar uzattım diye pişman oluyorum sabah işe gidecek sabaha kadar benimle tartışıyor beni sakinleştirmiyor defol git hadi ordan git hep bu sözleri söylüyor bağırmaya başlıyor ve ben attığım tripten sorduğum sorudan pişman oluyorum
Nişanlımla çok kavga ediyoruz normal mi?