Güncellemeler
6 ay
Sebepler hep benden çıkıyor çok takıntılıyım herşeye o da sinirli asla tahammül edemiyor sonra neden bu kadar uzattım diye pişman oluyorum sabah işe gidecek sabaha kadar benimle tartışıyor beni sakinleştirmiyor defol git hadi ordan git hep bu sözleri söylüyor bağırmaya başlıyor ve ben attığım tripten sorduğum sorudan pişman oluyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sorunları büyütmeye gerek yok, şurada 3 ay kalmış madem her şey yolunda.
Elindekinin kıymetini bil, piyasa çok kötü. Evlenecek insan bulmak bile mucize artık. Ona göre hareket et.
Sabahdandir buna gülüyorum araba aliyor sanki snsnajajja
Kusursuzunu arayan robotla evlensin.
Araba da bir robot 🙂
Bir araba bir robot değil motra çalışan kara araci dir insanlara alakasi bile yok. Her erkekde kötü değil size iyi denk gelmemis
Kusursuzu aramanın sonu yok. Yaş, zaman geçiyor.
Araba dahil tüm aletlerin hepsi bir robot gözümde.
Kusursuz aramiyosun kalpinin hisslerin secitigi insani bulman lazim bu zamanda sevgililer olmak menfaatlerden ibaret. Ama karısına ila birisi cikiyor emin olabilirsin
Sanmıyorum. Çıkmıyor. Eskide kaldı öyle şeyler. İnanmıyorum.
Bazen umitini kestin yerde gelir karışına surpiz yumurtadan çıkmış gibi sende hissedceksin o duygu
Ben ümidi keseli uzun zaman oluyor. Hala öyle bir şey yok, hiç olmadı. Kabullendim zaten boş ver.
Belki olurdiye İnşallah seni mutlu mesut edicek biri cikar hayatını gül bahceleri acar
İnşallah, teşekkür ederim
Rica ederim
Normal değil
Böyle şeyşer normal
Ne açıdan?