Rüyadalarına dadanan biri?

Selam 9 aylık evliyim. Ama rüyama sürekli bakın sürekli eski sevgilim giriyo. Aslında sevgiliden çok arkadaşımdı. Uzun seneler inanılmaz bi bağımız oldu. Lütfen aklınıza kötü bişi getirmeyin. Kendisiyle en masumane bi ilişki yaşadık 1 ay filan bu arada. Sevgiliden çok arkadaşlık. Her neyse gençler ben eşimi çok seviyorum. Bu kişi yani eski sevgili eşimin uzaktan akrabası. Her gece rüyama giriyo ama hani ilk gün ölmüş o kadar gerçekçi ki evimin önünde cenazi yıkanıyo. Mezarına gitmek için mezarlıkta ağlaya ağlaya perişan bi halde onu arıyorum. İkinci üçüncü günlerde ise sürekli gördüğüm ilk rüyadan dolayı öldü diye deli gibi arıyorum. İşte ben onu çok sevdim her şeye rağmen bende yeri farklıydı diye diğer günler ağlıyorum sürekli rüyalarımda. Sesini filan duyuyorum bir ara. Yani gerçekten olmuş gibi devam ediyo rüyalarımda. Arkadaşlar ben bu kişiyi görmüyorum. Görmek de istemem. Kendisine karşı saygıdan başka bi duygu besleseydim eşimle evlenmezdim. Ki eşimle 5 senedir birlikteliğimiz var. Mutluyum eşimle. Dünyaya bi daha gelsem yine eşimi seçerim lütfen farklı şeyler düşünmeyin. Ama rüyamda sebepsiz bi şekilde sürekli görüyorum ağlıyorum. Bunun sebebi ne olabilir. Yani o kişinin hatta kimsenin başına kötü bişi gelsin istemem. Ama insan böyle rüyalar gördükçe sürekli korkuyor.
Rüyadalarına dadanan biri?