Bir erkeğin bakışı neyi ifade eder? Geçen sene hoşlanıp açıldığım ve daha sonra reddedildiğim çocuğun sürekli bana baktığını görüyorum. Nedeni ne olabilir, fikirleriniz neler?

Seni üzmek istemem ama sevdiği için bakmıyor. " acaba ilgisi var mi hala " diye bakışlarını yakalamak için bakıyor. Ego kasıyor. Ona bakma görmezden gel, tabi bakmamak için zorlama kendini anlar. Normal insana bakıp işine devam edersin o şekilde takıl unutmuş gibi anca o zaman senden hoşlanabilir niye unuttu diye kendini yer
Erkekler hep reddederler sonradan da kıymetlerimizi anlarlar... Benim sevgilime açıldığımda ilk beni reddetmişti sonra aradan 2 yıl geçti ben ona kimi seviyorsun dedim o da seni dedi :) bende onu sevdiğimi soledim😂😂 sen bence bir sor kimi sevdiğini
fiziğinde olumlu bir değişiklik oldu mu. zayfıflamak göğsünde irileşme filan. belki önce sana toysun diye pek kaile almadan bakmıştır. böyle değişiklik olduysa dikkatini çekmiş olabilir diye aklıma geldi
Sevgilisinden ayrılmış e hazır sen elindesin iste sana iş atıyor açıkça onu kıskandırmak icin seni kullanıyo :D :D
Iki senedir bekar
Zaten tahminlerim hiç tutmaz salla beni :/
Cevap
30Cevap
Selam kuyruksuz süs tavuğu,
Kardeş, erkeklerin işi gücü ne, boş bulur bakar, canı sıkılır bakar. Bakar da bakar.
Kızlar da baktırır, çaktırır yaktırır. Herşey olabilir.
Bakış şekline bağlı,
- Ulan şu kızın zaten bana ilgisi var, 2 gün takılayım.
- Ulan geçen sene reddettim ama, güzelleşmiş lan kız.
- Tipe gel, şöyşe dik dik bakayım da bir anlam yüklesin.
Bakostan anlasilir. Mal gobi bakan var. yiyecek gibi bakan olur. Damdan dusmus gibi bakan, saftirik bakan, alici gozuyle bakan mecnun gibi bakan.
Kor degilsen anlarsin
Eğilip suratına hafir siritmis şekilde bakan ne anlama geliyor😁
@Afhjihcfhjoi ibnece bir bakış. Firlamalik derdinde olan kullanip atma derdinde olan hiyarlarin bakışı
Tamm saolsn
Demekki sen de ona bakıyorsun ve o da diyor ki bu kız neden bana bakıyor? ve ekliyor "kesin beni beğeniyor" :)
Herşeyi ifade eder. Abazaligi tutkuyu sevgiyi pisliği herşeyi :) sen takilma bakislara
diyodur ki lan ben ne salakmiş kiz geldi acildi bende mal gibi teklif ettim şimdi ne yapıp edip bir bağlantı kurmaliyim :D
Bazen cinselligi bazen tutkuyu bazen dusunceyi degisir fakat bu cocuk dusunceyi bence
Saat olmuş 06.33 sen ne aşkından bahsediyosun 😴😴😴
Nereye baktığı önemli
Gözlerine mi yoksa?
Evet
Pişman olabilir veya göz hapsinde tutuyordur.
sıradan bakmış iştee anlam aramaya gerek yok
seni arzuluyor ya da seninle ilgileniyordur
Ne biliyim git adama sor ne bakıyon diye
yürüyeceği kimse kalmamıştır :)
Seninle alakalı bir takım düşünceleri olabilir
Kişiye göre ruh haline göre değişir bu
Baktığı yer çok önemli
adam olan gözlerine bakar
Kişiden kişiye değişir
Reddedilen bir kiz;))
Pisman olmustur belki
Hangi düşünceyle baktığı önemli