https://i.ytimg.com/vi/ZIDO17FGTx8/hqdefault.jpg
static.zerochan.net/Motoharu.Yano.full.757067.jpg
static.zerochan.net/Motoharu.Yano.full.757188.jpg
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gevşek olmayan, cıvık olmayan adam, koskoca adam ne diye çizgi film izlesin yavru ceylan? Ağır başlı adam, oturur TRT haber izler. Ne işi olur elin çekik gözlülerinin yaptıkları saçmalıklarla? Kendinle çelişiyorsun, tekrar gözden geçir arzularını..
sert manasında derken cıvık adamlar olur karıya ıza laf atan lavali manasında ve koskoca aaam çizgi film denilmez animeler çok farklı bebek çizgi filimleriyle ve Türk dizilerinden daha güzel.
lavubali
güzelmiş umarım öyle birisini bulursun :)
İnşAllah.
bende öyle anlattığın gbiyim işte :D neyse
beni anlatmışsın işte: D teşekkürler bu arada
Oha sen benim gelecekteki kocamı anlattın 🙈
Cevap
20Cevap
Aslinda var ama neyse :D Ciddi ciddi 10 numara bir kisilik olusturmussun kendince
10 numara 5 yıldız
animelerdeki gibi sevmesi mümkün değil çünkü animeler yapılamayanı yapıyor :D
bu arada kaç tane izledin en sevdiklerin neler? benim bu bencede yazıyor en sevdiklerim :D dfdf
www.kizlarsoruyor.com/.../a77042-en-efsane-animeler
#Desuyonee
Benden bahsediyorsun :D ama ben anime karakteri gibi giyinmiyorum sorun olur mu ki :D
Gizli ciddi misin?
Hayır ciddi değilim. Anime izlemem hiç. Giyinişim de genelde gömlek yırtık kot tarzıdır.
Aslında senin istediğin kişi anime seven veya o şekilde giyinen biri değil. Senin istediğin sevgiliden çok arkadaş gibi biri. Yani her türlü çılgınlığı yaşayacağın her derdini anlatabileceğin arkadaş gibi bir sevgili istiyorsun. Fazla resmi olmayan. Cana yakın. Dünyanın telaşesinden uzak onunla birlikte çürüyebileceğin birini istiyorsun. Haksız mıyım?
Yani anime karakterler sevgiliden çok arkadaş gibi oldukları için sen kafanda tip olarak da onlara benzeyen birini istiyorsun. Aslında istediğin dış görünüşü değil birlikte yaşadıklarınız ve sevgiliden çok arkadaş gibi biri.
Eğer aynı şehirde yaşıyorsak seni tanımak isterim.
tamda anlattığın gibi
Hangi şehirde yaşıyorsun?
olmaz
Peki.
var one piece'i bende severdim bir arkadaşımla konuştukça izleyesim gelirdi beni öyle şevklendirirsen arada oturup one piece muhabbeti yapacaksan izlerim..
yemeğede düşkünüm ha boğayım :D
Yeni anime bitirdim bende böyle birini isitoyurm etkisinden çıkamadım aynı kulaklıktan müzik ya da animeyi izlemek gibi atıştırmalık ile öyle birini arıyorum benle anime izliyecek onunla kesin zamanım animedeki aşkları bende o hayalimdeki kişi ile yaşayım böyle biri bulsam başka hiç bişey istemem.
One piece'den daha güzel iyi bir örnek verebilirdin bence :D
Sen ne istediğini bilmion hem anime izleyip hem sert nasıl olabilir😄
olur.
Cok fazla hayal kurma veya kur ama baglanma 👍
Hayallerim yaşam kaynağım.
ben burada ne güne duruyorum 😉
nasıl?
inanclıyımdır. gevsek degilim. animeleri cok severim. birde cok kıskancım tam senin aradıgın ozelliklere sahibim
ciddi misin?
evet son derece ciddiyim
Sen çok dizi izliyosun herhalde boyle aşklar anca filmlerde olur
hayır anime izliyorum
Ozaman fazla kaptırma kendini sonu iyi yere gitmez
Yaklasik olarak vardir
Allah yardımcın olsun :)
Yaşın ilerleyince anlarsın.. bulamayacağın için
Tipe bakıyor musun?
Böyle bir insanın tipi ne kadar kötü olabilir ki.
Biraz animeler gibi olsun tipi ya da giyinişi yeter https://i.ytimg.com/vi/ZIDO17FGTx8/hqdefault.jpg
Vardir
inançlı olmayınca ne olucak sadgasg
Wtf cansel sen misin
hayır o kim
Aynı ben ;)
herkesde böyle diyor ciddi misin?
olur çok şey istemiyorsun aslında
yanımda olsun.
Vardir okumadim ama
Değilim
Vardır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?