Annem çok cahil lütfen düşüncelerinizi yazın içimi döktüm buraya

Benim öyle bir annem var küfür bile ediyor, düşünsenize ben küfürü bekar bir kıza bile yakıştıramazken annem küfür ediyor, ve hatta babamda bu durumdan bir kaç kez annemi uyardı ama değişmiyor. üniversiteye gidip ordaki bayan hocalarıda görünce annemin ne kadar cahil,kültürsüz,bilinçsiz olduğundan bir kez daha emin oldum.Bir yerim ağrıyınca bişey olmaz geçer diyor, beni önemsemiyor.Öyle bir kadın tanıyorum ki annemin söylediği lafların,yaptığı davranışların, kendi çocuğuna yapacağını düşünemiyorum bile.Beni üniversitede okutuyorlar ve bana 2de birde seni okutuyorum bütün paraları senin sayende okula veriyoruz diyor ve bu benim canımı çok sıkıyor ama annem bunun benim gururumu zedeleyeceğini düşünemiyor bile , hasta olduğumda doktora gideceğimde izin vermiyor geçer diyor.Şimdi bana o senin annen seni o doğurdu 9 ay karnında taşıdı diyeceksiniz.Beni 9 ay karnında ben mi istedim kendi istedi , ya da 9 ay karnında taşıdıysa bana istediği gibi davranmaya hakkı var mı? Birde anne sevgisi karşılıksızdır derler neresi karşılıksız be kadı seni ben doğurdum istediğimi yapacaksın diyor , küçükken mahallede arkadaşlarımın olmasına bile izin vermedi o kötü insan bu kötü insan dedide kendine baktı mı hiç kendi cehaletine kendi bilinçsizliğine bakmadı ve beni herkeze farklı tanıttı biri bana soru sorduğunda kendi cevab verdi beni millete utangaç diye tanıttı ve artık o kadından o kadar soğudum ki en kısa zamanda bu evden kurtulmanın bir yolunu bulacam bulmak zorundayım çünkü başka seçeneğim yok.Ve keşke doğmadan önce ailemizi seçebilmek gibi bir şansımız olsaydı.Hayatta cehalet kadar kötü bişey yok :(
Güncellemeler
+1 yıl
Her zamanki gibi klasik cümleler seni o doğurdu o büyttü falan falan beni 9 ay karnında taşıdı iyi güzel bunu kabul ediyorumda bunu ben mi istedim ? doğmadan önce anneme beni doğurmu dedim ?yada annemin kafasına silah dayayıp çocuk yap sonrada bu çocuğu 9 ay karnında taşı diye zorladılar mı ? tamamen kendi istedi doğurdu seni 9 ay ben taşıdım her istediğimi yapacaksın böyle bir mantık var mıya ? var işte
Annem çok cahil lütfen düşüncelerinizi yazın içimi döktüm buraya